Τρίγωνο Δία-Ουρανού: Η ζωή ανανεώνεται και προοδεύει

By

Έρχεται να μας βγάλει από δύσκολες καταστάσεις αυτή τη περίοδο το εξαιρετικό τρίγωνο Δία-Ουρανού, το οποίο φέρνει λύσεις και διεξόδους στη ζωή μας, ενώ μας ωθεί σε ανοίγματα και σε τελείως καινούργια πράγματα. Ευνοεί δε τα ρίσκα.

1 Τρίγωνο Δία-Ουρανού - Η ζωή ανανεώνεται και προοδεύει

Για τρίτη και τελευταία φορά λοιπόν κορυφώνεται το ανανεωτικό για τη ζωή μας τρίγωνο Δία-Ουρανού από τα ζώδια του Λέοντα και του Κριού αντίστοιχα, που θα ευνοηθούν μάλιστα άμεσα. Η πρώτη φορά ήταν πέρσι τον Σεπτέμβριο (δες εδώ), η δεύτερη φορά ήταν φέτος τον Μάρτιο (δες εδώ ) και η τρίτη και τελευταία είναι στις 22 Ιουνίου. Μια όψη πιο μακροχρόνιας επιρροής η οποία ήδη απ’ τις αρχές Ιουνίου έχει αρχίσει να λειτουργεί.

2 Τρίγωνο Δία-Ουρανού - Η ζωή ανανεώνεται και προοδεύει

Προσφέρει αίσθημα ελευθερίας, πνευματική ανάπτυξη, αποδέσμευση απ’ το παρελθόν, φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις και απρόσμενες εξελίξεις, επίσης προσφέρει δημοφιλία και φέρνει πρόοδο στη ζωή μας κι επιτυχίες. Ας δούμε κάθε ζώδιο πώς θα ευεργετηθεί!

Κριός

Αέρα ανανέωσης φέρνει η πολύ καλή αυτή όψη στη ζωή σας, κι έτσι είναι περίοδος με νέα, φρέσκα ξεκινήματα, κυρίως μέσα από δικές σας πρωτοβουλίες. Επινοητικότητα, χρήση της τεχνολογίας και του ίντερνετ. Επιτυχίες ερωτικές ή σε σχέση με τα παιδιά. Αυξημένη δημιουργικότητα κι έμπνευση. Οι γεννημένοι κοντά στις 10/4 ευνοείστε άμεσα.

Ταύρος

Η όψη αυτή σάς απελευθερώνει απ’ το παρελθόν – κλείνουν κύκλοι, διαλύονται προσκολλήσεις, ολοκληρώνονται θέματα επαγγελματικά ή άλλα. Κλείσιμο καρμικών κύκλων γενικά. Ψυχικό άνοιγμα και ξεμπλοκάρισμα, θετικά συναισθήματα, πολλές συνειδητοποιήσεις. Ευνοϊκές εξελίξεις σε ζητήματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων.

Δίδυμοι

Φίλοι, γνωστοί αλλά και το ίντερνετ παίζουν ρόλο-κλειδί αυτή τη περίοδο και σας ανοίγουν δρόμους για το μέλλον. Ασχολείστε με νέα κι εναλλακτικά πράγματα ή δραστηριοποιείστε σε καινούργιες ομάδες και συλλόγους. Η αγορά ενός οχήματος προσφέρει ελευθερία και χαρά. Εύνοια σε επικοινωνία και συμφωνίες. Ευεργεσία από συγγενείς.

Καρκίνος

Σημαντική πρόοδος, ίσως και απρόσμενες θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά και οικονομικά. Πιθανόν ν’ ασχολείστε με ένα τελείως καινούργιο αντικείμενο στον επαγγελματικό χώρο – η τεχνολογία βοηθά σε αυτό. Ανανεώνετε το κοινωνικό σας προφίλ. Καλυτέρευση εσόδων, ευνοϊκές πωλήσεις, αγορές που ενθουσιάζουν. Μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας.

