Πανσέληνος στον Τοξότη – Βρες τη δύναμή σου

By

Μια πολύ δυναμική πανσέληνος είναι αυτή που κορυφώνεται το βράδυ της 21ης προς την 22α Μαΐου, καθώς γίνεται μαζί με τον αποφασιστικό Άρη στο πύρινο ζώδιο του Τοξότη, μια επιρροή που αυτή τη περίοδο μάς ενεργοποιεί, μέσα όμως από εντάσεις και μέσα από πολλές διαφωνίες. Αρκετά πολεμική η επιρροή της, βγάζει θυμό στην επιφάνεια, μας βάζει όμως να τοποθετηθούμε σαφώς απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις.

sag_t_2

Είναι μέρες λοιπόν που παίρνουμε αποφάσεις και νέα κατεύθυνση, θυμώνουμε με ό,τι δεν είναι σωστό, αλλά μπορεί να το παρακάνουμε και να αρπαζόμαστε εύκολα ή να εκδηλώνουμε φανατισμό, κάτι χαρακτηριστικό του Τοξότη. Καθώς η πανσέληνος κάνει δύσκολη όψη με την Αφροδίτη, υπάρχει αρκετή διχόνοια στις σχέσεις. Προσοχή σε όλους μας χρειάζονται οι τάσεις κυριαρχικότητας και ο εκνευρισμός.

Καθώς η πανσέληνος γίνεται μαζί με τον ανάδρομο Άρη, είναι εποχή που αναθεωρούμε την κατεύθυνση, τα οράματα και τις αποφάσεις μας.

2 Πανσέληνος στον Τοξότη – Βρες τη δύναμή σου
Πώς θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο:
Κριός

Είναι εποχή που αποκτάτε νέο όραμα, προσδιορίζετε καλύτερα τι θέλετε για το μέλλον και ποια φιλοσοφία, ιδεολογία ή πολιτική θα οδηγεί τη ζωή σας. Προσοχή σε πολιτικούς και ιδεολογικούς φανατισμούς. Αρκετές εντάσεις επικοινωνιακές. Ταλαιπωρίες σε σπουδές, ταξίδια, νομικές υποθέσεις. Ωστόσο ενεργοποιήστε δυναμικά – οι εντάσεις άλλωστε σάς τρέφουν!

Ταύρος

Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να εισχωρούν πολύ στη ζωή σας και να μη σέβονται τα προσωπικά σας όρια. Άγχη οικονομικά και ανταγωνισμοί – ίσως θα πρέπει να στηρίξετε άλλους οικονομικά και βγαίνει έντονα η κτητικότητά σας στην επιφάνεια. Εντάσεις και διαφωνίες για θέματα αξιών – προσπαθείτε να αλλάξετε τους άλλους. Αυξημένος ερωτισμός, αλλά προσοχή στην εξουσιαστικότητα.

Δίδυμοι

Μια πολύ εύφλεκτη πανσέληνος, η οποία φέρνει σημαντικές συγκρούσεις και διαφωνίες με τους άλλους, με το σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους. Επικρατεί αρκετός εγωισμός και η ισορροπία στις σχέσεις είναι δύσκολη λόγω αυτού, αλλά και λόγω του ότι δεν θέλετε να ξεβολευτείτε. Εποχή αναθεωρήσεων των αποφάσεών σας για τις σχέσεις.

Καρκίνος

Πιθανόν να υπάρχει μια φρενίτιδα στην καθημερινότητά σας και άγχος, όπως επίσης και εντάσεις στο χώρο δουλειάς, όμως είναι εποχή που ξεκινάτε δυναμικά πράγματα στην εργασία. Επίσης είναι πιθανά ξεκινήματα σε θέματα υγείας, μια νέα διατροφή, θεραπεία κλπ, ίσως λόγω ενοχλήσεων. Προσέξτε τον εκνευρισμό, τις κριτικές και τα παρασκήνια.

Λέων

Μια δημιουργική και αρκετά ερωτική πανσέληνος, με νέους έρωτες αλλά και με επανασυνδέσεις. Όμως το στοιχείο του εγωισμού θα υπάρχει έντονο, τόσο στις ερωτικές σχέσεις, όσο και στις φιλίες αλλά και με τα παιδιά, πράγμα που θα είναι πηγή διαφωνιών. Εποχή που αναθεωρείτε αποφάσεις στα ερωτικά και σε κάποια δημιουργικά project.

