keepup astrosoul

Επανασυνδέσεις αλλά και οικονομικές καθυστερήσεις τον Μάρτιο

By

Χαρακτηριστικό του Μαρτίου θα είναι η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης, η οποία δίνει την ευκαιρία να επανασυνδεθούμε με ανθρώπους, όμως κάποια οικονομικά θέματα πηγαίνουν πίσω. Ένας μήνας τόσο με πρόοδο και ανοίγματα, όσο και με εμπόδια.

Η Αφροδίτη λοιπόν γυρνά ανάδρομη στις 4/3, και μέχρι τις 15/4 που θα κινείται σε αυτή τη φαινομενικά ανάποδη τροχιά, θα μας βάλει σε κατάσταση αναθεώρησης σχέσεων και συνεργασιών και ποιος είναι ο σκοπός τους, ενώ θα δώσει την ευκαιρία για επανασυνδέσεις με παλιούς έρωτες, φίλους και συνεργάτες. Αναθεώρηση κάνουμε και στις αξίες μας, τι εκτιμούμε και τι όχι, πόσο και γιατί αξίζουμε. Οικονομικά αναμένονται καθυστερήσεις και δεν είναι καλή εποχή για οικονομικές συμφωνίες και σημαντικές αγορές ή πωλήσεις.

Ο μήνας ξεκινά με έντονα Ποσειδώνιες επιρροές.

Ήλιος και Ερμής συναντούν τον ονειρικό αλλά και παραπλανητικό Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 2/3 και 4/3 αντίστοιχα, όψεις πολύ καλλιτεχνικές και υπερβατικές, οι οποίες προσφέρουν ρομαντισμό, έμπνευση αλλά και τάσεις φυγής. Δίνουν όμως την ευκαιρία για περισσότερο ύπνο, για πνευματική καλλιέργεια και για αποσυμπίεση ψυχολογική. Προσοχή ωστόσο χρειάζεται σε ψέματα, μπερδέματα, αυταπάτες, αφηρημάδα, θολούρα, απώλεια αντικειμένων, για την πρώτη εβδομάδα του μήνα. Κυκλοφορούν πολλές ψευδείς ειδήσεις και υπάρχει παραπλάνηση. Επικρατεί δε ο συναισθηματισμός και η υποκειμενικότητα.

Στις 3/3 κορυφώνεται για δεύτερη φορά (θα υπάρξει και τρίτη φέτος) η μακροχρόνιας επιρροής αντίθεση Δία-Ουρανού, η οποία αυτή την εποχή (ήδη απ’ τον Φεβρουάριο) ωθεί σε μεγάλα αλλά σπασμωδικά και ασταθή ανοίγματα, τα οποία μπορεί να παρουσιάσουν αλλαγές. Μια όψη που προσφέρει μεν ενθουσιασμό και ξαφνικές ευκαιρίες, και δίνει μεγάλη ανάγκη ελευθερίας και νέων πραγμάτων, όμως εφιστά τη προσοχή στην επιπολαιότητα αλλά και στο φανατισμό και τις ακρότητες.

Το πολύ καλό κι εποικοδομητικό τρίγωνο Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται στις 5/3, μας βοηθά αυτές τις μέρες να λειτουργούμε και να δρούμε καίρια κι αποτελεσματικά, να είμαστε ακριβώς στην ώρα και σωστοί με τις υποχρεώσεις μας. Η εικόνα αυτή θα διαφοροποιηθεί φανερά απ’ τις 10/3 που θα μπει ο Άρης στο αργό ζώδιο του Ταύρου και θα επιβραδύνουν πολύ οι ρυθμοί, οπότε ας εκμεταλλευτούμε το πρώτο δεκαήμερο του μήνα για πρωτοβουλίες, δράσεις, ξεκινήματα.

Ήλιος και Ερμής συναντιούνται στις 7/3, μια σύνοδος επικοινωνιακή, που φέρνει διάφορες επαφές, συζητήσεις, γνωριμίες και συμφωνίες, όπως επίσης και αρκετές ιδέες κι εμπνεύσεις.

Ο Άρης λοιπόν στις 10/3 μπαίνει στο νωθρό ζώδιο του Ταύρου, μια κακή θέση για εκείνον, κι έτσι η φυσική ενέργεια θα πέσει σημαντικά μέχρι τις 21/4 που θα περάσει στο επόμενο ζώδιο – έως τότε θα έχουμε πρόβλημα με την αδράνεια, την αργοπορία και την τεμπελιά. Σ’ αυτό θα συμβάλλει και η έντονη τάση για απολαύσεις που προκαλεί.

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο που σχηματίζεται στις 12/3 φέρνει εκείνες τις μέρες αρκετά εμπόδια και καθυστερήσεις στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Λέγονται σκληρά λόγια, γίνονται αυστηρές κριτικές. Νοητική απαισιοδοξία, αρνητικές σκέψεις. Χρειάζεται ρεαλισμός, όχι απαισιοδοξία.

*Το άρθρο δημοσιεύτηκε στο Πρώτο Θέμα 

You may also like

Follow @keepupgr


This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Hot News

post-image
News & Trends Style

Σύμφωνα με τις πιο στιλάτες γυναίκες της μόδας, τα πανωφόρια της άνοιξης θα έχουν αυτό το ασυνήθιστο χρώμα

Υπάρχουν τάσεις που ακολουθούμε με μεγαλύτερη ευκολία -όπως για παράδειγμα τα ρούχα σε μπεζ αποχρώσεις -και τάσεις με τις χρειαζόμαστε λίγο...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
LIVE WELL Σεξ & Σχέσεις

Τελικά στο σεξ δεν αρκεί μόνο η ποιότητα…οι γυναίκες θέλουν και διάρκεια!

Μια νέα έρευνα αποδεικνύει πως οι γυναίκες δίνουν περισσότερη σημασία στη διάρκεια στο σεξ ειδικά μετά την ηλικία των...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
News & Trends Style

Τα cargo παντελόνια είναι η απόλυτη τάση του 2020: Δες πώς θα τα φορέσεις σαν influencer και πού θα τα βρεις!

To απόλυτο trend της νέας σεζόν ακούει στο όνομα cargo pants και αναμένεται να γίνει viral. Σχεδιαστές από όλο...
Διαβάστε Περισσότερα