Πλανητικό διάλειμμα για socializing για τα ζώδια!

By

Το μέσον του Οκτωβρίου θα είναι ιδιαίτερα κοινωνικό, με τρεις πλανήτες να διατρέχουν τον Ζυγό και να δίνουν την ευκαιρία για πολλές συναντήσεις, γνωριμίες και socializing. Επειδή δε ο Ερμής κινείται ανάδρομα, είναι περίοδος πολλών επανασυνδέσεων και συναντήσεων με ανθρώπους που έχουμε να δούμε καιρό.

1-Πλανητικό-διάλειμμα-για..

Εν μέσω εκλείψεων, οι πλανήτες λοιπόν επιτρέπουν ένα ευχάριστο διάλειμμα κοινωνικότητας, κυριολεκτικά ένα πλανητικό διάλειμμα για socializing για τα ζώδια!Οι πλανήτες στον Ζυγό κάνουν το κλίμα ήπιο και αρμονικό, ενώ η επικοινωνία γλυκαίνει και επικρατεί η ευγένεια και η διπλωματικότητα. Δεν λείπει βέβαια η αναποφασιστικότητα, ενώ, λόγω ξανά και του ανάδρομου Ερμή, κάνουμε ένα review ακόμα, και δεν είναι ώρα για τελειωτικές αποφάσεις. Μετά τις 25 Οκτωβρίου που θα γυρίσει σε ορθή πορεία, μέσα μας θα έχουμε κατασταλάξει πλέον για το τι θέλουμε. Ο Ζυγός μαστίζεται από την αναποφασιστικότητα.

Θέματα δικαιοσύνης και ίσων δικαιωμάτων θα μας απασχολήσουν αρκετά αυτή τη περίοδο. Είναι ευκαιρία όμως τώρα, με την τριπλή σύνοδο του Ήλιου, του Ερμή και της Αφροδίτης στον Ζυγό που κορυφώνεται στο μέσον του μήνα, να προχωρήσουμε σε συμβιβασμούς, νομικούς και ψυχολογικούς.

2-Πλανητικό-διάλειμμα-για..

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της δικαιοσύνης και έχει ιδιαίτερα αντικειμενική ματιά, η οποία βλέπει όλες τις πλευρές ενός ζητήματος αμερόληπτα. Σε αντίθεση με τον Κριό, το απέναντί του ζώδιο δηλαδή, που βλέπει μόνο τη δική του άποψη και βιάζεται να βγάλει συμπεράσματα, ο Ζυγός παίρνει υπόψη του και την άποψη των άλλων – έχει πάθος με το δίκαιο, εις βάρος βέβαια πολλές φορές του εαυτού του και της εσωτερικής ηρεμίας του. Και επειδή ακριβώς παίρνει υπόψη του όλες τις πλευρές και απόψεις, αργεί και δυσκολεύεται να βγάλει αποφάσεις, ώστε να μην αδικήσει ή στενοχωρήσει κανέναν – ο Ζυγός νοιάζεται για τους άλλους και για την διατήρηση των ισορροπιών. Γι’ αυτό άλλωστε έχουν και το ταλέντο να κρατούν σχέσεις πραγματικής αμοιβαιότητας.

3-Πλανητικό-διάλειμμα-για..

Οι σχέσεις είναι το βασικό θέμα του Ζυγού. Γεννημένοι “σχεσάκηδες”, θέλουν πάντα παρέα και να βρίσκονται σε σχέση. Εξαιρετικά κοινωνικοί, ευγενικοί κι ευχάριστοι, ξέρουν πως θα φερθούν σε κάθε κοινωνική περίσταση. Έτσι, αυτή τη περίοδο, το focus μας βρίσκεται στην συντροφικότητα και τις σχέσεις, ενώ είναι περίοδος γνωριμιών. Ωστόσο, ευνοούνται κυρίως οι επανασυνδέσεις και όχι τόσο τα καινούργια πράγματα, λόγω του ανάδρομου Ερμή. Πιθανές και συνεργασίες με ανθρώπους που είχαμε συνεργαστεί μαζί στο παρελθόν.

Ζώδιο της ομορφιάς και της τέχνης ο Ζυγός, μας επιτρέπει τώρα να εκτιμήσουμε ό,τι ωραίο και καλλιτεχνικό, ενώ αυξάνει την καλλιτεχνική έμπνευση και έφεση. Ας απολαύσουμε λοιπόν τις ήπιες και όμορφες επιρροές των πλανητών στον Ζυγό, γιατί ακολουθεί μια “σκοτεινή” έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό στις 23 προς 24 Οκτωβρίου – σκοτεινή κυριολεκτικά και μεταφορικά!

4-Πλανητικό-διάλειμμα-για..

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News