Τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα – Απογοητεύσεις μέρος δεύτερο

By

Κορυφώνεται για δεύτερη φορά στις 18/6 το πολύ δύσκολο τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα (η πρώτη φορά ήταν τον περασμένο Νοέμβριο και θα υπάρξει και τρίτη φορά τον ερχόμενο Σεπτέμβριο), μια όψη μακροχρόνιας επιρροής που φέρνει αυτή την εποχή σημαντικές απογοητεύσεις στη ζωή μας, αλλά και κάποιες σοβαρές εξαπατήσεις ή παγίδες. Όνειρα κι ελπίδες γκρεμίζονται, όμως δεν ήταν όνειρα κι ελπίδες με βάση – οι πλανήτες ποτέ δεν καταστρέφουν κάτι υγιές και ουσιαστικό.

Δείτε περισσότερα γι’ αυτή την όψη και ποιο είναι το νόημα αυτών των απογοητεύσεων εδώ.

1 Τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα – Απογοητεύσεις μέρος δεύτερο

Ας δούμε πώς επηρεάζει κάθε ζώδιο:

Κριός

Διαλύονται σημαντικές αυταπάτες αυτή την εποχή, και όνειρα ή ελπίδες που απλά διατηρούσαν μια νοσηρή ψυχολογική κατάσταση μέσα σας. Μπορεί να φαίνεται ότι δεν υπάρχει ελπίδα προς το παρόν, όμως θα εμφανιστεί στη πορεία. Δυσκολίες κι απογοητεύσεις μπορεί να παρουσιάζονται σε σπουδές, ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό, διδασκαλία, συγγραφή, νομικές υποθέσεις.

Ταύρος

Σχέδια που κάνατε για το μέλλον διαλύονται, καθώς στερούνται βάσης. Απογοητεύσεις είναι πιθανό να παίρνετε αυτή τη περίοδο μέσα από φίλους, ή μέσα σε ομάδες και συλλόγους. Η όψη αυτή προκαλεί δυσκολίες σε οικονομικά θέματα, όχι τόσο στο άμεσο εισόδημά σας, αλλά σε ζητήματα δανείων, εφορίας, ασφαλειών, επενδύσεων, κληρονομικών κλπ – προσοχή στις εξαπατήσεις.

Δίδυμοι

Βάλλεται ιδιαίτερα το ζώδιό σας αυτή την εποχή απ’ την όψη αυτή, γι’ αυτό μην απορείτε αν βιώνετε σημαντικές διαψεύσεις, κυρίως στα επαγγελματικά, την κοινωνική εικόνα και τις σχέσεις σας. Προσέξτε όμως τι πλάθετε με το νου σας και τι προσδοκίες έχετε – φαίνεται να προσκρούετε σε τοίχους που βάζετε εσείς οι ίδιοι στο δρόμο σας.

Καρκίνος

Είναι λογικό να βιώνετε ένα αίσθημα ματαιότητας αυτή την εποχή, καθώς διαψεύδονται ορισμένες ελπίδες σας. Θα πρέπει όμως να προσέξετε να μην τρέφετε αυταπάτες, τόσο για θέματα σπουδών/εκπαίδευσης, όσο και για ταξίδια ή νομικές υποθέσεις. Η όψη αυτή φέρνει επίσης δοκιμασίες στον εργασιακό χώρο, στην καθημερινότητα και στην υγεία σας.

Λέων

Οι αξίες κάποιων ανθρώπων σάς απογοητεύουν βαθιά αυτή την εποχή. Μια όψη που φέρνει ερωτικές απογοητεύσεις και δοκιμασίες, αλλά θα πρέπει να τσεκάρετε και τα δικά σας κίνητρα, γιατί αυτά είναι που καθρεφτίζονται στις σχέσεις σας – μην ρίχνετε τα φταιξίματα στους άλλους. Δοκιμασίες πιθανές και σε σχέση με τα παιδιά. Προσοχή σε οικονομικές εξαπατήσεις.

