Εβδομαδιαίες προβλέψεις 25 Απριλίου ως 1 Μαΐου 2016

By

Αυτή την εβδομάδα μην προσπαθείς να βάλεις τα πράγματα σε τάξη, μην προσπαθείς να κατανοήσεις τι συμβαίνει γύρω σου και να πάρεις θέση ή οριστικές αποφάσεις! Μείνε στη θέση του παρατηρητή και παρακολούθησε το έργο της ζωής σου να εξελίσσεται!

Ο Άρης, ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας σε ανάδρομη πορεία, δημιουργούν ένα σκηνικό ασάφειας και κυρίως ένα σκηνικό αναθεωρήσεων, μέσα από το οποίο καλείσαι να επανεξετάσεις τα λάθη σου, τις παραλείψεις ή τα σχέδιά σου. Σε όλο αυτό δύσκολο κλίμα έρχεται να προστεθεί και ο Ερμής, που την Μεγάλη Πέμπτη περνά κι αυτός σε ανάδρομη πορεία για να δώσει το δικό του στίγμα στο περιβάλλον αυτό των αναθεωρήσεων.

Κριός

Να θυμάσαι πως συχνά το να κάνεις ένα βήμα πίσω και να ανασυντάσσεις τις δυνάμεις σου, μπορεί να αποδειχθεί ευεργετικό σε κάθε τομέα της ζωής σου! Η περίοδος αυτή, με την αναδρομή του Άρη και του Κρόνου (κυρίως για εσένα του πρώτου και του δευτέρου δεκαημέρου) είναι κατάλληλη για να κάνεις τις διορθωτικές κινήσεις που χρειάζεται στα επαγγελματικά σου ζητήματα, που δεν κατάφερες να ολοκληρώσεις στο προηγούμενο διάστημα. Τώρα, καλείσαι να τα ξαναδείς, να βρεις πού ακριβώς έχεις κάνει το λάθος και να το διορθώσεις. Βεβαίως, οι αναθεωρήσεις αυτές αφορούν και την προσωπική σου ζωή, όπου σου δίνεται η δυνατότητα να διεκδικήσεις εκ νέου ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

Ταύρος

Τώρα, έχεις αρκετές επιλογές… Μπορείς να γίνεις πιο δραστήριος, να αναπτύξεις και να βελτιώσεις τα σχέδιά σου, να λύσεις κάποια οικονομικά θέματα που σε απασχολούν από το παρελθόν, να χαλαρώσεις, να κοινωνικοποιηθείς, να περάσεις καλά, αλλά και να ανανεώσεις τις σχέσεις σου!

Βασικός υποστηρικτής σου από την εβδομάδα αυτή θα είναι η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σου, που περνά στο ζώδιό σου, για να φέρει τη συναισθηματική ασφάλεια και τη σταθερότητα που χρειάζεσαι.

Παράλληλα όμως θα σου δημιουργήσει και την ανάγκη να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, να ανανεώσεις την εμφάνισή σου και να προβείς στις απαραίτητες αλλαγές, που θα βελτιώσουν και την ψυχολογία σου! Ανήκεις στους πιο ευνοημένους του ζωδιακού κύκλου την περίοδο αυτή, φρόντισε λοιπόν να το εκμεταλλευτείς αναλόγως!

Δίδυμοι

Είναι στην φύση σου να μιλάς, να επικοινωνείς, να ανταλλάσσεις πληροφορίες, ιδέες, σκέψεις, να ζεις ανάμεσα σε πολύ κόσμο… Όλο αυτό πάντα αποτελεί πηγή ζωντάνιας και ευχαρίστησης για εσένα! Βεβαίως, την περίοδο αυτή υπάρχει μια πιο εσωτερική κατάσταση, που σε αναγκάζει να αποτραβηχτείς κάπως και να αναζητήσεις τις πιο εσωτερικές ποιότητες του εαυτού σου…

Ήλιος, Ερμής και από την εβδομάδα αυτή Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, καλλιεργούν ένα περιβάλλον πιο παρασκηνιακό, όπου κι εσύ αποφεύγεις την έκθεση των απόψεών σου σε πολύ κόσμο και επιλέγεις ένα πιο μοναχικό περιβάλλον, που σε βοηθά να κάνεις μια εσωτερική ταξινόμηση, να βάλεις προτεραιότητες και να αναζητήσεις την αλήθεια σου!

Καρκίνος

Ξέρεις πως κάθε φορά που κάτι μπορεί να σε ζορίζει ή να σε δυσκολεύει, αναζητάς εκείνα τα πρόσωπα που πάντα στέκονται στο πλευρό σου με αγάπη και συναίσθημα, έτοιμα να σου δώσουν το χέρι τους για να στηριχτείς: τους φίλους σου! Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου σου δίνει έναν ακόμα λόγο να νιώσεις χαρούμενος, ασφαλής και αισιόδοξος, κάτω από την ομπρέλα όλων αυτών των θετικών συναισθημάτων.

