Τα τύμπανα του πολέμου χτυπά ο Άρης από τον Αιγόκερω

By

Ο Άρης από τον Αιγόκερω σχηματίζει ισχυρότατες όψεις αυτές τις μέρες, οι οποίες βγάζουν αρκετό θυμό στην επιφάνεια. Το ότι βρίσκεται όμως στο ζώδιο της έξαρσής του, στην καλύτερή του θέση δηλαδή, στον Αιγόκερω, δείχνει ότι μπορούμε να ασκήσουμε τον αυτοέλεγχο καλύτερα και να μην λειτουργήσουν οι όψεις αυτές καταστροφικά.

1-Τα-τύμπανα-του-πολέμου-χτυπά-ο-Άρης-(2)

Στις 11 Νοεμβρίου κορυφώνεται η επιρροή της συνάντησης του Άρη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μια σύνοδος ισχυρή αλλά και ζωώδης, ηφαιστειακή, που βγάζει πολλά πάθη, επιθυμίες και δυνατό εγωισμό στην επιφάνεια. Προσφέρει βέβαια κίνητρο και δύναμη σε πολλούς, ειδικά στα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) τα οποία τονώνει, αναγεννά και ωθεί σε τολμηρές δράσεις και ξεκινήματα, σε πολλούς όμως η σύνοδος αυτή βγάζει τον πρωτόγονο ή και βίαιο εαυτό, γι’ αυτό θέλει προσοχή, ειδικά σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς.

Ο εγωισμός τυφλώνει τώρα. Κάποιοι νιώθουν τρομερά δυνατοί, άλλοι νιώθουν να αποδυναμώνονται, κάτι που οδηγεί σε απόγνωση. Η όψη αυτή έχει σκοπό να μας φέρει σ’ επαφή με κρυμμένα αποθέματα ενέργειας και δύναμης τα οποία καλούμαστε να τιθασεύσουμε. Προσοχή στο πως χρησιμοποιούμε τη θέλησή μας και στις τάσεις ελέγχου και κυριαρχίας στους άλλους.

 

2-Τα-τύμπανα-του-πολέμου-χτυπά-ο-Άρης-(1)

Κατόπιν ο Άρης σχηματίζει ένα νευρικό και δύσκολο τετράγωνο με τον επαναστατικό Ουρανό, το οποίο κορυφώνεται στις 13/11. Μια όψη που αυξάνει πολύ τα ατυχήματα και τα απρόοπτα αυτό το καιρό, γι’ αυτό προσοχή. Αυξάνει επίσης την αεικινησία, την αντιδραστικότητα και τις τάσεις εξέγερσης. Σπασμωδικές κινήσεις με επιπτώσεις άσχημες. Δεν είναι εποχή για βιασύνες. Σε παγκόσμιο επίπεδο αυξάνουν οι τάσεις βίας, τρομοκρατίας και η εγκληματικότητα, γιατί δυστυχώς η ανθρωπότητα ακόμα δεν μπορεί να διαχειριστεί καλά τις ενέργειες αυτές.

3-Τα-τύμπανα-του-πολέμου-χτυπά-ο-Άρης-(1)

Επίσης στις 13/11 η Αφροδίτη συναντά τον Κρόνο στον Σκορπιό, μια σύνοδος που αυτές τις μέρες δοκιμάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες για να τις στερεώσει ή για να τις διακόψει αν δεν είναι σωστές και χρήσιμες. Σοβαρεύει τα συναισθήματα, τα οποία τώρα γίνονται πολύ πιο συγκρατημένα. Αυξάνει η κριτική στις σχέσεις και μπορεί να απομακρύνουμε ανθρώπους που δεν μοιράζονται τις ίδιες μ’ εμάς, σοβαρές αξίες. Πίεση οικονομική και “στέγνωμα”. Αίσθημα δυσαρέσκειας. Προσοχή στην αγνωμοσύνη – ας εκτιμήσουμε περισσότερο τη ζωή και τους ανθρώπους.

Το ωραίο τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα απ’ την άλλη, βγάζει τον ποιητικό μας εαυτό. Κορυφώνεται στις 12/11 η όψη αυτή, η οποία αυξάνει την καλλιτεχνική έμπνευση, την πνευματική έφεση και την δύναμη του οραματισμού. Μια επιρροή που δημιουργεί γέφυρες επικοινωνιακές.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News