Παρθένος

Αρκετά δύσκολη κι απογοητευτική για το ζώδιό σας αυτή η όψη, η οποία αυτή την εποχή φέρνει σημαντικές διαψεύσεις, κυρίως σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ δοκιμάζονται και θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Ίσως είχατε εξιδανικεύσει ορισμένους ανθρώπους ή είχατε δημιουργήσει εσφαλμένη εικόνα, πιθανόν γιατί κάτι θέλατε να αποκομίσετε – δεν είστε θύματα.

Ζυγός

Απογοητευτικές μπορεί να είναι οι συνθήκες στο χώρο εργασίας αλλά και στην καθημερινότητά σας αυτή την εποχή. Επίσης μπορεί να σας απογοητεύουν ορισμένες λεπτομέρειες που παίρνουν μεγάλες διαστάσεις. Ακόμα, η όψη αυτή φέρνει δοκιμασίες στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, ενώ ίσως συμβαίνουν διάφορες σοβαρές παρεξηγήσεις. Δοκιμασίες και με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Σκορπιός

Κυρίως ερωτικές και οικονομικές είναι οι απογοητεύσεις που βιώνετε αυτή την εποχή με αυτή τη δυσμενή όψη. Προσέξτε τις εξαπατήσεις και τις παρεξηγήσεις στα ερωτικά και φροντίστε να μην παρασυρθείτε από ακατάλληλο άτομο. Απογοητεύσεις και στις σχέσεις με τα παιδιά. Τα οικονομικά σας δοκιμάζονται, το ίδιο και το αίσθημα ασφάλειάς σας.

Τοξότης

Άμεσα επηρεάζεται το ζώδιό σας απ’ τη δυσμενή αυτή όψη, η οποία φέρνει προσωπικές και συναισθηματικές δοκιμασίες και διαψεύσεις. Είναι πιθανό αυτή την εποχή να σας απογοητεύει η οικογένεια, ή να βιώνετε εξαπατήσεις και μπερδέματα σε θέματα σπιτιού/ακινήτων. Βάλλεται το εγώ σας και ίσως νιώθετε ότι χτίζετε πράγματα στην άμμο. Φανείτε ρεαλιστές και υπεύθυνοι.

Αιγόκερως

Σημαντικές παγίδες στον δρόμο σας αυτή την εποχή, είτε με τη μορφή υποσχέσεων, ή μέσα από κάποιες συζητήσεις – προσοχή σε συμφωνίες, λέγονται αρκετά ψέματα. Παρεξηγήσεις κι απογοητεύσεις σε σχέσεις με συγγενείς και συμμαθητές. Είναι περίοδος που κλείνουν κάποιοι καρμικοί κύκλοι, με κάπως πικρό τρόπο – πρέπει να κάνετε ορισμένες θυσίες.

Υδροχόος

Μπορεί στο νου σας να έχετε φτιάξει κάποια πράγματα ψευδή και να απογοητεύεστε τώρα. Ειδικά στα οικονομικά θα πρέπει αυτή την εποχή να προσέξετε τις εξαπατήσεις, τις υπεκφυγές, τις απώλειες και άλλα μπερδέματα. Μια όψη που φέρνει σημαντικές δοκιμασίες σε φιλίες και μέσα σε ομάδες. Πιθανόν να εμποδίζονται και να δοκιμάζονται τα σχέδιά σας – φανείτε ρεαλιστές.

Ιχθύες

Είναι επίπονο να διαλύονται αυταπάτες, όμως είναι καλό τελικά γιατί γίνεστε πιο πολύ ο αληθινός σας εαυτός. Μπορεί να ταπεινώνεστε σε κάποιο επίπεδο αυτή τη περίοδο, άτομα εξουσίας ίσως βάζουν παγίδες, ενώ κι εσείς μπορεί να γίνεστε η πέτρα του σκανδάλου σε μπερδέματα και ίντριγκες. Δοκιμασίες επαγγελματικές και προσωπικές. Προσοχή σε εξαπατήσεις. Φανείτε υπεύθυνοι.

You may also like

Hot News