Ζώδια χρονιάς! Τι επιφυλάσσει το 2015;

By

Οι περισσότερο ευνοημένοι φέτος θα είναι τα ζώδια της φωτιάς, Λέων, Τοξότης, Κριός, ειδικά μέχρι τον Αύγουστο που θα βρίσκεται ο τυχερός Δίας στον Λέοντα. Ωστόσο οι Κριοί οι γεννημένοι κοντά στις 5/4 ταυτόχρονα βιώνουν και κρίσεις στη ζωή τους, ενώ οι Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου έχουν μαζί και την πίεση του Κρόνου. Απ’ τον Αύγουστο και μετά που ο Δίας θα εισέλθει στην Παρθένο, θα ευνοηθούν τα ζώδια της Γης, Παρθένος, Αιγόκερως, Ταύρος.

0.insideimage

Αυτό που θέλει προσοχή μέσα στο 2015 είναι κάποιες σημαντικές διαψεύσεις, απογοητεύσεις αλλά κι εξαπατήσεις, οι οποίες θα φανούν στους πρώτους μήνες του χρόνου και κατόπιν το φθινόπωρο, ενώ περισσότερο θα επηρεαστούν οι Ιχθύες, Τοξότες, Δίδυμοι και Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου.

Επίσης τα παρορμητικά ζώδια του δεύτερου δεκαημέρου (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) βρίσκονται σε περίοδο κάθαρσης, ξαφνικών αλλαγών, ανατροπών κι αλλαγής ταυτότητας και πορείας.

 

aries5Κριός

Δημιουργική και τυχερή χρονιά μέχρι τον Αύγουστο που θα δέχεστε τις ευλογίες του Δία, ο οποίος αυξάνει την χαρά, την ζωτικότητα, την έμπνευση και τις ερωτικές κατακτήσεις, ενώ επιτέλους διασκεδάζετε και βιώνετε ανεμελιά. Εύνοια σε θέματα παιδιών. Κρίσιμος ο Μάρτιος – προσοχή στην βία και στις εξάρσεις. Απ’ τον Αύγουστο και μετά θα δεχθείτε εύνοια σε εργασία και υγεία, γι’ αυτό θα βελτιωθούν οι συνθήκες στην δουλειά ενώ μπορεί να βρείτε μια αποτελεσματική θεραπεία ή να κάνετε θετικές αλλαγές σε διατροφή και συνήθειες. Ο Κρόνος απ’ τον Τοξότη σάς στηρίζει.

 

taurus5Ταύρος

Η εύνοια μέχρι τον Αύγουστο θα βρίσκεται σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, ενώ μπορεί ως τότε να κάνετε μια ωραία μετακόμιση ή ανακαίνιση. Κατόπιν, θα ευνοηθούν τα ερωτικά, θα αυξηθούν για την υπόλοιπη χρονιά οι κατακτήσεις, θα έχετε κι ευκαιρίες για διασκέδαση, θα αυξηθεί η δημιουργικότητά σας και θα χαρείτε περισσότερο την ζωή σας, ενώ εύνοια θα έχετε και σε θέματα παιδιών. Οι γεννημένοι στις τελευταίες μέρες του ζωδίου θα δεχθείτε τις πιέσεις του Κρόνου και θα δυσκολευτείτε σε σχέσεις και συνεργασίες μέσα στο καλοκαίρι.

 

gemini6Δίδυμοι

Θα έχει αρκετές παγίδες η φετινή χρονιά, ειδικά για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξετε τις εξαπατήσεις, τις αυταπάτες και τις απογοητεύσεις. Ο Κρόνος απ’ τον Τοξότη δοκιμάζει σχέσεις και συνεργασίες και ζητά σοβαρότητα και υπευθυνότητα, αλλά μπορεί να υπάρξει και κάποιος σοβαρός δεσμός, αρκεί βέβαια να αποδεχθείτε την δέσμευση. Εύνοια σε μετακινήσεις (πιθανή αγορά οχήματος), σε μάθηση και σεμινάρια μέχρι τον Αύγουστο. Κατόπιν, εύνοια σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, αλλά προσοχή στην αφέλεια.