Παρθένος

Για το ζώδιό σας είναι μια αρκετά εκνευριστική και αγχώδης επιρροή αυτή η πανσέληνος, όμως σάς ενεργοποιεί και μπορεί να προχωρήσετε διάφορα άλυτα θέματα. Προσοχή σε εντάσεις στην οικογένεια. Δυναμικές κινήσεις κι αποφάσεις για σπίτι, ακίνητα, αλλά και αρκετό τρέξιμο γι’ αυτά. Προσοχή επίσης σε φλεγμονές, ατυχήματα, κρυώματα. Διαφωνίες με άτομα εξουσίας.

Ζυγός
Εύφλεκτο το κλίμα στην επικοινωνία και δημιουργούνται αρκετές εντάσεις, που συνειδητά ή ασυνείδητα μπορεί να τις προκαλείτε κι εσείς – όμως πρέπει να μπουν στη θέση τους κάποια πράγματα. Προκλητικότητα και στις μετακινήσεις, ίσως και ταλαιπωρίες. Διαφωνίες με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Γίνεται ένας πόλεμος στο κεφάλι σας. Αναθεώρηση ιδεών.

Σκορπιός

Βγαίνουν άγχη οικονομικά αυτές τις μέρες και υπάρχουν και ανταγωνισμοί για χρήματα και αποκτήματα. Οι ανταγωνισμοί όμως δεν περιορίζονται σε υλικά αγαθά, αλλά και σε αξίες – φαίνεται να υπάρχει διαφορά αξιών με κάποιους ανθρώπους. Η έλλειψη συναισθηματικής ασφάλειας και η αστάθεια των άλλων μπορεί να σας κάνουν επιθετικούς και κτητικούς.

Τοξότης

Πολύ δυναμική πανσέληνος, η οποία ωθεί σε δράσεις, πρωτοβουλίες, αποφάσεις, ξεκινήματα. Ταυτόχρονα κάνετε αναθεώρηση στις αποφάσεις και στη κατεύθυνση της ζωής σας και προσδιορίζετε τον εαυτό σας και τα θέλω σας. Μια αρκετά εύφλεκτη επιρροή, ενώ μπορεί να λειτουργείτε πολύ προκλητικά και να δημιουργείτε εντάσεις. Προσοχή στην εριστικότητα και στα ατυχήματα.

Αιγόκερως

Μια πανσέληνος που μπορεί να σας αναστατώνει ψυχολογικά, να προκαλεί κάποιες εμμονές, θυμούς, απωθημένα, ενοχές, για περασμένες κυρίως καταστάσεις. Είναι εποχή κλεισίματος κάποιων κύκλων, κάτι που δεν γίνεται εύκολα. Αρκετά παρασκήνια και κρυφές εντάσεις κι εγωισμοί. Και στο χώρο δουλειάς ίσως υπάρχουν διαφωνίες. Κυοφορούνται όμως νέοι στόχοι.

Υδροχόος

Αυτή η πανσέληνος προκαλεί αρκετές εντάσεις με φίλους, γνωστούς αλλά και μέσα σε ομάδες, συλλόγους ή σε επαφές σας μέσα απ’ το ίντερνετ και τα social media – εύφλεκτο το κλίμα. Διαφωνίες όμως και στα ερωτικά – μπόλικος εγωισμός. Εποχή που αναθεωρείτε κάποια σχέδια για το μέλλον και μπορεί να πάρουν μια νέα κατεύθυνση.

Ιχθύες

Βγάζει θυμό στην επιφάνεια αυτή η πανσέληνος, ίσως τσακώνεστε αρκετά και προσπαθείτε να βάλετε στη θέση τους ορισμένους ανθρώπους και καταστάσεις. Προσοχή σε εντάσεις με άτομα εξουσίας. Διαφωνίες και στην οικογένεια. Ωστόσο σάς ενεργοποιεί ώστε να κινηθείτε δυναμικά στον επαγγελματικό χώρο και να διεκδικήσετε πράγματα. Αναθεώρηση επαγγελματικής πορείας.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News