Πανσέληνος Φεβρουαρίου: Καιρός για χαρά και δημιουργία!

By

Μια χαρούμενη, δημιουργική, εξωστρεφής και “φωτεινή” πανσέληνος είναι αυτή που γίνεται στον Λέοντα, αργά το βράδυ της 3ης προς την 4η Φεβρουαρίου, κι έτσι ο μήνας ξεκινά αισιόδοξα και με ελπίδα για το μέλλον!

Πανσέληνος Φεβρουαρίου – Καιρό ς για χαρά και δημιουργία

Καιρός να διασκεδάσουμε και να παίξουμε λίγο, με πιο ανέμελη διάθεση… η πανσέληνος Φεβρουαρίου βγάζει το χαρούμενο παιδί από μέσα μας! Γίνεται δε, μαζί με τον τυχερό Δία, γι’ αυτό θα είναι ευεργετική η επιρροή της και θα φέρει ευκαιρίες, επιτυχίες, ανοίγματα, αισιοδοξία. Ακόμα, το τρίγωνό της με τον Ουρανό, ωθεί σε πρόοδο και σε καινούργια πράγματα, δίνει επινοητικότητα, κάτι που αυξάνει περισσότερο την δημιουργικότητα. Βέβαια, ο Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος (έως 11/2) και δεν ευνοεί τα εντελώς καινούργια πράγματα. Κυρίως, θα ευνοηθούν τα ζώδια της φωτιάς (Κριός- Λέων-Τοξότης), ωστόσο όλοι μας κάπου θα λάβουμε ευεργεσίες και θα αναπτερωθεί η ελπίδα.

 

Κριός

Ανεβάζει κατακόρυφα την δημιουργικότητα, την χαρά, την αυτοπεποίθηση και την ζωτικότητα αυτή η πανσέληνος, ενώ δίνει ευκαιρίες για διασκέδαση, παιχνίδι, σπορ, χόμπι και ανέμελες στιγμές. Είναι μια ερωτική επιρροή, με φλερτ και ευχάριστες εξελίξεις στα αισθηματικά.

 

Ταύρος

Τύχη σε θέματα σπιτιού, οικογένειας και ακινήτων προσφέρει η πανσέληνος Φεβρουαρίου. Πιθανόν η οικογένειά σας να σας ευεργετεί με κάποιο τρόπο.  Ανανέωση στο σπίτι. “Ανοίγει” όμως και τα συναισθήματα, τα οποία τα κάνει πιο θετικά, ενδεχομένως να συγχωρήσετε κάποια πράγματα που αφορούν στο παρελθόν σας.

 

Δίδυμοι

Επικοινωνιακή αυτή η πανσέληνος, δίνει την ευκαιρία για συναντήσεις, γνωριμίες, αρκετή κουβεντούλα, σε ευχάριστο κλίμα. Πιθανόν, αυτές τις ημέρες να λαμβάνετε κάποια θετικά νέα. Ευεργετική επιρροή οι συγγενείς. Ωραία ταξιδάκια, μετακινήσεις, βόλτες. Μαθήματα, σεμινάρια.

 

Καρκίνος

Αρκετά τυχερή για τα οικονομικά σας αυτή η πανσέληνος. Είναι πιθανό να βελτιώνει τα έσοδα, ενώ μπορεί να κάνετε ωραίες αγορές και συμφέρουσες πωλήσεις. Απολαμβάνετε γενικά την υλική ζωή, τα αποκτήματά σας, το φαγητό, την ηρεμία, τη μουσική. Αίσθημα ασφάλειας.

 

Λέων

Είστε στο επίκεντρο του κοινωνικού σας κύκλου τώρα με την πανσέληνο Φεβρουαρίου στο ζώδιό σας, η οποία είναι τυχερή και αυξάνει την δημοφιλία, την χαρά, την ζωτικότητα και την δημιουργικότητά σας. Θετικά ξεκινήματα, πρωτοβουλίες, δράση, γενικά νέες ευκαιρίες.

 

Παρθένος

Ψυχική ανάταση προσφέρει αυτή η πανσέληνος και φαίνεται να απελευθερώνεστε από εντάσεις και θέματα του παρελθόντος. Πιθανόν να κλείνετε με επιτυχία ορισμένα ζητήματα. Μια επιρροή, που ευνοεί την ενασχόληση με την πνευματικότητα, την τέχνη και την φιλανθρωπία.

 

Ζυγός

Αυτή η αισιόδοξη πανσέληνος φέρνει νέους φίλους και ευχάριστες συναντήσεις με τις παρέες σας. Οι φίλοι σάς ευεργετούν. Συμμετοχή επίσης σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα. Πιθανόν αυτές τις ημέρες να σας ανοίγονται ελπιδοφόρες πόρτες για το μέλλον, και έτσι κάνετε σχέδια.

 

Σκορπιός

Τυχερή για τα επαγγελματικά σας η πανσέληνος Φεβρουαρίου, είναι πιθανό να φέρει ευκαιρίες, επιτυχίες, άνοδο, δημοφιλία, εύνοια από άτομα εξουσίας, ενώ βελτιώνει σημαντικά το επαγγελματικό αλλά και το κοινωνικό σας προφίλ. Καλές μέρες για να προωθήσετε τον εαυτό σας.

 

Τοξότης

Βγάζει την αισιοδοξία του ζωδίου σας στην επιφάνεια αυτή η τυχερή πανσέληνος, η οποία ωθεί σε ανοίγματα, ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό. Πιθανές επιτυχίες σε σπουδές ή νομικά θέματα. Δημοφιλία. Βλέπετε επιτέλους η ζωή να έχει νόημα. Ευνοείται η συγγραφή.

 

Αιγόκερως

Κάποιοι φαίνεται να σας ευεργετούν οικονομικά και να σας στηρίζουν με αυτή την τυχερή πανσέληνο. Πιθανές θετικές εξελίξεις σε δάνεια, επενδύσεις, χορηγίες, κληρονομικά ή άλλα οικονομικά ζητήματα. Ωραία ερωτική ζωή. Ξεμπλοκάρισμα ψυχολογικό, γνώση εσωτερική.

 

Υδροχόος

Μια τυχερή για τις σχέσεις και τις συνεργασίες πανσέληνος, η οποία φέρνει στη ζωή σας καλούς και γενναιόδωρους ανθρώπους, που σας ευεργετούν με κάποιο τρόπο. Ενθουσιώδεις έρωτες ή θετικές εξελίξεις με τον σύντροφο. Ωραία κοινωνική ζωή, γνωριμίες.

 

Ιχθείς

Κάνει πιο άνετη την καθημερινότητά σας αυτή η πανσέληνος, η οποία επίσης βελτιώνει το κλίμα στο χώρο δουλειάς αυτές τις μέρες. Ίσως υπάρξουν και θετικές εργασιακές εξελίξεις, ενώ ευχαριστιέστε την δουλειά σας. Θετικές εξελίξεις και σε ζητήματα υγείας και διατροφής.

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News