 

crab4Καρκίνος

Τα οικονομικά σας θα πάνε αρκετά καλά, λόγω του Δία που ευεργετεί τον οίκο σας αυτό μέχρι τον Αύγουστο, ενώ μπορεί να κάνετε ωραίες και σημαντικές αγορές που θα ευχαριστηθείτε και θα κάνουν άνετη τη ζωή σας. Για την υπόλοιπη χρονιά η εύνοια θα μεταφερθεί σε μαθήματα, σεμινάρια, μετακινήσεις (πιθανή αγορά οχήματος). Η καθημερινότητά σας βέβαια θα είναι πιεστική φέτος, ενώ πρέπει να δείτε πιο σοβαρά την υγεία και την διατροφή σας. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο περνούν από καθάρσεις, κρίσεις και συνειδητοποιήσεις, ενώ αναμένονται ανατροπές.

 

leo2Λέων

Ο τυχερός Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σας μέχρι τον Αύγουστο, γι’ αυτό θα είστε οι πιο ευνοημένοι του ζωδιακού έως τότε! Μια περίοδος με περισσότερη χαρά, ελευθερία, επιτυχίες, δημοφιλία, ξεκινήματα, γνώσεις, ταξίδια και εκπλήρωση προσδοκιών. Κατόπιν ο Δίας θα ευνοήσει τα οικονομικά σας για την υπόλοιπη χρονιά, ενώ μπορεί να κάνετε ωραίες αγορές. Οι γεννημένοι στις τελευταίες μέρες του ζωδίου θα βιώσουν την πίεση του Κρόνου μέσα στο καλοκαίρι. Η ανάδρομη Αφροδίτη απ’ το ζώδιό σας θα φέρει επανασυνδέσεις, επίσης μέσα στο καλοκαίρι.

 

virgo6Παρθένοι

Περιμένετε το σημαντικό αστρολογικό γεγονός της άφιξης του Δία στο ζώδιό σας απ’ τον Αύγουστο, ο οποίος θα φέρει επιτυχίες, χαρά, γνώσεις, δημοφιλία και ανοίγματα στην ζωή σας. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα έχουν αρκετές παγίδες φέτος και θα πρέπει να προσέξουν τις εξαπατήσεις και τις απογοητεύσεις – ορισμένα πράγματα δείχνουν τελείως διαφορετικά απ’ ότι είναι, είτε σε σχέσεις, συνεργασίες αλλά και σε θέματα σπιτιού. Ο Κρόνος απ’ τον Τοξότη αυξάνει τις ευθύνες και τις δυσκολίες στο σπίτι και σε ζητήματα ακινήτων, ενώ ζητά σοβαρότητα συναισθημάτων.

 

libra5Ζυγοί

Ο κοινωνικός σας κύκλος συνεχίζει και διευρύνεται μέχρι τον Αύγουστο και θ’ αποκτήσετε αρκετούς καινούργιους και θετικούς φίλους, ενώ θα δικτυωθείτε και θα συμμετέχετε σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα. Δημοφιλία και μέσα απ’ τα online social media και το ίντερνετ γενικά. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο περνάτε φέτος από κάθαρση, ενώ ανατροπές αναμένονται σε σχέσεις και συνεργασίες. Ο Κρόνος ζητά περισσότερη σοβαρότητα στο πως μιλάτε, γράφετε κι επικοινωνείτε. Πιθανές δυσκολίες με συγγενείς. Οι μετακινήσεις φέτος ενδέχεται να είναι ένα δύσκολο κομμάτι.

 

scorpio3Σκορπιός

Επαγγελματικές επιτυχίες και εύνοια από άτομα εξουσίας φέρνει φέτος ο Δίας μέχρι τον Αύγουστο, μια περίοδος αναγνώρισης και δημοφιλίας. Κατόπιν θα ευνοήσει τον οίκο της φιλίας και για την υπόλοιπη χρονιά θα μεγαλώσει ο κοινωνικός σας κύκλος, ενώ θα δικτυωθείτε γενικά και θα δραστηριοποιηθείτε σε θετικές ομάδες και οργανώσεις. Ο Κρόνος φέτος ζητά σοβαρότητα στα οικονομικά και στην διαχείριση των πόρων σας – μειωμένα έσοδα. Το καλοκαίρι θα εισέλθει ξανά στο ζώδιό σας και θα επηρεάσει τους γεννημένους στις τελευταίες μέρες, φέρνοντας πιέσεις και δοκιμασίες.

