Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ο Κρόνος απ’ τον Τοξότη;

By

Τα Σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) ήδη παίρνουν ανάσα ανακούφισης απ’ την έξοδο του Κρόνου απ’ τον Σκορπιό, ενώ τώρα έρχεται η σειρά των Μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) να νιώσουν έντονα την επιρροή του αυστηρού Κρόνου, που θα διατρέχει τον Τοξότη, αρχικά μέχρι τον Ιούνιο του 2105 και κατόπιν για τα καλά απ’ τον Σεπτέμβριο του 2015 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017. Στην πρώτη αυτή φάση, δηλαδή μέχρι τον Ιούνιο, θα επηρεαστούν ιδιαίτερα τα μεταβλητά ζώδια που έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο.

space_galaxy_saturn_planet_94330_1920x1080

 

Βέβαια, μην έχουμε αυταπάτες, η επιρροή του Κρόνου θα είναι δύσκολη για όλους σε κάποιο επίπεδο, καθώς πάντα ο πλανήτης αυτός θα φέρνει στην επιφάνεια τις ατέλειές μας και τα λάθη μας, ώστε να διορθωθούμε, απλά ορισμένες ζωδιακές ομάδες επηρεάζονται πολύ πιο άμεσα σε συγκεκριμένες περιόδους. Σκοπός του Κρόνου είναι να μας οργανώσει, να μας κάνει πιο σωστούς και να οικοδομήσουμε την ζωή μας, ενώ για να αποφύγουμε τις δυσάρεστες επιρροές του των δοκιμασιών και της κριτικής ή του αισθήματος απόρριψης, θα πρέπει να είμαστε πολύ υπεύθυνοι, ρεαλιστές, εργατικοί και φιλότιμοι. Ας δούμε λοιπόν σε ποιον τομέα το κάθε ζώδιο θα πρέπει να επιδείξει αυτά τα στοιχεία και πώς θα επηρεαστεί συνολικά απ’ τον Κρόνο απ’ τον Τοξότη:

 

aries5Κριός

Αίσθημα σταθερότητας θα προσφέρει στη ζωή σας ο Κρόνος και θα νιώσετε ότι επιτέλους πατάτε καλύτερα στα πόδια σας και έχετε μία άποψη ή φιλοσοφία ζωής που σας στηρίζει και σας οδηγεί σωστά. Ωστόσο ο πλανήτης αυτός είναι δύσκολος απ’ τη φύση του και ενδέχεται να φέρει δοκιμασίες σε σχέση με νομικά θέματα, ενώ και οι σπουδές θα απαιτήσουν σκληρή δουλειά. Τα ταξίδια ενδέχεται να είναι κι αυτά πηγή δοκιμασιών. Πιθανή σοβαρή ενασχόληση με την διδασκαλία και την συγγραφή.

 

taurus5Ταύρος

Σημαντική ανακούφιση για το ζώδιό σας η έξοδος του Κρόνου απ’ τον Σκορπιό, ο οποίος δοκίμασε τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τις αντοχές σας τα τελευταία δυο χρόνια. Τώρα, απ’ τον Τοξότη, θα ζητήσει να μπει τάξη σε θέματα οικονομικά, φορολογικά, ασφαλειών, συντάξεων, κληρονομικών κλπ, με πιθανές καθυστερήσεις κι εμπόδια εκεί. Είναι πλανήτης στέρησης ή λιτότητας ο Κρόνος, και τώρα θα ζητήσει λιτότητα σεξουαλική. Θα κάνετε σοβαρή έρευνα και ψυχανάλυση τους επόμενους μήνες.

