Τρίγωνο Δία-Ουρανού: Επέκταση, δημιουργικότητα, ελευθερία! Αν όχι τώρα, πότε;

By

Μια εξαιρετική όψη κορυφώνεται στις 25 Σεπτεμβρίου, το τρίγωνο Δία-Ουρανού, που εγκαινιάζει και είναι το βασικό μέρος του πολύ ευοίωνου μεγάλου τριγώνου της φωτιάς το οποίο θα λειτουργεί μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Μια όψη που απελευθερώνει το δημιουργικό μας δυναμικό και ωθεί τη ζωή σε πρόοδο!

Μετά λοιπόν απ’ τον εγκλωβισμό και το αίσθημα φυλάκισης που είναι πολύ πιθανό να βιώσαμε όλοι σ’ ένα επίπεδο στο τέλος του καλοκαιριού λόγω της σκληρής συνόδου Άρη-Κρόνου, έρχεται τώρα να δοθεί χάρη εξ άνωθεν και να βγούμε απ’ τη φυλακή και να ζήσουμε! Στο βαθμό βεβαίως που επιτρέπει το προσωπικό και συλλογικό μας κάρμα… Είναι μια επιρροή που επίσης θα φέρει ευεργετικούς φίλους στη ζωή μας και θ’ ανοίξει τον κύκλο γνωριμιών και δικτύωσής μας.

1-Tips-για-αύξηση-της-δημιουργικότητας

Οι δύο πλανήτες της ελευθερίας και της προόδου, ο Δίας και ο Ουρανός, ανοίγουν νέους ορίζοντες και πόρτες για το μέλλον. Και το ότι βρίσκονται σε ζώδια πύρινα, στον Λέοντα και στον Κριό αντίστοιχα, είναι ακόμα μια ένδειξη ότι δεν πρέπει να κοιτάμε καθόλου το παρελθόν τώρα, αλλά να ξεπεράσουμε κάθε μιζέρια και μικρότητα, και να βγούμε με αυτοπεποίθηση μπροστά στη ζωή και να επεκταθούμε, γιατί αυτή τη λειτουργία έχει το στοιχείο του πυρός, που κοιτά πάντα μπροστά και ανοίγει δρόμους. Τα πλοία ανέβασαν την άγκυρα και είναι έτοιμα κι ελεύθερα να αρμενίσουν σε νέες θάλασσες και τόπους!

2-Τρίγωνο-Δία-Ουρανού---Επέκταση,-δημιουργικότητα,-ελευθερία!-Αν-όχι-τώρα,-πότε_

Στην πράξη αυτό το τρίγωνο θα δείξει ότι έχουμε αυξημένη ζωτικότητα, χαρά, αυτοπεποίθηση κι επινοητικότητα για να πάρουμε επιτυχημένες πρωτοβουλίες, για να αναδείξουμε τον εαυτό μας, ενώ ευνοούνται οι νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Πιο πολύ θα ευνοηθούν όσοι ανήκουν στα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης), ιδιαίτερα μάλιστα οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών. Όλα όμως τα ζώδια θα βιώσουν σ’ ένα επίπεδο την ευεργετική αυτή επιρροή:
aries5Κριός
Ήρθε η ώρα να πάρετε έξυπνες πρωτοβουλίες, να δημιουργήσετε και ν’ αναδειχθείτε! Νέα δημιουργικά project, ευτυχείς ερωτικές εξελίξεις, πιθανή και μια εγκυμοσύνη ή επιτυχίες των παιδιών.

taurus5Ταύρος
Επιτυχίες και ανοίγματα σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων. Πιθανή μια μετακόμιση ή αλλαγή στο σπίτι που θα σας ανανεώσει. Ψυχική ανάταση. Ευτυχές κλείσιμο κύκλων κι απελευθέρωση.

gemini6Δίδυμοι
Νέες γνωριμίες, πολλές και πρωτότυπες ιδέες, επιτυχημένες συμφωνίες. Ευνοείται ιδιαίτερα η δικτύωση και η επικοινωνία. Πιθανή αγορά οχήματος που θα σας ενθουσιάσει.

crab4Καρκίνος
Εξαιρετική για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας η όψη αυτή, έρχεται να φέρει κέρδη και πρόοδο! Πιθανόν ν’ ανυψωθείτε απρόσμενα επαγγελματικά και κοινωνικά.

leo2Λέων
Είστε στα καλύτερά σας και η τύχη επιτέλους είναι με το μέρος σας! Επιτυχημένα ανοίγματα, ξεκινήματα, ταξίδια, πρόοδος. Το πεδίο είναι ελεύθερο να παίξετε και να δημιουργήσετε!

virgo6Παρθένος

Καρποφορούν παλιοί σας κόποι και νιώθετε ψυχική ανακούφιση. Επιτυχές κλείσιμο θεμάτων και κύκλων κι απελευθέρωση απ’ το παρελθόν. Εκπλήρωση ονείρων. Κρυφή βοήθεια.

libra5Ζυγός

Το μέλλον σας ανήκει – ανοίγονται ελπιδοφόρες προοπτικές και κάνετε νέα σχέδια. Ευεργετική επιρροή οι φίλοι και οι γνωστοί. Εύνοια στη δικτύωση. Ευτυχείς κι απρόσμενες εξελίξεις στις σχέσεις.

scorpio3Σκορπιός
Στοχεύει στα επαγγελματικά σας η ευεργετικότατη αυτή επιρροή, κι έτσι είναι περίοδος σημαντικών επιτυχιών, αναγνώρισης, δημοφιλίας και ανόδου! Άτομα εξουσίας σας προωθούν.

sagittarius8Τοξότης
Είστε άφοβοι, και με τόλμη, αισιοδοξία κι αυτοπεποίθηση ανοίγετε νέους δρόμους. Επιτυχίες, ταξίδια, αυξημένη δημιουργικότητα κι επινοητικότητα. Ευχάριστες εκπλήξεις στα ερωτικά.

capricorn5Αιγόκερως

Γόνιμη η επιρροή αυτή, θα φέρει σημαντική οικονομική ενίσχυση, χορηγίες, επενδύσεις κι ευτυχείς εξελίξεις σε οικονομικά θέματα. Κάτι αλλάζει προς το καλύτερο και στο σπίτι.

 

aquarius5Υδροχόος
Ευτυχής για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας επιρροή – πιθανή και απόφαση γάμου ή μια νέα, ενθουσιώδης σχέση με μέλλον. Ευνοείται η επικοινωνία. Έχετε πολλές ιδέες. Οι άλλοι σας βοηθούν.

pisces10Ιχθύες
Η εργασιακή σας κατάσταση βελτιώνεται σημαντικά και χαίρεστε τη δουλειά και την καθημερινότητά σας! Κέρδη, πιθανόν και ξαφνικά. Βελτίωση και στην υγεία – αίσθημα απελευθέρωσης.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News