Τρίγωνο Δία-Ουρανού: Ο από μηχανής θεός

By

Μια εξαιρετική και πιο μακροχρόνιας επιρροής όψη κορυφώνεται στις 3 Μαρτίου, το τυχερό τρίγωνο Δία-Ουρανού, το οποίο έρχεται να δώσει λύσεις και διεξόδους στη ζωή μας, ενώ ανοίγουν νέοι δρόμοι κι ευκαιρίες με αναπάντεχο τρόπο.

Λειτουργεί έτσι σαν από μηχανής θεός η όψη αυτή για να μας απεγκλωβίσει από τις κρίσεις τις εποχής.

hand

Ο από μηχανής θεός ωστόσο μπορεί να μην είναι απαραίτητα κάποιος εξωτερικός παράγοντας, αλλά η ίδια μας η δημιουργικότητα, η έμπνευση και η δυνατή τώρα ώθησή μας για πρωτοβουλίες και δράσεις που έρχονται να σπάσουν τις αδράνειες.

Επειδή το τρίγωνο αυτό γίνεται σε δυναμικά ζώδια της φωτιάς (Δίας απ’ τον Λέοντα και Ουρανός απ’ τον Κριό), ευνοεί ακριβώς την ανάληψη πρωτοβουλιών – τα ζώδια αυτά δεν περιμένουν τα πράγματα να τους έρθουν αλλά ορμούν στη ζωή και με αυτοπεποίθηση ανοίγουν νέους δρόμους.

gourou

Ευνοούνται λοιπόν τώρα τα τελείως καινούργια πράγματα, η φρέσκια δημιουργικότητα και η επιχειρηματικότητα, μαζί και με τη συμβολή της τεχνολογίας και του ίντερνετ. Ευνοούνται τα ρίσκα! (Βέβαια για να είναι σίγουρος κανείς για τυχόν τολμηρές κινήσεις θα πρέπει να συμβουλευτεί το προσωπικό του ωροσκόπιο και έναν έμπειρο αστρολόγο).

Η όψη αυτή προσφέρει άφθονη επινοητικότητα, ζωτικότητα, πίστη στον εαυτό και στη ζωή, κι έτσι μπορούμε να χαράξουμε μόνοι μας το μέλλον σε καινούργια μονοπάτια.

Ο Δίας και ο Ουρανός είναι οι δύο απελευθερωτές των πλανητών. Γι’ αυτό το αίσθημα ελευθερίας είναι μεγαλύτερο αυτή την εποχή, παρά τους περιορισμούς που επιβάλλει η συλλογική κρίση.

Έρχεται η όψη αυτή να μας απελευθερώσει πνευματικά και κατόπιν και υλικά, ανάλογα βέβαια το κάρμα του καθενός και ανάλογα το πόσο θα αξιοποιήσει κανείς αυτή την εξαίρετη επιρροή – τίποτα δεν χαρίζεται, οι πόρτες μπορεί να είναι ανοιχτές αλλά κάποιος θα πρέπει να τις περάσει με δική του προσπάθεια.

Εσύ από τι απελευθερώνεσαι αυτή την εποχή;

πλανετ

Άμεσα θα ευνοηθούν οι Κριοί οι γεννημένοι κοντά στις 4/4, οι οποίοι μετά τις ισχυρότατες κρίσεις των τελευταίων ετών, έχουν τώρα την ευκαιρία να πάνε μπροστά και να ανανεωθεί η ζωή τους. Επίσης ευνοούνται άμεσα οι Λέοντες οι γεννημένοι κοντά στις 7/8 και οι Τοξότες οι γεννημένοι κοντά στις 6/12, οι οποίοι βιώνουν τύχη, ενώ έρχονται αναπάντεχα καλά πράγματα ή οι ίδιοι αποκτούν έμπνευση και ορμή και ανοίγουν καινούργιους, ελπιδοφόρους δρόμους στη ζωή τους.

Όμως όλοι σε ένα επίπεδο θα ευεργετηθούν και όλοι μας θα πρέπει να προσπαθήσουμε να σερφάρουμε επιτυχώς στο νέο κύμα που έρχεται και που μπορεί να μας οδηγήσει στην επιτυχία…

waves

1 Comment
  1. Vaslav Markevitch 9 έτη ago

    Ellenimou, parakalò show translation into English, French, Spanish, Italian, German or whatever…efharistò poll ! Vaslav Markevitch

Comments are closed.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News