Διαλογισμός & Δημιουργικός Οραματισμός

By

Χαλάρωση, Θεραπεία, Ενεργοποίηση, Αυτοπραγμάτωση

Οι εσωτερικές πρακτικές που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σου, την υγεία σου, τις σχέσεις σου, τις επιδόσεις σου, γιατί αναδιαμορφώνουν τη νοοτροπία σου, την κυτταρική δομή σου και το υποσυνείδητό σου. Έτσι εναρμονίζεται ο νους με την ψυχή και το σώμα και επανέρχεται στην τέλεια ισορροπία του όλο σου το σύστημα!

Από την Νάνσυ Φωτοπούλου, Ολιστική Εναλλακτική Θεραπεύτρια    

Διαλογισμός

Η πρακτική του διαλογισμού είναι μια πρακτική που αναγνωρίζεται πλέον και από την σύγχρονη Ιατρική, χρησιμοποιείται ως εναλλακτική συμπληρωματική θεραπευτική σε μεγάλα νοσοκομεία του εξωτερικού, αν και τα ευεργετικά του αποτελέσματα είναι γνωστά εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Η βαθιά χαλάρωση που επέρχεται με τον διαλογισμό, βοηθά όλο το νευρικό σύστημα να ανασυνταχθεί και να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά σε κρίσεις και δύσκολες καταστάσεις, χωρίς να φτάνει ο άνθρωπος σε στρες και πανικούς. Επίσης αποβάλλει θυμούς και μνησικακίες, αφού έχει μάθει να συνδέεται με όλα όσα υπάρχουν, με αγάπη, αποδοχή και συγχώρεση.

Τα ενεργειακά κέντρα καθαρίζονται, εναρμονίζονται και ενεργοποιούνται και έτσι όλο το ανθρώπινο σύστημα ενδυναμώνεται και ισορροπεί. Ο διαλογισμός επίσης είναι ο καλύτερος τρόπος να φορτίζεται και να ανατροφοδοτείται αέναα το σώμα ο νους και η ψυχή με την άπειρη θετική ενέργεια και το φως που υπάρχει στο Σύμπαν, συνδέοντας τον εαυτό με την αγάπη, την αισιοδοξία και την δύναμη που όλοι χρειαζόμαστε για να είμαστε χαρούμενοι και υγιείς σε όλα τα επίπεδα!

Έτσι ο κάθε άνθρωπος γίνεται ένα αυτόφωτο αστέρι που φωτίζει όχι μόνο τη δική του ζωή, αλλά και τη ζωή όλων όσων έρχεται σε επαφή. Και μόνο έτσι έχει πολλές ελπίδες ο κόσμος όλος να αλλάξει.

dialogismos provlhmata+

Δημιουργικός Οραματισμός

Μοιάζει με τον διαλογισμό αλλά έχει κάποιες επιπλέον πρακτικές και αποτελέσματα. Θα λέγαμε πως είναι ένα θαυμάσιο εργαλείο που βοηθά θεαματικά στον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (Ν.L.P.) αν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ανεξάρτητα με τα ίδια εξίσου αποτελέσματα. Έχει ανακαλυφθεί δε από τους σύγχρονους Νευρο-επιστήμονες, ότι μέσω του διαλογισμού, οι νευρώνες του εγκεφάλου αναπλάθονται, και αντικαθίστανται οι αρνητικές νευροσυνάψεις με θετικές, πράγμα που διευκολύνει τον άνθρωπο έως και στην αυτοθεραπεία του. Χρησιμοποιείται πολύ σε αθλητές και πρωταθλητές, μαθητές, φοιτητές, ομιλητές κ.ά. για να ανεβάσουν στο ύψιστο δυναμικό τις επιδόσεις τους.

Επίσης σε άτομα που χρειάζονται αυτοπεποίθηση, ενθάρρυνση και έμπνευση είτε στην καθημερινότητά τους είτε σε ένα δύσκολο τομέα στη ζωή τους. Με τον δημιουργικό οραματισμό, γίνεται μια μαγική παρέμβαση στον χωροχρόνο, αν και πια, υπάρχει από πίσω όλη η επιστημονική εξήγηση που χρειάζεται και ένα δύσπιστο μυαλό. Με αυτή την παρέμβαση, φέρνουμε το μέλλον να βιωθεί στο εδώ και τώρα, με αποτέλεσμα, να βιώσουμε πράγματι στο μέλλον αυτό που οραματιστήκαμε…

kjuytgh

Έτσι, πολλοί έχουν δει την ζωή τους να αλλάζει και μπορώ να σας δώσω δεκάδες υπέροχα παραδείγματα και δικά μου και πελατών μου για το πόσο σημαντικό είναι να μάθουμε όλοι αυτή την πρακτική. Είναι η καλύτερη επένδυση που μπορεί να κάνει κάποιος για τον εαυτό του και τη ζωή του όλη!

Φυσικά γιατί όλοι αξίζουμε και δικαιούμαστε το καλύτερο!!!

«Την Άνοιξη, αν δεν την βρεις, την φτιάχνεις….» ΟΔ. ΕΛΥΤΗΣ

**Σημ. Οι πρακτικές αυτές γίνονται σε ήσυχο και ζεστό περιβάλλον για καλύτερα αποτελέσματα, αν και με την εξάσκηση μπορούν να γίνουν παντού και οποτεδήποτε……. Ιδανικά είναι στη φύση! Προηγούνται αναπνοές και μερικές ήπιες σωματικές ασκήσεις-ανοίγματα για να προετοιμαστεί όλο το σύστημα και να μπει γλυκά στην κύρια πρακτική. Γίνονται είτε σε ομάδες είτε ατομικά, για πιο εστίαση σε συγκεκριμένα θέματα που χρειάζονται άμεση υποστήριξη και λύσεις.

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News