Τρίγωνο Δία-Πλούτωνα – Η ζωή αναγεννιέται

By

Η κρίση παράγει ευκαιρίες, μας λέει η πολύ καλή όψη τριγώνου Δία-Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 26 Ιουνίου για τρίτη και τελευταία φορά.

Μια μακροχρόνιας επιρροής όψη, η οποία σχηματίστηκε με ακρίβεια για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2015 και τον Μάρτιο του 2016, περίοδοι που ανοίχτηκαν πόρτες επαγγελματικές σε πολλούς, ειδικά μάλιστα στα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως), τα οποία είναι τα πιο ευνοημένα.

Η όψη αυτή είναι αναγεννητική, κι εκτός από επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες, φέρνει σε πολλούς τη δυνατότητα να βελτιώσουν την υγεία τους και να οργανώσουν καλύτερα τη ζωή και την καθημερινότητά τους. Θα λειτουργεί δε, και για τον Ιούλιο.

Εκείνοι που βγαίνουν περισσότερο κερδισμένοι απ’ αυτή την επιρροή είναι όσοι αναγνωρίζουν πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων και της κοινωνίας και ανταποκρίνονται σε αυτές. Μας θυμίζει ότι όποιος φροντίζει να εξυπηρετεί μια ανάγκη της κοινωνίας, η ζωή τού παρέχει αφθονία και περισσότερες ευκαιρίες να υπηρετήσει – είναι ένας νόμος της ζωής αυτός.

Όσο είναι ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, το ζώδιο της λιτότητας και της αναγκαιότητας, μαθαίνουμε το μάθημα της απάρνησης των ματαιόδοξων και επίπλαστων αναγκών ή της πλεονεξίας, για χάριν της εξυπηρέτησης του πραγματικά αναγκαίου – έτσι θα καταφέρουμε να επιβιώσουμε μέχρι το 2024, στα χρόνια δηλαδή της λιτότητας του Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

1 Τρίγωνο Δία-Πλούτωνα – Η ζωή αναγεννιέται
Ας δούμε πώς θα ευεργετηθεί κάθε ζώδιο:
Κριός

Σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες, ενίσχυση από άτομα εξουσίας, αύξηση της κοινωνικής επιρροής και της δημοφιλίας στον εργασιακό χώρο, αύξηση της παραγωγικότητας. Βελτίωση της υγείας, άνοιγμα δυνατοτήτων για νέα διατροφή ή θεραπεία ή αλλαγή συνηθειών που θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Επίσης βελτίωση της καθημερινότητας.

Ταύρος

Ίσως οι πιο ευνοημένοι απ’ την όψη αυτή, δέχεστε σημαντικές ευεργεσίες, με επιτυχίες ερωτικές, αυξημένη λάμψη, αισιοδοξία, δημιουργικότητα. Επιτυχίες σε θέματα παιδιών. Εύνοια σε σπουδές/εκπαίδευση, συγγραφή, διδασκαλία, ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό, νομικά. Περισσότερο παιχνίδι, διασκέδαση, φλερτ, χαρά της ζωής. Η μοίρα με το μέρος σας.

Δίδυμοι

Κυρίως θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων αλλά και οικονομικών ευνοούνται. Πιθανή μια μετακόμιση σε ωραίο και μεγαλύτερο χώρο ή βελτίωση των συνθηκών στο σπίτι και στην οικογένεια. Καλές αγοραπωλησίες ακινήτων. Εύνοια σε δάνεια, επενδύσεις, κληρονομικά. Επίσης τονώνει την ψυχική σας δύναμη και την ερωτική σας ζωή.

Καρκίνος

Πολύ καλή για την επικοινωνία, τις σχέσεις και την κοινωνική σας ζωή η όψη αυτή, φέρνει αυτή την εποχή επιτυχημένες συζητήσεις και συμφωνίες, όπως επίσης και ανθρώπους με επιρροή, ισχυρούς συνεργάτες ή έναν δυνατό σύντροφο και μια παθιασμένη σχέση. Βελτιώνεται η επικοινωνία, ενώ εύνοια έχετε και στις μετακινήσεις – αγορά οχήματος, ταξιδάκια κλπ.