 

sagittarius8Τοξότης

Ο Κρόνος έχει ήδη μπει στο ζώδιό σας και θα επηρεάσει φέτος κυρίως τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο, αυξάνοντας τις πιέσεις, τις ευθύνες και τις δυσκολίες, ενώ η οργάνωση της ζωής σας θα είναι ένα θέμα. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται σε εξαπατήσεις κι απογοητεύσεις, ειδικά μάλιστα για την παραπάνω ζωδιακή ομάδα. Εύνοια σε σπουδές, ταξίδια, νομικά θέματα έως τον Αύγουστο. Κατόπιν, ο Δίας θα ευνοήσει τα επαγγελματικά σας και αναμένονται επιτυχίες, δημοφιλία και άνοδος για την υπόλοιπη χρονιά. Προσέξτε ωστόσο την επιπολαιότητα, τις υπερβολές και την αφέλεια.

 

capricorn5Αιγόκερως

Φέτος ο μεταμορφωτικός Πλούτωνας που διανύει αργά αλλά σταθερά το ζώδιό σας, θα επηρεάσει έντονα όσους είστε γεννημένοι κοντά στις 6/1, φέρνοντας βαθιές καθάρσεις και κρίσεις στη ζωή σας, ενώ αλλάζετε κατεύθυνση. Βέβαια όλο το δεύτερο δεκαήμερο του Αιγόκερω θα έχει φέτος αλλαγές κι ανατροπές. Ταυτόχρονα, ο Κρόνος απ’ τον τελευταίο σας οίκο ζητά να κλείσετε λογαριασμούς – καρμικές πληρωμές. Η είσοδος του Δία στην Παρθένο απ’ τον Αύγουστο θα σας ευνοήσει, φέρνοντας ανοίγματα, ταξίδια, επιτυχίες σε σπουδές και νομικά θέματα και περισσότερη αισιοδοξία.

 

aquarius5Υδροχόος

Οι τυχεροί σε θέματα σχέσεων θα είστε φέτος μέχρι τον Αύγουστο με τον Δία απ’ τον Λέοντα, ο οποίος θα φέρει νέες, ενθουσιώδεις σχέσεις, γάμο και ωραία κοινωνική ζωή. Θετικές συνεργασίες επίσης. Οι άλλοι είναι γενναιόδωροι μαζί σας. Ταυτόχρονα ωστόσο, ο Κρόνος φέρνει δοκιμασίες σε φιλίες και μέσα σε ομάδες ή συλλόγους, αλλά μπορεί ν’ αναλάβετε ευθύνες για ομαδικές δραστηριότητες. Πιθανή διακοπή φιλικών σχέσεων, καθώς ζητάτε πιο σοβαρούς ανθρώπους πλέον. Το καλοκαίρι, οι γεννημένοι στις τελευταίες μέρες του ζωδίου θα δοκιμαστείτε απ’ τον Κρόνο, κυρίως μέσα απ’ τα επαγγελματικά.

 

pisces10Ιχθύες

Έχει παγίδες αυτή η χρονιά, ειδικά μάλιστα για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο, λόγω του Ποσειδώνα που διατρέχει το ζώδιό σας και παραμορφώνει την πραγματικότητα. Προσέξτε λοιπόν τις πλάνες και να μην παρασυρθείτε σε λάθος καταστάσεις. Εξαπατήσεις, αυταπάτες, απογοητεύσεις. Ο Κρόνος απ’ τον Τοξότη ζητά σοβαρότητα και υπευθυνότητα, ενώ θα σας δοκιμάσει επαγγελματικά και κοινωνικά. Όμως δεν θα λείπουν οι εργασιακές ευκαιρίες μέχρι τον Αύγουστο. Από τον Αύγουστο και μετά θα ευνοηθούν οι σχέσεις και οι συνεργασίες – νέοι, θετικοί άνθρωποι έρχονται στην ζωή σας.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News