 

gemini6Δίδυμοι

Έρχεται να δοκιμάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τις ισορροπίες στο πάρε-δώσε σας με τους άλλους ο Κρόνος απ’ τον Τοξότη για τους επόμενους μήνες, ενώ ενδέχεται οι άλλοι να σας κρίνουν αυστηρά. Σχέσεις που δεν είχαν καλές βάσεις πιθανόν να διακοπούν, όμως ταυτόχρονα θα είναι περίοδος γάμου ή δέσμευσης, κι έτσι οι αξιόλογες σχέσεις θα προχωρήσουν σε σοβαρές βάσεις. Θα απαιτηθεί υπευθυνότητα από μέρους σας στις σχέσεις, κάτι για το οποίο αρχικά μπορεί να αντιδράτε.

 

crab4Καρκίνος

Να περιμένετε μια αρκετά πιεστική καθημερινότητα με την είσοδο του Κρόνου στον Τοξότη, ο οποίος θα φέρει φόρτο εργασίας για τους επόμενους μήνες. Οι συνθήκες στον χώρο δουλειάς ενδέχεται να είναι δύσκολες. Η διέλευση αυτή θα δοκιμάσει και θέματα υγείας, όπου πλέον πρέπει να δείτε το θέμα αυτό πιο σοβαρά, να διορθώσετε την διατροφή σας, να διακόψετε βλαβερές συνήθειες και να εξυγιάνετε την ζωή σας γενικά. Δεν γίνεται να διατρέφεστε σαν ανώριμα παιδιά και να έχετε υγεία.

 

leo2Λέων

Θετική εξέλιξη για εσάς η είσοδος του Κρόνου στον Τοξότη, γιατί απ’ τον Σκορπιό τα δυο τελευταία χρόνια ήταν καταθλιπτικά τα πράγματα. Τώρα νιώθετε πιο ώριμοι κι επιτυχημένοι. Βέβαια δεν παύει να είναι πλανήτης δοκιμασιών ο Κρόνος, ενώ τώρα θα δοκιμάσει τις σχέσεις σας με τα παιδιά ή θα φέρει ευθύνες σε σχέση με αυτά. Η αυτοέκφρασή σας επίσης θα πρέπει να σοβαρέψει, το ίδιο και ο τρόπος που φλερτάρετε. Θα μειώσει την παιδικότητα, την διασκέδαση, το παιχνίδι και την ανεμελιά.

 

virgo6Παρθένοι

Εποχή συναισθηματικής ωρίμανσης με την αλλαγή ζωδίου του Κρόνου, ο οποίος θα ζητήσει σοβαρότητα συναισθημάτων για τους επόμενους μήνες. Η οικογένεια ενδέχεται να γίνει πηγή πιέσεων και δοκιμασιών, ενώ θα πρέπει να φανείτε πιο υπεύθυνοι με τους δικούς σας. Δοκιμασίες επίσης σε σχέση με ακίνητα, όμως μπορεί να βάλετε νέες, σταθερές πλέον βάσεις διαμονής – πιθανό και χτίσιμο σπιτιού ή επιστροφή στις ρίζες. Το παρελθόν ίσως γίνει πηγή βασανισμού κι ενοχών, ώστε να μπει σε τάξη.

 

libra5Ζυγοί

Τον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων θα δοκιμάσει ο Κρόνος απ’ τον Τοξότη τους επόμενους μήνες. Έτσι, θα πρέπει από δω και πέρα να είστε πιο μετρημένοι σε αυτά που λέτε, να μιλάτε και να γράφετε σωστά, γιατί μπορεί να έλξετε κριτικές. Οι μετακινήσεις ενδέχεται να είναι μια δύσκολη υπόθεση. Θα φέρει επίσης δοκιμασίες με συγγενείς, γείτονες και συμμαθητές. Πιθανόν να ξεκινήσετε μαθήματα, σεμινάρια και γράψιμο ή διάβασμα σε σοβαρές βάσεις – ευνοεί την συγκέντρωση.

