Οι ερωτικές προβλέψεις του Απριλίου!!!

By

Κριός 

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Απολαύστε τα φώτα της δημοσιότητας και αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας να ερωτευτεί. Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, αυξάνουν την κοινωνική δραστηριότητα και φέρνουν πολλούς θαυμαστές δίπλα σας. Μην υπερτιμάτε όμως το πάθος και τη δύναμή σας, κάντε σωστές επιλογές για να μην έχετε αργότερα επιπτώσεις. Έχετε ανοικτή την πόρτα, ενώ ψάχνετε για την καλύτερη ευκαιρία. Πείτε «όχι» εκεί που πρέπει, σας αξίζουν τα καλύτερα. Η Πανσέληνος στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, φέρνει στην επιφάνεια κρυμμένα, καταπιεσμένα συναισθήματα τα οποία εκρήγνυνται σαν ηφαιστειακή λάβα, έχετε ένα ξαφνικό ξέσπασμα που υποδηλώνει κάτι βαθύτερο. Μήπως θέλετε κάτι περισσότερο από μια επιφανειακή σχέση; Αν δεν μπορείτε να την έχετε, είναι καλύτερο να είστε με τον εαυτό σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ξυπνάτε ξαφνικά και συνειδητοποιείτε ότι έχετε τόσο πολλά να δώσετε στον αγαπημένο σας… Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, σας προτρέπουν να εκδηλώσετε τη ρομαντική διάθεσή σας, να αναζωπυρώσετε το πάθος σας, να ξεφύγετε από την ανία και την πλήξη σας. Με την Πανσέληνο στον όγδοο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων και κοινών οικονομικών πόρων, ίσως και να αποφασίσετε να έχετε ξεχωριστούς τραπεζικούς λογαριασμούς, ειδικά αν διαφωνείτε με το στυλ διαχείρισης των χρημάτων του συντρόφου σας. Αν πρόκειται να δεσμευτείτε ή να παντρευτείτε, ρυθμίζετε τα πράγματα με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να προστατεύονται τα περιουσιακά σας στοιχεία.

Ταύρος 

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Το σύμπαν απαιτεί πολλά από εσάς, καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στο συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας, ο ανάδρομος Άρης στον συναισθηματικό όγδοο οίκο σας και ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας, σας έχουν κολλήσει στον τοίχο! Θέλετε να καταπραΰνετε τον πόνο της ψυχής σας, σκέφτεστε τις υποχωρήσεις που έχετε κάνει στο παρελθόν ή αντίθετα τις εγωιστικές σας ενέργειες, κάνετε μια αναδρομή σε προηγούμενες σχέσεις. Αν ασχολείστε καιρό με μια παλιά προδοσία, μπορεί να αισθανθείτε παρηγοριά απευθυνόμενοι στον πνευματικό κόσμο. Μπορεί να παίζατε τη «νοσοκόμα» σε μια παλιά αγάπη που είχε την ανάγκη σας και έρχεται τώρα να ταρακουνήσει και πάλι τη ζωή σας. Αν ισχύει αυτή η περίπτωση, να είστε πολύ προσεκτικοί πριν δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Όλο δίνετε και δεν παίρνετε τίποτα στη σχέση σας; Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στο συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας, ο ανάδρομος Άρης στον συναισθηματικό όγδοο οίκο σας και ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας, σας σπρώχνουν να κάνετε την επανάστασή σας, γίνεστε τώρα αντιδραστικοί, δεν μπορείτε πλέον να στηρίζετε τον αγαπημένο σας κι εσείς να νιώθετε άδειοι μέσα σας. Επιτρέποντας στον εαυτό σας να λάβει, είναι τώρα ζωτικής σημασίας για σας, δεν μπορεί πλέον να υπάρχει άνιση ανταλλαγή ενέργειας, όπου το ένα άτομο είναι ισχυρό και το άλλο αδύναμο. Αν έχετε εμπλακεί σε μια σχέση όπου το δυναμικό ήταν άνισο, σκεφτείτε δύο φορές, πριν δώσετε ανιδιοτελώς και δείξετε συμπόνια και αλληλεγγύη.