Λέων

Καιρός για πρωτοβουλίες, ξεκινήματα, ανοίγματα και εντελώς καινούργια πράγματα – η τύχη σάς βοηθά. Αυξημένη δημοφιλία, χαρά, πνευματικό άνοιγμα, γνώσεις. Επιτυχίες σε σπουδές και νομικά θέματα. Ταξίδια. Εκπλήξεις. Ειδικά οι γεννημένοι κοντά στις 13/8 ευνοείστε άμεσα και η ζωή σας προοδεύει κι ανανεώνεται.

Παρθένος

Σημαντικό αίσθημα απελευθέρωσης προσφέρει αυτή τη περίοδο η όψη Δία-Ουρανού, ενώ μπορεί να κλείνετε με επιτυχία διάφορα θέματα και κύκλους, κι έτσι να αποσυμπιέζεστε. Ψυχική ανάταση, πνευματική διεύρυνση – ευνοεί ιδιαίτερα τον διαλογισμό αλλά και την ψυχανάλυση και έρευνα. Ανέλπιστες θετικές εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα.

Ζυγός

Ο κοινωνικός σας κύκλος ανοίγει, νέοι και θετικοί φίλοι έρχονται στη ζωή σας με τους οποίους περνάτε καλά. Ανέλπιστες εξελίξεις και πρόοδος σε σχέσεις και συνεργασίες. Ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφο. Πιθανή νέα σχέση που έρχεται ξαφνικά στη ζωή σας. Το μέλλον δείχνει πολύ πιο αισιόδοξο και τα σχέδιά σας εξελίσσονται.

Σκορπιός

Η όψη αυτή ευεργετεί ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σας, στα οποία παρουσιάζεται πρόοδος, πιθανόν αυτή τη περίοδο να παίρνετε προαγωγή ή ν’ ανοίγονται νέοι ορίζοντες. Βελτίωση και ανανέωση στις εργασιακές συνθήκες και στις σχέσεις με συναδέλφους και με άτομα εξουσίας, τα οποία σας ευεργετούν. Πρόοδος και σε θέματα υγείας μέσα από εναλλακτικές μεθόδους.

Τοξότης

Η τύχη σάς χτυπά την πόρτα, ειδικά μάλιστα στους γεννημένους κοντά στις 12/12, κι έτσι αυτή τη περίοδο παρουσιάζεται πρόοδος στη ζωή σας. Επιτυχίες σε σπουδές και νομικά θέματα. Εύνοια σε ταξίδια κι επαφές με το εξωτερικό. Ερωτικές εκπλήξεις, νέοι κι απρόσμενοι έρωτες. Εκπλήξεις και σε σχέση με τα παιδιά. Άνοιγμα οριζόντων, αίσθημα ανανέωσης κι ελευθερίας.

Αιγόκερως

Ψυχολογική ανανέωση κι απελευθέρωση προσφέρει η θετική όψη Δία-Ουρανού αυτή τη περίοδο και μπορεί να νιώθετε ότι ξεμπλοκάρετε από παλιά κολλήματα ή εμμονές. Επίσης φέρνει θετικές, ίσως και ανέλπιστες εξελίξεις σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Ακόμα, εύνοια προσφέρει σε οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα. Αναπτερώνει όμως και τον ερωτικό τομέα.

Υδροχόος

Ευτυχείς εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες φέρνει το πολύ καλό τρίγωνο Δία-Ουρανού αυτή τη περίοδο στη ζωή σας, ενώ μπορεί να γνωρίζετε νέα, ενθουσιώδη και καλά άτομα που σας ανοίγουν τη ζωή. Εξέλιξη στον τρόπο που επικοινωνείτε και σκέφτεστε. Πιθανή αγορά συσκευών επικοινωνίας και υψηλής τεχνολογίας αλλά και ενός οχήματος.

Ιχθύες

Απρόσμενη βελτίωση στα οικονομικά και θετικές εξελίξεις στο χώρο εργασίας φέρνει η πολύ καλή γωνία Δία-Ουρανού αυτή τη περίοδο στη ζωή σας. Πιθανόν μέσα από ενασχόληση με νέα κι εναλλακτικά πράγματα να βγάζετε κέρδος. Βελτίωση στις καθημερινές κι εργασιακές συνθήκες. Επίσης βελτίωση σε υγεία και διατροφή.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News