Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις: Τι να περιμένεις αυτή την εβδομάδα!

By

Ήλιος και Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου, και από την Πέμπτη στις 30 του Ιουνίου, περνάει και ο Ερμής στο παρορμητικό και υδάτινο αυτό ζώδιο.

Τα πράγματα σε ότι αφορά την επικοινωνία, αλλά και τις σχέσεις γενικότερα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο, και ίσως οι περισσότεροι από εμάς, και ειδικότερα όσοι ανήκουν στον παρορμητικό σταυρό, (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως), να έρθουν αντιμέτωποι με αψυχολόγητες-κυκλοθυμικές συμπεριφορές.

Από την Λίλα Δασκαλάκη, e-zwdia.gr

Θέματα εθνικά και κοινωνικά παίρνουν μεγαλύτερες τώρα διαστάσεις, τα τρίγωνα όμως του Ήλιου και της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, κατευνάζουν κάπως τα πράγματα και μας βοηθούν να ανακαλύψουμε διεξόδους φυγής, από τους φόβους και τα προβλήματα, και το πιο σημαντικό ακόμα, ανακαλύπτουμε πως έχουμε την αναγκαία συναισθηματική και υλική ίσως στήριξη και μάλιστα από άτομα στα οποία δεν είχαμε επενδύσει ιδιαίτερα.

Τα ζώδια του νερού, Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύες, είναι αυτά που διευκολύνονται περισσότερο μέσα από αυτές τις όψεις. Και ειδικότερα οι Σκορπιοί, που αυτή την εποχή έχουν τον Άρη να διελαύνει πάνω από τον Ήλιο τους και αυτό εκτός των άλλων σημαίνει πως τα πράγματα έχουν μπει σε ενέργεια και δεν πρόκειται αυτό να σταματήσει μέχρι τουλάχιστον να ολοκληρωθούν.

Η αντίθεση που σχηματίζει ο Ήλιος και η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, δοκιμάζει ακόμα περισσότερο τις αντοχές του παρορμητικού σταυρού, όμως, κάτι καλό βγαίνει στο τέλος μέσα από τις όποιες εσωτερικές και εξωτερικές συγκρούσεις και διαμάχες.

Ο Άρης, που εξακολουθεί να περνάει πάνω από τον Σκορπιό, την Τετάρτη στις 29 του μήνα γίνεται ορθόδρομος, και επιτέλους τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους.

Οι Σκορπιοί, καθώς επίσης οι Ταύροι, οι Υδροχόοι και οι Λέοντες, είναι τα ζώδια που αυτή την εποχή, βιώνουν εντάσεις, κάποιες καταστάσεις όμως κρίθηκαν σκόπιμες ως προς το να συμβούν, προκειμένου να αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο.

Η Τετάρτη, η Πέμπτη και η Παρασκευή, κρίνονται ως οι καλύτερες ημέρες μέσα στην εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ

Η οικογένεια, πιθανόν να λειτουργήσει ως πεδίο αναμέτρησης αυτή την εποχή μέσα από τα θέματα που προκύπτουν ή θέματα που αφορούν το σπίτι και γενικότερα την ακίνητη περιουσία, να πρέπει άμεσα να διευθετηθούν. Η αντιθέσεις που σχηματίζει ο Πλούτωνας με τον Ήλιο και την Αφροδίτη, έχουν ως αποτέλεσμα να χάνετε την υπομονή και να υποχωρούν οι αντοχές σας, όμως, το σημαντικό είναι ότι βρίσκεστε μπροστά σε κάποια σημαντικά ξεκαθαρίσματα, προκειμένου να μπορέσετε να προχωρήσετε παραπέρα. Αυτό που ανακαλύπτετε στα μέσα περίπου της εβδομάδας είναι ότι λύσεις υπάρχουν και το πιο σημαντικό ακόμα, ότι υπήρχαν απλά εσείς δεν τις βλέπατε. Η νέα εβδομάδα ξεκινά γεμάτη προσδοκίες για την ερωτική μας ζωή!