Οι προσωπικές σχέσεις σου αναζωπυρώνονται, η κοινωνική σου ζωή ζωντανεύει περισσότερο και ανταλλάσσεις χρόνο, ιδέες, στιγμές και συναίσθημα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ και νέα άτομα έρχονται τώρα στο προσκήνιο κι εμπλουτίζουν τον κύκλο αυτόν με πολύ θετικές ενέργειες και ποιότητες! Δεν αποκλείεται βεβαίως την περίοδο που θα ακολουθήσει, μια φιλία να μετατραπεί σε πιο προσωπική και άκρως… ενδιαφέρουσα ιστορία!

Λέων

ΤΙ νιώθεις πως έχεις ανάγκη περισσότερο την περίοδο αυτή; Να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον σταθερότητας στην επαγγελματική σου ζωή; Να επαναφέρεις ένα σχέδιο του παρελθόντος και να του δώσεις νέες προοπτικές; Να ανανεώσεις το κλίμα στην ερωτική σου ζωή; Να ανοίξεις έναν καινούριο κύκλο με έναν έρωτα από το παρελθόν σου;

Ακόμα κι αν η καθημερινότητα σε απορροφά, είναι σίγουρο πως οι ευκαιρίες για τέτοιου είδους κινήσεις, δεν θα λείψουν αυτή την περίοδο! Βεβαίως, η έμφαση δίνεται περισσότερο στα επαγγελματικά σου και στην δυνατότητα που έχεις το διάστημα αυτό να δημιουργήσεις, να ανοίξεις καινούριες πόρτες, να αναπτυχθείς και να εξελιχθείς!

Παρθένος 

Ίσως να πιστεύεις πως όλα πάνε χάλια και πως καμία προοπτική δεν ανοίγεται για την πορεία… Πριν ωστόσο χάσεις την αισιοδοξία και κυρίως την ψυχραιμία σου, να θυμάσαι πως το διάστημα αυτό έχει έναν χαρακτήρα αναθεωρήσεων… Ο κυβερνήτης σου Ερμής, που την εβδομάδα αυτή περνά κι αυτός με τη σειρά του σε ανάδρομη πορεία, σου δίνει μια ουσιαστική ευκαιρία να δεις τι δεν έχεις χειριστεί σωστά, τι δεν έχεις καταφέρει να ολοκληρώσεις όπως θα το ήθελες ή ποιες σχέσεις από το παρελθόν νιώθεις την ανάγκη να επαναφέρεις στη ζωή σου.

Γενικότερα, τώρα μπορείς να κάνεις πολλές βελτιωτικές κινήσεις, για να έχεις παρακάτω ένα θετικό αποτέλεσμα στις επιδιώξεις σου. Γι’ αυτό λοιπόν, μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, γιατί το σίγουρο είναι πως θα κάνει λάθος εκτιμήσεις και θα νοιώσεις απογοήτευση! Να θυμάσαι, πως η τύχη είναι με το μέρος σου, απλά θα εμφανιστεί όταν εκείνη επιλέξει! Λίγη υπομονή λοιπόν!

Ζυγός

Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, περνά στο καινούριο του σπίτι αλλάζοντας δραστικά την ροή των εξελίξεων, αλλά κυρίως τη δική σου ψυχολογία! Αυτό θα το νοιώσεις πολύ περισσότερο καθώς η Αφροδίτη θα συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Ταύρου, καθώς θα γεννώνται μέσα σου διλήμματα, προβληματισμοί και άγχη που δεν σου επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα το τοπίο γύρω σου.

Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να κρατήσεις τις αποστάσεις και κυρίως να μην πάρεις οριστικές αποφάσεις τώρα, γιατί ό,τι κι αν αποφασίσεις, παρακάτω θα κληθείς να το αναθεωρήσεις! Ωστόσο, η Αφροδίτη εδώ θα σε διευκολύνει σε σχέση με οικονομικά ζητήματα, και κυρίως αυτά που αφορούν τρίτους, που θα αρχίσουν να στρέφονται σαφώς υπέρ σου και να σου ανοίγουν καινούργιες δυνατότητες!

Παράλληλα, θα ενισχυθεί πολύ το συναίσθημά σου και η ανάγκη σου να μοιραστείς την αγκαλιά, την τρυφερότητα και την ενέργειά σου με το σύντροφό σου… Είναι η στιγμή που έρχεσαι πιο κοντά του και που θα ανταλλάξεις μαζί του έντονα συναισθήματα, αλλά και δυνατές ερωτικές εμπειρίες! Δεν αποκλείεται επίσης να αναβιώσει και μια σχέση από το παρελθόν!

Σκορπιός

Οι εξελίξεις έχουν έντονα διαπροσωπικό χαρακτήρα το διάστημα αυτό και αναμφίβολα τα φώτα είναι στραμμένα και πάνω σου, με τους πλανήτες να διανύουν το ζώδιο του Ταύρου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου! Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στον Ταύρο και την εβδομάδα αυτή περνά απέναντί σου και η Αφροδίτη, ενεργοποιώντας την ανάγκη σου για συναίσθημα.