 

scorpio3Σκορπιός

Φεύγει ο αυστηρός αλλά ακριβοδίκαιος Κρόνος απ’ το ζώδιό σας, ο οποίος τα τελευταία δυο χρόνια σάς δοκίμασε αλλά και σας ωρίμασε. Για τους επόμενους μήνες θα επηρεάσει τον οικονομικό σας τομέα, γι’ αυτό ενδέχεται μείωση εσόδων, ενώ θα πρέπει να φανείτε πολύ προσεκτικοί στο πως διαχειρίζεστε τους πόρους σας. Πιθανές ωστόσο και σημαντικές αγορές. Θα ωριμάσει της αξίες σας η διέλευση αυτή, το τι εκτιμάτε και τι όχι. Το αίσθημα ασφάλειας-ανασφάλειας θα σας απασχολήσει.

 

sagittarius8Τοξότης

Στο ζώδιό σας εισέρχεται ο ακριβοδίκαιος Κριτής Κρόνος και θα έλθει να αποδώσει τις τιμές ή τις ποινές στον καθένα από εσάς, αναλόγως της προσπάθειά σας. Οι αμέλειες και τα λάθη σας βγαίνουν στην επιφάνεια και θα χρειαστεί υπευθυνότητα και σοβαρότητα – η επιπολαιότητα του ζωδίου σας θα πρέπει να ξεπεραστεί, είναι καιρός ωρίμανσης και οργάνωσης της ζωής σας. Το ποιοι είστε θα περάσει από κρίση και πιθανόν να μειωθεί η αυτοπεποίθηση. Δοκιμασίες και καθυστερήσεις σε ξεκινήματα.

 

capricorn5Αιγόκερως

Η διέλευση του Κρόνου απ’ τον Τοξότη και τον τελευταίο σας οίκο, θα σηματοδοτήσει μια περίοδο κλεισίματος σημαντικών κύκλων και θεμάτων στην ζωή σας. Επειδή θα γίνει ένας απολογισμός, ενδέχεται να βγουν ενοχές και μεταμέλεια στην επιφάνεια – η συμβουλή εδώ είναι να μην αφήνετε τίποτα χωρίς να το διορθώσετε, ώστε να μην σας “στοιχειώνει” μετά. Ανάγκη απομόνωσης. Θα είναι λοιπόν περίοδος καρμικών πληρωμών. Πιθανή σοβαρή ενασχόληση με την πνευματικότητα και την τέχνη.

 

aquarius5Υδροχόος

Σίγουρα καλύτερη θα είναι για εσάς η διέλευση του Κρόνου απ’ τον Τοξότη, γιατί όσο ήταν στον Σκορπιό, τα τελευταία δυο χρόνια δηλαδή, σας έκρινε πολύ αυστηρά. Τώρα ωστόσο θα δοκιμάσει τις φιλίες και πιθανόν να συρρικνωθεί ο κοινωνικός σας κύκλος. Επίσης θα δοκιμάσει τις σχέσεις σας με ομάδες, συλλόγους, κόμματα, ωστόσο μπορεί να ασχοληθείτε σε πιο σοβαρή βάση σε συλλογικές προσπάθειες αλλά και με το ίντερνετ. Εμπόδια στη δικτύωση. Καθυστερήσεις σε σχέδια. Δείτε πιο ρεαλιστικά το μέλλον.

 

pisces10Ιχθύες

Αρκετές αυταπάτες και ψευδαισθήσεις σας θα έρθει να διαλύσει τους επόμενους μήνες ο ρεαλιστικός Κρόνος απ’ τον Τοξότη, ο οποίος θα είναι γειωτικός γενικά. Όχι μια ευχάριστη επιρροή, αλλά θα πρέπει να φανείτε πολύ υπεύθυνοι, ώριμοι και σοβαροί, τόσο γενικά στη ζωή σας, όσο και στον επαγγελματικό χώρο. Δοκιμασίες επαγγελματικές και με άτομα εξουσίας, αυστηρές κριτικές. Εάν εργαστείτε σκληρά, υπεύθυνα και φιλότιμα ωστόσο, θα φέρει κοινωνική κι επαγγελματική αναγνώριση.

 

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News