ΤΑΥΡΟΣ

Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά, αρχίζουν τα πράγματα και ρέουν καλύτερα, προσέξτε όμως λίγο περισσότερο, γιατί το ρεύμα είναι αρκετά ισχυρό με αποτέλεσμα σε κάποιες περιπτώσεις να «κινδυνεύετε» να παρασυρθείτε. Αυτό μπορεί να αφορά τα οικονομικά σας ζητήματα, για κάποιους όμως και ειδικότερα για εσάς τους Ταύρους του τελευταίου δεκαημέρου, μπορεί και να αφορά συναισθηματικά θέματα. Αυτό που καλείστε αυτή την εποχή να κάνετε, είναι χρονικά να είστε εντάξει απέναντι σε κάποιες υποθέσεις σας, γιατί ο χρόνος για σας αυτή την περίοδο τρέχει και είναι πολύ εύκολο να σας αφήσει αρκετά πίσω. Η νέα εβδομάδα ξεκινά γεμάτη προσδοκίες για την ερωτική μας ζωή!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, σας εγκαταλείπει την Τετάρτη το σημαντικό όμως είναι ότι για όσο καιρό βρισκόταν πάνω από το ζώδιό σας (το αγαπημένο του Ερμή), δημιούργησε πεδίο τέτοιο, στα θέματα της επικοινωνίας κυρίως, ώστε να μπορείτε τώρα να έχετε αρκετές άκρες, ώστε να προχωρήσετε στην υλοποίηση κάποιων από τα σχέδιά σας. Ο τομέας των οικονομικών σας ενεργοποιείται αυτή την εποχή και για τους περισσότερους αυτό σημαίνει ότι είτε θα πρέπει να αξιοποιήσετε κάποια περιουσιακά στοιχεία, είτε θα πρέπει να αναζητήσετε διεξόδους μέσα από την οικογένεια. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι δύο μέρες αρκετά διεξοδικές για εσάς. Η νέα εβδομάδα ξεκινά γεμάτη προσδοκίες για την ερωτική μας ζωή!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρωταγωνιστικό ρόλο παίζετε αυτή την εποχή και ειδικότερα από την Τετάρτη που περνάει και ο Ερμής στο ζώδιό σας. Έρχεστε πιο κοντά με κάποια πρόσωπα, είτε αυτά ανήκουν στο οικογενειακό σας περιβάλλον, είτε αφορά την προσωπική σας σχέση, από την οποία έχετε πολλά να λαμβάνετε αυτό το διάστημα. Εάν η εποχή αυτή σας βρίσκει μόνους συναισθηματικά, τότε κάτι πιθανόν να προετοιμάζεται για εσάς και πολλοί είναι οι Καρκίνοι που μέσα στον Ιούλιο θα δημιουργήσουν μία νέα σχέση. Φροντίστε όμως να βγείτε από το «καβούκι σας» και να είστε σε ετοιμότητα, προκειμένου να μπορέσετε να αναγνωρίσετε την ευκαιρία. Η νέα εβδομάδα ξεκινά γεμάτη προσδοκίες για την ερωτική μας ζωή!

ΛΕΩΝ

Εκεί που τα πράγματα έδειχναν ότι έχουν μπει στην ευθεία τους και ότι μόνον μπροστά πηγαίνετε τώρα, εκεί αρχίσατε και πάλι να πηγαίνετε προς τα πίσω, μέσα από θέματα που βγήκαν στην επιφάνεια, θέματα του παρελθόντος, θέματα που αφορούν την πατρική σας οικογένεια ή ακόμα και κάποια δικά σας απωθημένα, που δεν καταφέρατε ακόμα να τα λυτρώσετε. Από την Τετάρτη και μετά, η ορθόδρομη κίνηση του Άρη, σας βοηθάει να ξαναμπείτε στην ευθεία σας και το πιο σημαντικό, να μπορείτε από δω και πέρα να βρίσκεστε στο κέντρο σας. Αυτό όμως, προϋποθέτει να πάρετε απόσταση από πρόσωπα, τα οποία με την συμπεριφορά τους, μόνο πίσω θέλουν να σας τραβάνε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, τα πράγματα εξακολουθούν να είναι κάπως μπερδεμένα, και αυτό γιατί μέσα σας δεν έχετε ακόμα καταφέρει να βρείτε τις άκρες σας. Συναισθηματικά, έχετε κάποια θέματα να λύσετε, είτε αυτά αφορούν την προσωπική σας σχέση, είτε την πατρική σας οικογένεια. Το σημαντικό όμως είναι, ότι καταφέρατε να βρείτε τρόπο, ώστε να αποδεχθείτε κάποια πράγματα και κυρίως, να αποδεχθούν και οι άλλοι το νέο μοντέλο συμπεριφοράς σας. Φροντίστε όμως, να παραμείνετε σταθεροί στα νέα σας πιστεύω, ώστε να μπορέσουν επιτέλους να μπουν τα πολυπόθητα όρια. Η νέα εβδομάδα ξεκινά γεμάτη προσδοκίες για την ερωτική μας ζωή!