Δίδυμοι 

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Πόσο σίγουροι είστε ότι θέλετε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε μια παλιά αγάπη; Ο θερμόαιμος Άρης είναι ανάδρομος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και κάτι σας συγκρατεί. Δεν μπορείτε να αντισταθείτε στη γοητεία και το μαγνητισμό αυτού του προσώπου, αλλά τι σκοπεύετε να κάνετε; Τώρα νιώθετε χαμηλή την ενέργειά σας, δεν αναζητάτε το ερωτικό παιχνίδι, βρίσκεστε σε αμφιταλάντευση γι’ αυτή την παλιά αγάπη, δεν μπορείτε να αποσαφηνίσετε αν ο στόχος είναι η καρδιά σας ή το σεξ. Εκφράστε ξεκάθαρα τις επιθυμίες σας και μην περπατάτε χωρίς σκοπό στον φαντασμαγορικό μονοπάτι της αποπλάνησης. Αν σας έλξει κάποιος/α ξαφνικά, απολαύστε τις στιγμές αλλά μην κάνετε σχέδια για το αύριο.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Με τον επιθετικό Άρη ανάδρομο στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, γίνεστε επιθετικοί και ανταγωνιστικοί, δεν μπορείτε να ανεχτείτε οποιαδήποτε καθυστέρηση, είστε βιαστικοί, θέλετε να καθαρίσετε τον αέρα με μια κάπως …πικρή συνομιλία. Να είστε ανοικτοί και άμεσοι, αλλά όχι επικριτικοί. Μπορεί να είστε δικαιολογημένα ενοχλημένοι από τις πράξεις του αγαπημένου σας, αλλά μπορεί να είστε και …τυφλοί, καθώς δεν μπορείτε να δείτε τι κρύβεται στο κάτω μέρος των πραγμάτων. Βρείτε έναν ήπιο προσέγγισης και καθίστε κάτω και μιλήστε με ανοιχτά χαρτιά, προκειμένου να ανακαλύψετε τι κρύβεται πραγματικά πίσω από τις διασπαστικές ενέργειες του αγαπημένου σας. Βοηθήστε τον/την να δει τον λάθος τρόπο συμπεριφοράς του και καθοδηγήστε τον στον σωστό δρόμο. Τί θα σας κάνει ευτυχισμένους σε αυτή τη σχέση; Αξίζει να επενδύσετε σε αυτήν; Τώρα θα έχετε τις απαντήσεις που χρειάζεστε.

Καρκίνος

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Πνίγετε την ψυχή σας στο δράμα και τα σκοτεινά συναισθήματα; Η Πανσέληνος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας ζητά να κυνηγήσετε τον στόχο σας, να αναζητήσετε την αγάπη αντί να μιλάτε διαρκώς για τη μοναξιά σας, γιατί δεν έχει έρθει ακόμα η αδελφή ψυχή που περιμένετε. Τώρα σκέφτεστε μακροπρόθεσμα, δεν αρκείστε σε επιφανειακές σχέσεις, χωρίς πάθος και ψυχή. Το φεγγάρι έχει κάποια κρυφά σχέδια για σας και σας περιμένει να τα αποκαλύψετε. Σας υπενθυμίζει να πάρετε την πρωτοβουλία για να πάρετε αυτό που θέλετε! Σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε επιλογές βασιζόμενοι στη διαίσθησή σας, να αφοπλίσετε τους θαυμαστές σας με ένα λάγνο λόγο σας και να κερδίσετε με την αξία σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Πόσο οικεία αισθάνεστε με τον αγαπημένο σας; Η Πανσέληνος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας κάνει να ποθείτε βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση μεταξύ σας και περισσότερη οικειότητα. Ίσως οι σκέψεις και τα συναισθήματά είναι κάπως βαριά, ίσως έχετε κάποιες ανησυχίες για θέματα εμπιστοσύνης και ασφάλειας. Μην αφήνετε τις εμμονές και τους φόβους σας να σας χωρίζουν από την αγάπη σας, κάντε το πρώτο βήμα για να νιώσετε ενωμένοι σώμα και ψυχή. Έχετε μήπως εδώ και καιρό στο μυαλό σας να κάνετε ένα μωρό; Ο πελαργός θα μπορούσε να επισκεφτεί το σπίτι σας σε αυτή τη γόνιμη Πανσέληνο. Αν έχετε παιδιά, αναλώνοντας το χρόνο σας μαζί τους, αυτό θα μπορούσε να σας αποκαλύψει πολλά. Ασχοληθείτε με τις αγαπημένες τους δραστηριότητες και διασκεδάστε μαζί τους.

