Πλανητικό σκηνικό Νοεμβρίου 2014

By

Δραστήριος και έντονος αναμένεται ο φετινός Νοέμβριος, όπου θα σχηματιστούν πολλές όψεις, οι περισσότερες δύσκολες, όμως αυτό δεν πρέπει να μας φοβίζει, γιατί οι δύσκολες αστρολογικές επιρροές είναι εκείνες που μας κινητοποιούν ώστε να κάνουμε πράγματα.

Ένα χαρακτηριστικό του μήνα αυτού θα είναι οι συγκρούσεις και τα θέματα με άτομα εξουσίας, λόγω των δύσκολων όψεων του Άρη στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα. Ο Άρης διατρέχει τον Αιγόκερω και συναντά τον Πλούτωνα, μια σύνοδος που κορυφώνεται στις 10/11 και η οποία βγάζει αρκετό θυμό στην επιφάνεια, όμως είναι μια επιρροή πολύ ισχυρή, η οποία δίνει δύναμη ώστε να προχωρήσουμε σε ξεκινήματα, σε μια νέα αρχή, επαγγελματικά ή σε άλλα επίπεδα. Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο της εξουσίας, ενώ η σύνοδος αυτή μπορεί να φέρει υπόγειους ή και φανερούς ανταγωνισμούς με άτομα εξουσίας, ή μπορεί ορισμένα άτομα επιρροής να διαχειρίζονται κάπως επικίνδυνα το μέλλον μας.

1-Πλανητικό-σκηνικό-Νοεμβρίου-2014

Το τετράγωνο δε του Άρη με τον Ουρανό που κορυφώνεται στις 13/11, εντείνει αυτά τα θέματα με την εξουσία. Μια επαναστατική όψη, η οποία αυξάνει τις εξεγέρσεις σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο. Πολλή αντιδραστικότητα φέρνει η όψη αυτή, ενώ αυξάνει και τη ροπή στα ατυχήματα. Γενικά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα θα επικρατεί ένταση, ενώ χρειάζεται προσοχή στη βία, την εγκληματικότητα και τον ακραίο εγωισμό. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι ο Άρης στον Αιγόκερω βρίσκεται στην καλύτερή του θέση, κι έτσι μπορούμε και δρούμε προσεκτικά, οργανωτικά, αποτελεσματικά. Οι δυνατές του όψεις ενεργοποιούν νέο δυναμικό μέσα μας.

Τάση για σπατάλες και κακή οικονομική διαχείριση προκαλεί το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται στις 9/11. Τα συναισθήματα επίσης δραματοποιούνται υπερβολικά και χρειάζεται προσοχή σε θεατρινισμούς και ακρότητες στις σχέσεις. Επίσης προσοχή στη βουλιμία.

2-Πλανητικό-σκηνικό-Νοεμβρίου-2014

Το ωραίο τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 12/11 προσφέρει καλλιτεχνική έμπνευση, πνευματική ανάταση αλλά και ωραίες στιγμές φυγής απ’ την πραγματικότητα μέσα από ταξιδάκια, βόλτες και διάβασμα.

Η δύστροπη σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται στις 13/11 δοκιμάζει τις σχέσεις και την αυτοεκτίμησή μας και νιώθουμε ότι πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να πάρουμε λίγη αγάπη. Δοκιμασίες όμως φέρνει και η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου στις 18/11, ενώ είναι μέρες με περιορισμούς, στερήσεις κι εμπόδια.

Ρομαντικό μεν το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 20/11, όμως ελλοχεύουν ερωτικές πλάνες. Προσοχή στο ποιον εξιδανικεύουμε και ποιον ερωτευόμαστε! Οικονομικές πλάνες κι εξαπατήσεις επίσης. Και ο Ήλιος θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 27/11, όπου κι εκεί χρειάζεται προσοχή σε αυταπάτες, ψέματα, πλάνες.

3-Πλανητικό-σκηνικό-Νοεμβρίου-2014

Ο Ερμής απ’ τον Σκορπιό με τις όψεις που σχηματίζει κοντά στις 22 με 26 Νοεμβρίου φέρνει διάφορα προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Η μυστικοπάθεια δε, δεν βοηθά στη συνεννόηση.

Όμως ο μήνας κλείνει με μια θετική όψη, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται στις 27/11, το οποίο φέρνει ερωτικές εκπλήξεις ή ευχάριστες και απρόσμενες εξελίξεις στις σχέσεις, αλλά και απρόσμενα έσοδα.

 

1 Comment
  1. lin 7 έτη ago

    δεν εχω ακουσει και τιποτα καλο..τους τελευταιους μηνες..κακες επιρροες για να ερωτευτεις για να διατηρησεις σχεση για να για να….πλανες ψεμματα….οκ ας μην διαβαζω αλλο σκετη απογοητευση βρε παιδια 🙁

Comments are closed.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News