Τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα – Τελειώνει η κρίση; Ποιοι επηρεάζονται;

By

Για έκτη και προτελευταία φορά σχηματίζεται η όψη της κρίσης, το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, που απ’ το 2012 που ξεκίνησε να δημιουργείται με ακρίβεια, έχει φέρει βαθιές κοινωνικές καθάρσεις, σοκ και μεταμορφώσεις, ενώ αυξάνει βέβαια τις υπαρξιακές αγωνίες. Είναι μια όψη που έχει σαν στόχο να καθαρίσει κάθε αδράνεια και κάθε σάπια κατεστημένη αξία, ενώ για τελευταία φορά θα σχηματιστεί με ακρίβεια τον Μάρτιο του 2015. Δεν μπορούμε βέβαια να πούμε ότι θα βγούμε τότε απ’ την κρίση τελείως, γιατί ο Πλούτωνας απ’ το ασκητικό ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι το 2024 θα ζητά λιτότητα, όμως τουλάχιστον θα μειωθούν οι τρομερές αγωνίες και τα σοκ των τελευταίων χρόνων.

1Τετράγωνο-Ουρανού-Πλούτωνα-–-Τελειώνει-η-κρίση_-Ποιοι-επηρεάζονται-περισσότερο_
Στις 15 Δεκεμβρίου 2014 λοιπόν κορυφώνεται ξανά η μακροχρόνιας επιρροής ισχυρότατη όψη του Ουρανού απ’ τον Κριό με τον Πλούτωνα απ’ τον Αιγόκερω, που εκτός απ’ τις κοινωνικές και οικονομικές ταραχές και την συσσώρευση των χρεών που προκαλεί, έχει βαλθεί επίσης να κάνει και βαθιά εκκαθάριση στις φιλίες μας, σε συλλογικό επίπεδο. Απ’ το 2012 που λειτουργεί, βγάζουμε απ’ τη ζωή μας ανθρώπους με τους οποίους δεν έχουμε σχέση ουσίας και ίδιες ιδεολογίες. Δεν εμπιστευόμαστε πλέον εύκολα τους ανθρώπους, ενώ έχει αποκαλυφθεί το κρυφό πρόσωπο πολλών στο διάστημα αυτό. Η αποκάλυψη ωστόσο των ακάθαρτων κινήτρων, θα μας ωθήσει, ή πρέπει να μας ωθήσει, στο να γίνουμε πιο αληθινοί κι αυθεντικοί τελικά.

2-Τετράγωνο-Ουρανού-Πλούτωνα-–-Τελειώνει-η-κρίση_-Ποιοι-επηρεάζονται-περισσότερο_

Έχει και μια άλλη επίδραση το τετράγωνο Ουρανού Πλούτωνα. Έχει παγώσει σεξουαλικά ένα μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας ή το έχει απομακρύνει απ’ τη φυσιολογική σεξουαλική λειτουργία – ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της παρέκκλισης και ο Πλούτωνας ο πλανήτης του σεξ και της αναπαραγωγής. Το σεξουαλικό πάγωμα έρχεται και σαν ένστικτο αυτοσυντήρησης: επειδή δεν υπάρχει χρήμα κι ενέργεια, ενστικτωδώς οι άνθρωποι κάνουν συντήρησης της ενέργειάς τους – το σεξ και το χρήμα σχετίζονται, είναι ενέργεια, και με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω απαιτείται συγκρατημένη διαχείριση λόγω γενικής λιτότητας ενεργειών.

Η όψη αυτή μας έχει βάλει συλλογικά σε βαθιά διαδικασία μεταμόρφωσης κι αφύπνισης μέσα απ’ τα σοκ και τις κρίσεις που δημιουργεί. Κάποιοι μέχρι στιγμής άντεξαν και λειτούργησαν σύμφωνα με τις επιταγές της εξέλιξης που ζητά η όψη αυτή, άλλοι όμως πελάγωσαν ή και λειτούργησαν αυτοκαταστροφικά αντί να προχωρήσουν σε αλλαγές στη ζωή τους.

3-Τετράγωνο-Ουρανού-Πλούτωνα-–-Τελειώνει-η-κρίση_-Ποιοι-επηρεάζονται-περισσότερο_

Αν και όλοι μας επηρεαζόμαστε βαθιά απ’ το ισχυρό αυτό τετράγωνο Ουρανού Πλούτωνα, πολύ πιο άμεσα και προσωπικά τώρα το βιώνουν οι εξής αστρολογικές ομάδες: Οι Κριοί οι γεννημένοι κοντά στις 2 Απριλίου, οι Καρκίνοι οι γεννημένοι κοντά στις 4 Ιουλίου, οι Ζυγοί οι γεννημένοι κοντά στις 5 Οκτωβρίου και οι Αιγόκεροι οι γεννημένοι κοντά στις 2 Ιανουαρίου. Μια ομάδα πληθυσμού η οποία βιώνει βαθιές κρίσεις ταυτότητας, αλλαγές, σοκ και μεταμορφώσεις, πάντα βέβαια με στόχο να εξυγιάνει η ζωή της και να προοδεύσει. Τα σοκ και οι κρίσεις ενεργοποιούν νέο δυναμικό δημιουργικότητας, ζωής, επιβίωσης, αρκεί να τις διαχειριστεί κανείς σωστά.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News