Πανσέληνος στον Ταύρο – Σε τι προσπαθείς να δώσεις μορφή;

By

 

Αργά το βράδυ της Πέμπτης, με το που μπαίνει η 7η Νοεμβρίου, κορυφώνεται η πανσέληνος του μήνα αυτού, που γίνεται στο ζώδιο της μορφής, τον Ταύρο. Έτσι, τις μέρες αυτές, όλοι μας σε κάτι προσπαθούμε να δώσουμε σχήμα.

 

2-Πανσέληνος-στον-Ταύρο-–-Σε-τι-προσπαθείς-να-δώσεις-μορφή_-(1)

 

Ο Ταύρος είναι ο γλύπτης του ζωδιακού, που δίνει υλική υπόσταση και μορφή σε ιδέες και εμπνεύσεις. Δεν αρκείται σε θεωρίες, αλλά θέλει τα πράγματα να είναι συμπαγή και στέρεα, να έχουν υπόσταση. Γι’ αυτό με την πανσέληνο στον Ταύρο, είναι μέρες που διαμορφώνουμε και πλάθουμε τη ζωή μας σε κάποια επίπεδα. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει δε, μας κάνουν αρκετά αποφασιστικούς και αποτελεσματικούς προς αυτή τη κατεύθυνση. Αυτό που θέλει προσοχή ωστόσο, είναι να μην υπολογίζουμε κάπως απερίσκεπτα, να μην έχουμε υπερβολικές προσδοκίες, γιατί η όψη της πανσελήνου με τον Δία διογκώνει καταστάσεις κι έχει υπέρμετρες προσμονές.

Ο Ταύρος είναι επίσης το ζώδιο των αξιών πάνω στις οποίες βασίζεται η ζωή και οι σχέσεις μας, κι έτσι  τις μέρες αυτές γίνεται πιο σαφές τι εκτιμούμε, τι δεν εκτιμούμε και τι θέλουμε τελικά να κάνουμε με τη ζωή και τις σχέσεις μας. Στον Ταύρο δεν αρέσει η αοριστία – θέλει συγκεκριμένα πράγματα, ώστε να νιώσει ασφαλής.

1-Πανσέληνος-στον-Ταύρο-–-Σε-τι-προσπαθείς-να-δώσεις-μορφή_-(1)

Θέματα οικονομικά είναι φυσικό να μας απασχολούν πιο πολύ τώρα, γιατί ο Ταύρος είναι το ζώδιο του χρήματος, καθώς είναι το ζώδιο των αξιών, κι έτσι εκτιμούμε καλύτερα τι έχουμε κάνει και ζητάμε να πληρωθούμε ανάλογα.

Είναι και μέρες απόλαυσης των αισθήσεων – ο Ταύρος ξέρει να απολαμβάνει τη ζωή όσο κανένα άλλο ζώδιο. Βέβαια, το τετράγωνο της πανσελήνου με τον Δία, ωθεί σε υπερβολές, γι’ αυτό προσοχή στην υπερκατανάλωση γλυκών, φαγητού αλλά και στην τεμπελιά.

Ας θυμόμαστε να έχουμε ευγνωμοσύνη στην ζωή. Ο Ταύρος, το ζώδιο της εκτίμησης και της ευγνωμοσύνης, δίνει το κλειδί για την αφθονία: όσο περισσότερο έχουμε ευγνωμοσύνη για τη ζωή και τους ανθρώπους, τόσο η ζωή θα μας φέρεται πλουσιοπάροχα.

 

aries5Κριός

Τα οικονομικά σας τονίζει αυτή η πανσέληνος και πιθανόν ν’ ανοίγετε νέες πηγές εισοδήματος, ενώ είναι γόνιμες οι μέρες αυτές. Περίοδος αγορών και πωλήσεων. Σας απασχολεί η υλική ασφάλεια αλλά και οι απολαύσεις των αισθήσεων.

 

taurus5Ταύρος

Η πανσέληνος στο Ταύρο, το ζώδιό σας, σηματοδοτεί μια περίοδο ξεκινημάτων, ενώ είστε αρκετά αποφασιστικοί και αποτελεσματικοί σε αυτά που πάτε ν’ αρχίσετε και σε διάφορα ανοίγματα που ετοιμάζετε. Βέβαια προσέξτε την τάση υπερβολών και υπέρμετρων προσδοκιών.

