Πώς να αντιμετωπίζουμε τις αστρολογικές επιρροές και προβλέψεις;

By

Καταρχήν, όχι με φόβο!

Αρκετός κόσμος διαβάζοντας για εκλείψεις, τετράγωνα, για δύσκολες όψεις, για Κρόνο, Άρη κλπ, μπαίνει σε φοβική στάση. Αυτό είναι τελείως λάθος. Οι αστρολογικές επιρροές δείχνουν την ίδια τη ζωή, με τις προκλήσεις της και τις διευκολύνσεις της.

Τη ζωή δεν πρέπει να την αντιμετωπίζουμε φοβικά! Αντιθέτως, η σωστή αντιμετώπιση είναι να την βλέπουμε σαν μια πρόκληση για εξέλιξη και δημιουργία.

a

Χρειάζεται όμως μια στοιχειώδης γνώση για τους πλανήτες ώστε να μπορέσουμε να βγάλουμε κάτι καλό.

Για παράδειγμα, όταν ακούμε για δύσκολες επιρροές Κρόνου, αυτό σημαίνει ότι θα βγουν στην επιφάνεια οι ελλείψεις, τα λάθη και τα κενά μας, ώστε να τα διορθώσουμε και να οικοδομήσουμε κάτι σωστό.

Όταν ακούμε για δύσκολες επιρροές Άρη, θα πρέπει να ξέρουμε ότι θα χρειαστεί να κάνουμε κάποιο πόλεμο, κάποιο αγώνα ανεξαρτητοποίησης.

Αν ακούμε για δύσκολες όψεις Ουρανού, θα πρέπει να ξέρουμε ότι είναι μια περίοδος αφύπνισης και με τίποτα δεν πρέπει να προσκολληθούμε σε παλιές νοοτροπίες ή συνήθειες, γιατί αλλιώς ο Ουρανός θα αναγκαστεί να λειτουργήσει σοκαριστικά για να μας ξυπνήσει.

Και όταν ακούμε δύσκολες επιρροές Πλούτωνα, εκεί θα πρέπει να ψαχτούμε βαθύτερα και να κάνουμε καθάρσεις στη ζωή μας – είναι ενάντια στην επιφανειακότητα ο βαθύς αυτός πλανήτης.

Οι πλανητικές επιρροές είναι οι δυνάμεις της Φύσης που ωθούν τη ζωή σε εξέλιξη και δημιουργία. Δεν είναι εχθροί μας, ούτε μπαμπούλες, ούτε όμως θα μας φέρουν καλά πράγματα εάν δεν έχουμε εργαστεί γι’ αυτά.

aa

Πολλοί λένε όταν ακούνε για μια αστρολογική επιρροή, “αυτό τώρα είναι καλό ή κακό;”.

Τίποτα δεν είναι μόνο καλό ή κακό, και το αποτέλεσμα μιας κατάστασης δεν μπορεί να το προκαθορίσει η αστρολογία αλλά οι πράξεις και οι επιλογές του ατόμου.

Οπότε ας μην βγάζουμε απόλυτα αρνητικά ή θετικά συμπεράσματα από μια επιρροή, ας προσπαθούμε όμως να την χρησιμοποιήσουμε με εποικοδομητικό τρόπο.

Γιατί υπάρχουν ευνοϊκές επιρροές που ο κόσμος συχνά τις αφήνει ανεκμετάλλευτες και παραπονιέται μετά ότι δεν του έφερε κάτι καλό πχ ο Δίας, ενώ υπάρχουν δυσμενείς επιρροές με τις οποίες αν εργαστεί σωστά το άτομο θα μπορέσει να φτιάξει κάτι πολύ καλό ή να ξεπεράσει τον παλιό του εαυτό.

o

Οπότε μέχρι στιγμής θα πρέπει να έχεις καταλάβει ότι την αστρολογία δεν πρέπει να την αντιμετωπίζουμε μοιρολατρικά.

Είμαστε σε ένα θέατρο – μας έχουν ανατεθεί ρόλοι, και το πόσο καλά θα τους παίξουμε, εξαρτάται από εμάς. Το πλανητικό σκηνικό μάς δίνει τους ρόλους κι εμείς καλούμαστε να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας.

Μην περιμένεις λοιπόν παθητικά απ’ τους πλανήτες να σου φέρουν καλά ή κακά πράγματα, αλλά εκμεταλλεύσου όλα τα κύματα της ζωής, ευνοϊκά ή δυσμενή, για να πας παραπέρα.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News