Λέων

Σημαντική ενίσχυση δέχονται τα έσοδά σας και θέματα εργασιακά. Πιθανές πολύ καλές αγορές ή πωλήσεις. Αποκτάτε περισσότερη επιρροή στον εργασιακό χώρο. Εποχή επίσης που απολαμβάνετε τη ζωή, τη φύση, τις αισθήσεις, το καλό φαγητό και την καθημερινότητά σας. Ενίσχυση και σε θέματα υγείας, ίσως με αποβολή συνηθειών που φέρνουν αναγέννηση.

Παρθένος

Ο τυχερός Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σας δείχνει τον πολύ καλό του εαυτό, σε μια εποχή που η μοίρα σάς φέρεται γενναιόδωρα και έχετε αρκετές επιτυχίες, ερωτικές, παιδιών ή σε προσωπικούς στόχους. Αυξημένη δημοφιλία, δημιουργικότητα, αισιοδοξία, αναγέννηση. Ευκαιρίες για ταξίδια. Πολύ καλά ξεκινήματα. Η ζωή σας ανοίγει, πόρτες ανοίγουν.

Ζυγός

Τόνωση ψυχολογική, άνοιγμα πνευματικό και καλλιτεχνικό. Πιθανή καρποφορία παλιών κόπων ή αίσια ολοκλήρωση κύκλων. Ταυτόχρονα, κυοφορούνται ιδέες και project που θ’ αρχίσουν να εκδηλώνονται απ’ τον Σεπτέμβριο. Επίσης η όψη αυτή βοηθά θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Πιο δεμένη οικογενειακή ζωή. Αυξημένη γονιμότητα.

Σκορπιός

Οι φίλοι και οι γνωστοί είναι μια ευεργετική επιρροή αυτή την εποχή, ο κοινωνικός σας κύκλος ανοίγει, ενώ συμμετέχετε σε ομάδες ή συλλόγους που σας ενθουσιάζουν και μαθαίνετε πράγματα κι εξελίσσεστε. Επιτυχημένες και ισχυρές συμφωνίες, γνωριμίες και συζητήσεις. Δυνάμωμα συγγενικών δεσμών. Το μέλλον δείχνει θετικό. Βαθύτερη σκέψη.

Τοξότης

Δέχεστε ενίσχυση οικονομική απ’ την όψη αυτή, η οποία επίσης προσφέρει ευκαιρίες, επιτυχίες κι ανοίγματα στα επαγγελματικά. Αυξάνει την επαγγελματική και κοινωνική σας δημοφιλία. Άτομα εξουσίας σάς ανοίγουν πόρτες και είναι γενναιόδωρα μαζί σας. Ωραίες αγορές, καλές πωλήσεις. Μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας και οργάνωσης.

Αιγόκερως

Μια πολύ αναγεννητική επιρροή για το ζώδιό σας, ενώ ταυτόχρονα σάς επιτρέπει να πραγματοποιήσετε επιθυμίες σας αυτή την εποχή ή να προχωρήσετε σε σημαντικά ξεκινήματα και ανοίγματα. Γενικά η ζωή σας κάνει ένα restart και η μοίρα σάς βοηθά. Επιτυχίες σε σπουδές και νομικά. Ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό.

Υδροχόος

Η ευεργεσία που λαμβάνετε είναι κυρίως ψυχική. Δυναμώνει ο εσωτερικός σας κόσμος και νιώθετε να έχετε μεγαλύτερο έλεγχο της ζωής σας και αισιοδοξία. Καρποφορία παλιών προσπαθειών, πνευματικά ή υλικά. Εύνοια σε ζητήματα οικονομικά, δανείων, επενδύσεων, κληρονομικών. Ωραία ερωτική ζωή και θετική και βαθύτερη σύνδεση με τον σύντροφο.

Ιχθύες

Εποχή γάμου ή ευτυχισμένων σχέσεων ή ενός ενθουσιώδη νέου δεσμού. Πολύ καλοί και γενναιόδωροι συνεργάτες. Ωραία κοινωνική ζωή, αρκετές γνωριμίες. Οι σχέσεις με φίλους δυναμώνουν, ενώ βρίσκετε ανθρώπους με κοινούς στόχους και ιδεολογίες με τους οποίους συνδέεστε βαθύτερα. Το μέλλον δείχνει καλό και υπό έλεγχο, με ανθρώπους να σας βοηθούν.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News