Λέων 

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αυτόν τον μήνα, κάθε άλλο παρά ήρεμοι θα είστε, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει τον οικείο τέταρτο οίκο σας και ο ανάδρομος Άρης τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Το σύμπαν σας καλεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις στο σπίτι σας και την οικογενειακή σας ζωή. Είναι καιρός να προχωρήσετε μπροστά, αφήνοντας τα παιδιάστικα καμώματα ή ίσως ακόμη και να βρείτε τη δική σας κατοικία ή μήπως σκέφτεστε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον/α που ακόμα λατρεύετε; Ή θα έπρεπε να είστε ευχαριστημένοι με αυτό που έχετε; Η απάντηση θα γίνει εμφανής πολύ σύντομα. Το κλειδί για τη δική σας ευτυχία είναι να μην αφήνετε τους άλλους ανθρώπους να επιδρούν στις επιλογές και τις αποφάσεις σας. Και ενώ μπορεί κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα να χρειάζονται περισσότερη προσοχή από εσάς, πώς είναι δυνατόν να καλύψετε τις ανάγκες τους χωρίς να αποστραγγίζετε τις δικές σας; Καιρός να πάρετε κάποιες δύσκολες αποφάσεις, αλλά είναι αναγκαίες για την ευτυχία σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Υπάρχει υγιές πάθος στη σχέση σας; Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον ερωτικό και παθιασμένο πέμπτο οίκο σας και μπορεί να γίνετε ξαφνικά νευρικοί και επιθετικοί, πολεμάτε μεταξύ σας για το ποιός θα έχει τα ηνία, αλλά η έλλειψη ψυχραιμίας και τα απότομα λόγια σας πού θα οδηγήσουν; Βόμβες αλήθειας θα μπορούσαν να ξεκινήσουν μια επική μάχη και εκραγείτε χωρίς σκέψη. Βέβαια, υπάρχει και η περίπτωση μερικές φορές μια διαμάχη να δώσει τέλος σε έναν ψυχρό πόλεμο. Μην κρατάτε μέσα σας τα αληθινά συναισθήματά σας, εκδηλώστε τα αλλά με διακριτικότητα και σεβασμό προς τον άλλον. Ή ίσως καταληφθείτε από την έντονη επιθυμία να πάει η σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Δεν είναι όμως ώρα να συζητήσετε αν θα προχωρήσετε μαζί, μην τρέχετε καλπάζοντας σε γρήγορο ρυθμό.

Παρθένος 

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Έχετε την παρόρμηση και την έντονη επιθυμία να ψάξετε την αδελφή ψυχή σας, καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, του πάθους, αυξάνουν τη γοητεία, το μαγνητισμό σας και το σεξαπίλ σας, νιώθετε έτοιμοι να ενωθείτε ψυχή και σώμα. Μία νέα σχέση θα μπορούσε να ανθίσει, κινείστε προς μια νέα κατεύθυνση και συνειδητοποιείτε ότι δεν μπορείτε πλέον να είστε μόνοι. Το αναλυτικό και τελειομανές ζώδιό σας θέλει βέβαια να δοκιμάσει την αγάπη, αλλά μπορεί να αντέξει στα δύσκολα; Δεν θέλετε αργότερα να απογοητευτείτε παίρνοντας τη σκοτεινή διαδρομή. Ωστόσο, μη χάνετε χρόνο στο να αναλύετε και να διερευνάτε σε βάθος τα πάντα, εκτός αν η διαίσθησή σας, σας λέει ότι υπάρχει κάτι που σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Προγραμματίζετε περισσότερο προσωπικό χρόνο με την αγάπη σας, δεν φοβάστε τώρα να αποκαλύψετε τα πιο μύχια συναισθήματά σας, καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον όγδοο οίκο σας, του πάθους και της οικειότητας. Θα περάσετε τις καλύτερες στιγμές μόνοι οι δυο σας, πίσω από κλειστές πόρτες, είτε συζητώντας τα όνειρά σας, είτε την πορεία της σχέσης σας ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Συγχωρείτε τα λάθη του αγαπημένου σας, αποφασίζετε αν πρέπει ή όχι να κάνετε πιο επίσημη τη σχέση σας. Θα μπορούσατε να αποφασίσετε να συγκατοικήσετε ή αρχίζετε να αφήνετε περιθώρια για έναν απόγονο στη ζωή σας. Τί άλλο θα μπορούσε να είναι καλύτερο από τη δημιουργία οικογένειας με το πρόσωπο που αγαπάτε;