Το διάστημα που θα ακολουθήσει, τα πρόσωπα που έχεις απέναντί σου φαίνεται να είναι πολύ πρόθυμα να σταθούν κοντά σου, να μοιραστούν το συναίσθημά τους μαζί σου, να σε φροντίσουν και να τους φροντίσεις και γενικότερα να ανταλλάξεις όμορφες στιγμές, που βελτιώνουν σημαντικά όλες τις σχέσεις σου και διαμορφώνουν ένα πολύ όμορφο κλίμα στην καθημερινότητά σου.

Τοξότης

Με Κρόνο και Άρη ανάδρομους στο ζώδιό σου, γεγονός είναι πως αναθεωρείς πάρα πολλά από αυτά που μέχρι τώρα αποτελούσαν τις ”σταθερές” της ζωής σου, τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Όλα περνούν σε μια φάση επαναπροσδιορισμού, κυρίως για σένα του πρώτου και του δεύτερου δεκαήμερου, μέσα από την οποία κατανοείς πολύ καλύτερα τον εαυτό σου, αλλά και τις πραγματικές σου ανάγκες.

Στο κέντρο των εξελίξεων η βελτίωση της καθημερινότητάς σου και των ρυθμών της, αλλά και των επαγγελματικών και των συνεργασιών σου. Παράλληλα, θα έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις πολύ πιο εύκολα τα σχέδιά σου με τα κατάλληλα πρόσωπα και να τα προωθήσεις.

Αιγόκερως

Το σημαντικό την περίοδο αυτή είναι να τιθασεύσεις την αναστάτωση που νοιώθεις και να μην αφήσεις ανασφάλειες, άγχη και διλήμματα να δημιουργούν ένα αρνητικό κλίμα στην ζωή σου! Τα πράγματα μπορεί να μην είναι ιδανικά, όμως εξελίσσονται συνεχώς και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις στην κατεύθυνση που επιδιώκεις!

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο την εβδομάδα αυτή, είναι η εγγύηση πως τα πράγματα θα πάνε καλά και το χαμόγελο θα συνεχίσει να ζωγραφίζεται στα χείλη σου! Την περίοδο αυτή σου δίνεται η δυνατότητα να βελτιώσεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή, αν ανήκεις στους αδέσμευτους Αιγόκερους, να συναντήσεις έναν καινούργιο έρωτα! Μπορεί οι εξελίξεις να μην είναι απόλυτα αυτές που θα ήθελες, όμως σίγουρα μπορούν να πάνε πολύ καλύτερα… Λίγη υπομονή χρειάζεται!

Υδροχόος 

Την εβδομάδα αυτή, αλλά και γενικότερα την περίοδο που ακολουθεί, ενεργοποιούνται θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία. Η Αφροδίτη στον Ταύρο διευκολύνει πάρα πολύ τη δημιουργία ενός καλού κλίματος στο οικογενειακό περιβάλλον, ενώ σου δίνει και τη δυνατότητα να ασχοληθείς με πιο πρακτικά ζητήματα, που όμως βελτιώνουν πολύ και την ψυχολογία σου, όπως για παράδειγμα μια ανακαίνιση του σπιτιού σου!

Αλλά και στα σχέδια, τις ιδέες, τις φιλοδοξίες σου, αλλά κυρίως στις επαγγελματικέ σχέσεις σου, το κλίμα που διαμορφώνεται έχει έναν αντίστοιχο, εξισορροπητικό χαρακτήρα.

Ιχθείς

Το διάστημα αυτό δεν είναι και από τα πιο εύκολα που έχεις περάσει, αφού ο Άρης με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία, ευθύνονται για πάρα πολλές αναβολές, ματαιώσεις και γενικότερα ένα κλίμα αποσταθεροποίησης στην επαγγελματική σου ζωή, που ομολογουμένως πιέζει πολύ τον ψυχισμό σου!

Τα πράγματα εξισορροπούνται με την μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, που προσφέρει ευκαιρίες για συγκρότηση, αλλά κυρίως για επικοινωνιακά ανοίγματα και διευκολύνσεις, που μέχρι τώρα μπορεί να είχαν κρατήσει σε απόσταση τις ιδέες, τα σχέδιά σου ή ακόμα και τις σχέσεις σου!

Τώρα μπορείς να διαπραγματευτείς πολύ καλύτερα οτιδήποτε σε ενδιαφέρει, να ολοκληρώσεις κάποιες δράσεις σου, που μέχρι τώρα έμεναν σε εκκρεμότητα και να δημιουργήσεις ένα πολύ καλύτερο κλίμα με τα συγγενικά σου πρόσωπα! Μπορείς επίσης και να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο, μια και η Αφροδίτη εδώ θα σου δώσει τη δυνατότητα να διευρύνεις τις γνωριμίες σου, με νέα πρόσωπα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News