ΖΥΓΟΣ

Όσο και αν προσπαθείτε να φέρετε τα πράγματα εκεί που επιθυμείτε, δεν θα το καταφέρνετε, εάν πρώτα δεν αναγνωρίσετε ότι το κεντρικό πρόσωπο είστε εσείς, άρα τα δικά σας θέλω έχουν πρωταρχική σημασία και όχι τα θέλω των άλλων, και δη του συντρόφου. Η εποχή αυτή δεν είναι η πλέον κατάλληλα για τα μεγάλα και σημαντικά διαβήματα. Θα υπάρχει αντίσταση από την πλευρά των άλλων και αυτό σημαίνει, πως η υλοποίηση κάποιων πραγμάτων θα έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας τώρα απ’ ό,τι στο παρελθόν. Προσωρινά όμως είναι όλα αυτά, εξ άλλου μην ξεχνάτε ότι ο Δίας είναι στο δρόμο σας. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι ήρθε η ώρα της «εκταμίευσης».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς οι Σκορπιοί, βιώνετε αυτή την εποχή ακόμα έναν κύκλο ταλαιπωρίας, όμως δεν θα πρέπει να επιτρέψετε στα πράγματα να σας πτοούν, αρκεί μόνον να αναλογιστείτε τι έχετε περάσει στο πρόσφατο παρελθόν. Ο Άρης μπαίνει ορθόδρομος και αυτό σημαίνει πως όλα τώρα παίρνουν τον πραγματικό τους δρόμο και πως γίνονται πολύ σημαντικές αλλαγές και ανακατατάξεις. Φροντίστε μόνον να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας σε κάποιες φάσεις, γιατί δεν αποκλείεται κάποια πρόσωπα από το περιβάλλον σας να σας εξωθήσουν στα άκρα, προκειμένου να σας αποδυναμώσουν ενεργειακά. Αδιαφορήστε και προσπεράστε. Η νέα εβδομάδα ξεκινά γεμάτη προσδοκίες για την ερωτική μας ζωή!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάτι γίνεται αυτή την εποχή και βρίσκεστε σε κατάσταση τέτοια, ώστε να μην γνωρίζετε τι ακριβώς σας φταίει και σε ποιόν να επιρρίψετε τις ευθύνες. Μην αφήνετε τις όποιες ψυχικές σας συγκρούσεις να σας παρασύρουν μακριά από την πραγματικότητα, γιατί αυτό μόνον πίσω θα μπορούσε να σας πάει. Ο Κρόνος, σας καλεί να είστε στο εδώ και τώρα και αυτό που ζητάει από εσάς είναι να βλέπετε τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις και όχι μεγεθυμένα. Περίοδος απολογισμού, περισυλλογής και εσωτερικής ανασυγκρότησης είναι η περίοδος που τώρα διανύετε. Η νέα εβδομάδα ξεκινά γεμάτη προσδοκίες για την ερωτική μας ζωή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποια θέματα της οικογένειας είναι πιθανόν να σας βγάλουν από το κέντρο σας, κάτι ίσως και να σας αποδιοργανώσει για κάποιο διάστημα. Για κάποιους όμως, και ειδικότερα για τους Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα επιφυλάσσει εκπλήξεις και ίσως να έρθετε πιο κοντά με κάποια πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος ή ακόμα και με πρόσωπα από το παρελθόν, που εντελώς ξαφνικά εμφανίζονται στη ζωή σας. Αρκετοί από εσάς ίσως να δυσκολευτείτε στην διευθέτηση του χρόνου αυτή την εποχή, όμως, στο τέλος βρίσκετε τρόπους, ώστε να οριοθετήσετε χρονικά τα πράγματα. Η νέα εβδομάδα ξεκινά γεμάτη προσδοκίες για την ερωτική μας ζωή!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εξακολουθείτε ακόμα κάποιοι από εσάς να αναζητάτε λύσεις, κυρίως στα επαγγελματικά θέματα. Ειδικότερα εσείς που είστε γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο, είναι πολύ πιθανόν να αισθάνεστε ακόμα μεγαλύτερο το βάρος των ευθυνών που σηκώνετε τους τελευταίους μήνες. Από το τέλος του μήνα και μετά, κάπως πιο ανάλαφρα θα βιώνετε τα πράγματα γύρω σας, όμως δεν θα πρέπει να εφησυχάζετε, με την έννοια ότι δεν είναι κατάλληλη η περίοδος για να αφήσετε τα πράγματα στην τύχη τους. Αντίθετα, καλείστε να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων, μέχρι τουλάχιστον να ολοκληρωθούν κάποιες διαδικασίες. Η νέα εβδομάδα ξεκινά γεμάτη προσδοκίες για την ερωτική μας ζωή!

ΙΧΘΕΙΣ

Από τα ευνοημένους της εποχής εσείς οι Ιχθύες και ειδικότερα στα θέματα που αφορούν τον ερωτικό-συναισθηματικό σας τομέα. Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Ερμής από την Τετάρτη, δημιουργούν κλίμα ιδιαίτερο και άκρως συναισθηματικό στην ερωτική σας ζωή. Αφεθείτε να ζήσετε κάποιες καταστάσεις, εξ άλλου το έχετε ανάγκη, μετά από τις πιέσεις που δέχεστε το τελευταίο διάστημα. Φροντίστε μόνον να μην επενδύσετε περισσότερο απ’ όσο πρέπει, γιατί το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα, μπορεί να σας παρασύρει πολύ μακριά από τον προορισμό σας και να σας βάλει σε νερά άγνωστα για σας. Η νέα εβδομάδα ξεκινά γεμάτη προσδοκίες για την ερωτική μας ζωή!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News