Ζυγός 

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Με την κοινωνική Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, είστε παθιασμένοι και εξωστρεφείς, παίρνετε την πρωτοβουλία να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Μια τυχαία συνάντηση ή μια συναρπαστική συζήτηση θα μπορούσαν να προκαλέσουν μια ακαταμάχητη ερωτική έλξη. Ο δρόμος για να κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά είναι ένα έξυπνο μυαλό και ο ευγενικός τρόπος συμπεριφοράς, έτσι είναι εύκολο να ανταποκριθείτε σε κάποιον/α του οποίου το πνεύμα και η σοφία σας κάνουν να θέλετε να μιλάτε όλη τη νύχτα. Αναμένετε πολλές και ποικίλες συζητήσεις που θα κλέψουν τον νου και την καρδιά σας. Είστε τώρα πιο επιλεκτικοί, ψάχνετε για κάποιον/α που σας συμπληρώνει, ακόμα κι αν βλέπετε να υπάρχουν διαφορές.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Μπορείτε να φτάσετε στη γραμμή του τερματισμού μαζί με την αγάπη σας; Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, φέρνουν στο προσκήνιο την επιθυμία σας για δέσμευση, νιώθετε την ανάγκη να κάνετε μαζί κάτι διαφορετικό, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό αισθανόσασταν ανία και πλήξη. Όμως, προσοχή: Ο αγαπημένος σας ίσως έχει κυκλοθυμική διάθεση ή είναι συναισθηματικά αποστασιοποιημένος, και δυστυχώς, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορείτε να κάνετε γι’ αυτό. Έτσι, αντί να προσπαθείτε να τον παρηγορήσετε ή να του φτιάξετε τη διάθεσή του ή να καταλάβετε τα κίνητρα της αγωνίας του, απλά αφήστε τον μόνο του, όταν θέλει, είναι αναγκαίο γι’ αυτόν κάποιος προσωπικός χρόνος αυτονομίας και ανεξαρτησίας. Μιλώντας μαζί του δεν θα χρησιμεύσει σε τίποτα παρά μόνο να τον απομακρύνετε περισσότερο. Χρειάζεται να είναι μόνος του κάπου-κάπου.

Σκορπιός 

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ψάχνετε το βάθος της ψυχής σας, σκέφτεστε το παρελθόν της ερωτικής σας ζωής, τι δώσατε και τι πήρατε χάρη στην Πανσέληνο στο ζώδιό σας. Το φεγγάρι φωτίζει το μυαλό και την ψυχή σας, αποκαλύπτει ό, τι χρειάζεστε για να πετάξετε στα ύψη. Μήπως στο παρελθόν είχατε εμπλακεί σε εξαρτώμενες σχέσεις που έχουν στιγματίσει τη μετέπειτα πορεία σας; Νιώθετε να παλεύετε με τους κακούς σας δαίμονες; Το φεγγάρι σας δίνει την τόλμη και τη δύναμη να τους νικήσετε, έχετε διαισθητικές επιφοιτήσεις που σας δείχνουν τι πρέπει να αλλάξετε για να είστε ευτυχισμένοι. Αγκαλιάστε την αλλαγή, αφήνοντας τα τρικυμιώδη κύματα του παρελθόντος πίσω σας. Παρά τον έμφυτο συναισθηματισμό σας και την τάση σας να προσκολλάστε, πιστέψτε στη δύναμή σας και στο ότι μπορείτε να αναγεννηθείτε από τις στάχτες σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Μήπως νιώθετε να είστε το θύμα και αγωνίζεστε να κάνετε ευτυχισμένο τον αγαπημένο σας; Γιατί αναλαμβάνετε τα προβλήματα των άλλων, αντί να τους αφήνετε να τα διευθετήσουν οι ίδιοι; Ως αποτέλεσμα, νιώθετε σαν να κουβαλάτε το βάρος του κόσμου στους ώμους σας, αφού έχετε ελάχιστο χρόνο και ενέργεια για να ασχοληθείτε με τις δικές σας ανάγκες. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: «Αρκετά, φτάνει πια»! Το φεγγάρι φωτίζει τις δικές σας επιθυμίες και σας φέρνει σε επαφή με τις δικές σας συναισθηματικές ανάγκες. Ίσως χρειαστεί να απομακρυνθείτε για λίγο από τον αγαπημένο σας, τώρα έχετε ανάγκη ένα καταφύγιο, θέλετε να αποκλείσετε τον κόσμο από τη ζωή σας, ίσως ακόμα και να μην ανοίξετε τον υπολογιστή σας, προκειμένου να πάρετε τις αποφάσεις σας.