 

gemini6Δίδυμοι

Μέρες τελειωμάτων για το ζώδιό σας, γι’ αυτό μπορεί να κλείνετε διάφορους κύκλους και να ολοκληρώνετε κάποια θέματα. Η πανσέληνος αυτή δίνει περισσότερη ανάγκη για απομόνωση, φυγή, για διαλογισμό, τέχνη και περισσότερο ύπνο.

 

crab4Καρκίνος

Την ευκαιρία για δικτύωση δίνει αυτή η πανσέληνος, η οποία θα σας φέρει σε επαφή με ομάδες, συλλόγους, κόμματα κλπ, ενώ θα έχετε ευκαιρία για ενασχόληση με το ίντερνετ και τα social media. Εναλλακτικές δραστηριότητες. Οι φίλοι τώρα είναι στο προσκήνιο.

 

leo2Λέων

Τον επαγγελματικό σας τομέα τονίζει η πανσέληνος, γι’ αυτό είναι μέρες όπου μορφοποιείτε το τι θέλετε να κάνετε ή καταλαβαίνετε καλύτερα ποια είναι η θέση σας στην κοινωνία και στην επαγγελματική αρένα. Πιθανές επιτυχίες εκεί. Προσοχή σε υπερβολές κι επίδειξη.

 

virgo6Παρθένος

Αισιόδοξη αυτή η πανσέληνος, σας ωθεί σε ανοίγματα διάφορα, ενώ νιώθετε πιο σίγουροι και αποφασιστικοί. Ασχολείστε περισσότερο και πιο αποτελεσματικά με θέματα σπουδών και νομικών. Μέρες με ταξίδια και με επαφές με το εξωτερικό ή με ξένους.

 

libra5Ζυγός

Η πανσέληνος αυτή βγάζει το θέμα του ελέγχου στην επιφάνεια: Πόσο έλεγχο έχετε στα πάθη, στα συναισθήματα αλλά και στα οικονομικά σας; Ζητήματα οικονομικά σας απασχολούν περισσότερο, κυρίως δάνεια, επενδύσεις, κληρονομικά, εφοριακά κλπ. Ερωτική πανσέληνος.

 

scorpio3Σκορπιός

Μια κοινωνική πανσέληνος, που δίνει την ευκαιρία για νέες σχέσεις και συνεργασίες. Είναι μέρες που γνωρίζετε κόσμο, ενώ αυξάνουν οι κατακτήσεις σας, σε συνδυασμό κιόλας με το πέρασμα της Αφροδίτης απ’ το ζώδιό σας (έως 16/11).

 

sagittarius8Τοξότης

Προσαρμογές στη διατροφή, την υγεία και ίσως μια νέα θεραπεία, φέρνει αυτή η πανσέληνος. Επίσης προσαρμογές γίνονται στο καθημερινό σας πρόγραμμα και στον χώρο εργασίας. Είναι καιρός να αποβάλλετε βλαβερές συνήθειες που σας κάνουν αντιπαραγωγικούς.

 

capricorn5Αιγόκερως

Ερωτική και δημιουργική πανσέληνος για το ζώδιό σας, δίνει ευκαιρίες για φλερτ, εξόδους, εκδρομές, σπορ, χόμπι και ευχάριστες δραστηριότητες. Ασχολείστε περισσότερο με τα παιδιά, ενώ είστε και σε γόνιμη περίοδο. Νέα δημιουργικά project.

 

aquarius5Υδροχόος

Τον σπιτόγατο εαυτό σας βγάζει στην επιφάνεια αυτή η πανσέληνος, ενώ ασχολείστε περισσότερο με την οικογένεια, με το σπίτι και με ζητήματα ακινήτων. Ασχολείστε όμως περισσότερο και με το παρελθόν, με μνήμες διάφορες, αν και δεν το συνηθίζετε ιδιαίτερα.

 

pisces10Ιχθύες

Επικοινωνιακή αυτή η πανσέληνος για το ζώδιό σας, δίνει την ευκαιρία για γνωριμίες, συναντήσεις, συζητήσεις, βόλτες αλλά και για ταξιδάκια. Έχετε περισσότερες ιδέες. Γράψιμο, διάβασμα, σεμινάρια. Ασχολείστε περισσότερο με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News