Ήμουν και εγώ στο Lay’s ΒeachΒus!!!

By

Άργησα λίγο αλλά τα κατάφερα. Μέρες τώρα θέλω να γράψω για μία από τις πιο ξεχωριστές εμπειρίες μου πριν τις διακοπές του φετινού καλοκαιριού, και επιτέλους ήρθε η ώρα!

Ημέρα Πέμπτη 21/7! Αποφάσισα να βγω εκτός προγράμματος και να διαφοροποιηθώ από τα κλασικά – δηλ. να μείνω κολλημένη στο κέντρο όπως θα έκανα ως συνήθως και να μείνω κολλημένη στο PC-.

Θα είμαι απόλυτα ειλικρινής. Δεν το έχω και τόσο να μετακινούμαι εντός της πόλης το καλοκαίρι. Δεν αντέχω την κίνηση ούτε την ταλαιπωρία για μερικές ώρες στην παραλία, αλλά τελικά κάτι ξέρουν όταν σου λένε “ποτέ μη λες ποτέ”.

Και αυτό ακριβώς είπα όταν με προσκάλεσαν για μια βόλτα με το τουριστικό, ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο της Lay’s που φέτος ταξίδεψε στις ομορφότερες παραλίες της Αττικής και όχι μόνο!

photo 1 (12)

Oh, welcome aboard darling, είπε μια φωνή μέσα μου! Ναι, φυσικά και θα επιβιβαστώ – ας ξεκινήσουν λίγο πιο νωρίς οι διακοπές μου από το πρόγραμμα – και έτσι ανέβηκα στο πιο fun λεωφορείο της πόλης! Αφετηρία μας ο Σταθμός Συγγρού – Φιξ! Όχι δεν πήραμε το μετρό αλλά το Lay’s BeachBus…

photo (17)Πάρε τα κουβαδάκια σου και πάμε!!!

Δες το video

Αυτή η διαδρομή με έκανε να νιώσω σαν τουρίστρια στην ίδια μου την πόλη! Ήλιος, θάλασσα, αεράκι και στο βάθος ο Dj να παίζει μουσική!

photo 2 (17)

Είδα την Αθήνα με άλλο μάτι, χάρηκα το ταξίδι, γέμισα με χαμόγελα και να’μαι σήμερα μοιράζομαι μαζί σου μία από τις πιο ξεχωριστές στιγμές του καλοκαιριού μου στην πόλη!

photo 1 (13)

Highlight της απόδρασης μου; Η επιστροφή! Μια βραδινή βόλτα είναι μια εμπειρία που πρέπει να ζήσεις τουλάχιστον μια φορά! – Σχώρα με για τον αέρα αλλά δε μπορούσα να κάνω και πολλά –

photo 5 (3)

 

Δες πώς περάσαμε και νιώσε την super καλοκαιρινή μας διάθεση… Welcome aboard!!!

 

http://https://www.youtube.com/watch?v=epPWPNlMQNo%20

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News