Τοξότης

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Το σύμπαν με οδηγούς την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας αφυπνίζει την περιπετειώδη και ερωτύλα πλευρά σας. Αν νιώσετε ερωτικά σκιρτήματα για κάποιον/α, πείτε κάτι, κάντε μια φιλοφρόνηση, μια καλή κουβέντα θα μπορούσε να είναι το προοίμιο για ένα ερωτικό παραλήρημα ή και περισσότερο! Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς. Με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σας, είστε σε ένα σταυροδρόμι που απαιτεί ενδοσκόπηση και περισυλλογή. Ο τρόπος που ενεργείτε για να βρείτε την αγάπη, σας φέρνει ευτυχία; Ή μήπως κάτι πρέπει να αλλάξει; Είστε πάρα πολύ κοντά στη ζωή των ονείρων σας, αλλά να θυμάστε: ως Τοξότης, δεν θέλετε να αισθάνεστε παγιδευμένοι σε χρυσές χειροπέδες, αλλά πρέπει κι εσείς να θυσιάσετε κάτι, αν θέλετε να είστε ευτυχισμένοι.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ακόμα κι αν τα πράγματα πάνε καλά στη σχέση σας, ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σας, σας βάζει στον κακό πειρασμό να ξεφύγετε, να σαμποτάρετε την ευτυχία σας για μια μεθυστική στιγμή ευχαρίστησης. Σίγουρα, το …κρυφό είναι ωραίο, αλλά αυτό σημαίνει ότι δεν είστε σίγουροι μέσα σας, αν θέλετε αυτή τη σχέση και επομένως είτε πρέπει να παραιτηθείτε από την ελευθερία σας είτε να ξεκινήσετε για νέες περιπέτειες. Ή το άγχος σας μπορεί να εκδηλωθεί με τη μορφή αμφιβολιών: αξίζει να πάρετε ρίσκα γι’ αυτή τη σχέση, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να αποποιηθείτε ένα μέρος της αυτονομίας σας; Ίσως προσκρούσετε σε ένα χάσμα ανάμεσα στο σημείο που βρίσκεστε και σε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε, και βλέπετε ότι πρέπει να επαναξιολογήσετε κάποια πράγματα, έτσι είστε σε περισυλλογή.

Αιγόκερως 

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Δεν είναι πάντα εύκολο να βρείτε την αγάπη. Μερικές φορές υπάρχουν συναισθήματα αμφιθυμίας ή αβεβαιότητας και άλλες φορές υπάρχουν επιλογές που πρέπει να γίνουν, οι οποίες όμως μπορεί να περιπλέξουν τα πράγματα. Ο ανάδρομος Άρης στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας, σας βάζει σε αρκετά διλήμματα: Ίσως κάποιος/α από το παρελθόν χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σας κι εσείς αναρωτιέστε πού πάει αυτή η σχέση ή αν αυτό το άτομο αισθάνεται ακόμα το ίδιο με εσάς. Ίσως απλά σπάτε το κεφάλι σας για να αποσαφηνίσετε τους γρίφους και τα ασαφή μηνύματα που σας στέλνει. Κάντε καλύτερη χρήση του χρόνου σας από το να κάθεστε και να είστε σε αναμονή για ένα μήνυμά του/της, το σύμπαν θα αποφασίσει το καλύτερο για σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Το μυαλό σας γυρνά στο παρελθόν, κάνετε ανήσυχες και υπερβολικές σκέψεις για την πορεία της σχέσης σας, καθώς ο Άρης βρίσκεται στον καρμικό αλλά ασαφή δωδέκατο οίκο σας. Τώρα δεν θέλετε να κάνετε τίποτα, αναζητάτε την ανάπαυση και τη χαλάρωση από το στρες των τελευταίων ημερών, ίσως χρειάζεστε περισσότερο ύπνο αλλά οι κακοί σας δαίμονες δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε. Ο κόκκινος πλανήτης σας ταξιδεύει μέσα από κάποια βαθιά πνευματικά και συναισθηματικά νερά για να μάθετε να μην πιέζετε τις καταστάσεις στη σχέση σας και να πάτε με τη ροή των γεγονότων, πράγμα που δεν είναι και τόσο εύκολο για το λογικό ζώδιό σας. Περάστε το χρόνο σας σκεφτόμενοι πως θα δράσετε για το μέλλον της σχέσης σας, έχετε δίπλα σας την «καλή νεράιδα» που σας υπενθυμίζει με την παρουσία της και μόνο ότι όλα θα πάνε καλά.

Υδροχόος 

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Μπλέκετε στα δίχτυα σας τους θαυμαστές σας, είστε ευαίσθητοι, παθιασμένοι και διασκεδαστικοί, κι όλα αυτά χάρη στην Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον χαρούμενο και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Είστε εγκεφαλικό ζώδιο, έτσι μια… καυτή συζήτηση αρκεί για ν’ ανάψει η σπίθα του πάθους σας. Χαίρεστε τον έρωτα και το φλερτ, ίσως κάποιος/α με τον οποίον/α μιλάτε με τις ώρες, σας φανεί ξαφνικά πιο ελκυστικός. Δεν στέκεστε διστακτικά στην άκρη, περιμένοντας το φλερτ σας να σας παρατηρήσει και να σας πλησιάσει, αλλά παίρνετε την πρωτοβουλία να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Η ανάγκη σας για ανεξαρτησία και ελευθερία είναι υψηλή, έτσι ίσως κάνετε μια σχέση, προκειμένου να ικανοποιήσετε την επιθυμία σας για διασκέδαση και περιπέτεια.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Είστε ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, καθώς η Πανσέληνος στον εξουσιαστικό δέκατο οίκο σας, αντιτίθεται στην ηρεμία σας και την ισορροπία της σχέσης σας. Οι απαιτήσεις της επαγγελματικής σας ζωής συσσωρεύονται, κι αυτό έχει αντίκτυπο στη σχέση σας. Είτε εσείς, είτε ο αγαπημένος σας προσπαθείτε να ελέγξετε ο ένας τον άλλον διακριτικά, υποτιμώντας τον άλλον ή εκφράζοντας κυνισμό στα ευγενή σχέδιά του. Μην αφήνετε τις ταπεινωτικές παρατηρήσεις να σας ρίχνουν προς τα κάτω, σκεφτείτε ότι είναι ευκολότερο για ένα δυστυχισμένο άτομο να σας υποτιμά, προκειμένου να σας συμπαρασύρει στη δυστυχία του. Από την αντίθετη πλευρά, μην υψώνετε τη φωνή σας και αντεπιτίθεστε, δεν θα έχετε αποτέλεσμα. Αποστασιοποιηθείτε για λίγο, αν χρειαστεί, προκειμένου να απομακρύνετε την αρνητική ενέργεια, κάντε θετικές σκέψεις και ασχοληθείτε με ανθρώπους που σας συμπεριφέρονται με ευγένεια.

Ιχθύς

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η αγάπη παίρνει έναν πιο αργό ρυθμό, καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη βρίσκονται στο σταθερό και ασφαλή δεύτερο οίκο σας. Η διαδρομή ήταν διασκεδαστική τον προηγούμενο μήνα, αλλά τώρα είστε πιο σταθεροί και προσγειωμένοι, κάνετε μικρά και αργά βήματα, έτσι ώστε να γνωρίσετε τις πραγματικές προθέσεις των ανθρώπων. Με την Πανσέληνο στον ένατο οίκο σας, της αισιοδοξίας και της επέκτασης, ίσως γνωρίσετε την αδελφή ψυχή, ίσως κάποιον/α από ένα διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο, που εμπνέει το καλό μέσα σας, που έχει καρδιά, που σας χαρίζει την ευτυχία να ζήσετε τη ζωή στο έπακρο.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Μπορείτε να είστε για πάντα μαζί με την αγάπη σας; Ο ανάδρομος Άρης στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, περιπλέκει τα πράγματα, θέλετε εγγυήσεις για το κοινό μέλλον σας, θα τις έχετε όμως; Ίσως υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος που δεν τις έχετε διαγράψει από τη μνήμη σας και τώρα έρχονται στην επιφάνεια για να ταρακουνήσουν τη σχέση σας προκειμένου να αποσαφηνίσετε την πορεία της. Η Πανσέληνος στον φιλοσοφικό ένατο οίκο σας, φέρνει εκπλήρωση των μεγάλων οραμάτων σας, αν έχετε προσπαθήσει γι’ αυτά τον τελευταίο καιρό. Εσείς, βέβαια, σαν ονειροπόλο ζώδιο που είστε δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσετε να ονειρεύεστε, ακόμα κι αν κάποια πράγματα πάρουν δραματική τροπή. Μέσα από κάποιες δοκιμασίες, θα καταλάβετε τη σωστή συνταγή για την ευτυχία και την εκπλήρωση των ονείρων σας.

Νάνσυ Πατμάνογλου

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News