Μάθε τι φέρνει η νέα εβδομάδα για το ζώδιό σου!

By

Ο Μάρτιος έφτασε και μας κάνει δυναμική είσοδο με έξαλλο εξάγωνο Αφροδίτης, Ουρανού και Κρόνου.

Από την Λέτα Μπεζεργιάννη 

Κριός

Κριάρι μου, ξεκινά μια εβδομάδα για ‘σένα που τα κύρια θέματα που θα σε απασχολήσουν αφορούν την οικογένεια και τα επαγγελματικά σου. Φονικός συνδυασμός ακούγεται αλλά ευτυχώς έχεις την απαραίτητη διαύγεια κι αυτοπεποίθηση για να ανταπεξέλθεις. Καταφέρνεις να φέρεις την αρμονία μέσα στον πανικό –ναι, εσύ, μη με κοιτάς έτσι– και κάνεις βήματα μπροστά με τόση αποφασιστικότητα που κανείς δεν τολμά να μπει στο διάβα σου. Τι κι αν γίνονται εκρήξεις γύρω σου, εσύ είσαι σε κατάσταση ζεν και πιάνεις εξαπίνης τους πάντες, ακόμα και τον εαυτό σου.

Ταύρος

Ταυράκι μου, αποφάσισες να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου κι έχεις πάρει φόρα αλλά βάλε φρένο γιατί απ’ την πολύ παρόρμηση, φοβάμαι θα βρεθείς με τα μούτρα στο έδαφος. Ανάβαλε για τώρα τελικές αποφάσεις που μπορεί να σου ανατρέψουν τα δεδομένα και να φέρουν τα πάνω-κάτω. Σκέψου πρακτικά κι αντιμετώπισε τα προβλήματά σου με σοβαρότητα, ενώ σε καμία περίπτωση μην αγνοήσεις συνεργασίες κι ανθρώπους κοντά σου. Αν το κάνεις, όταν χρειαστείς βοήθεια, θα σου γυρίσουν την πλάτη.

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, ξαφνικά εκεί που περπατάς ανέμελο, ξυπνάς και συνειδητοποιείς πως τίποτα δεν κρατά για πάντα και τα πάντα μπορούν ν’ αλλάξουν. Αστάθεια σε χαρακτηρίζει κι εκεί που έκανες ένα σωρό σχέδια για νέα ανοίγματα, ξάφνου απορείς αν είναι καλή ιδέα κι ιδρώνεις από φόβο. Μπορεί και να είναι, φτάνει να μπορέσεις να βρεις συμμάχους και να σταματήσεις να βάζεις το χέρι στην τσέπη. Θα πρέπει ίσως να βάλεις όλα εκείνα τα χαρίσματά σου, τα όπλα σου σε ισχύ για να γοητεύσεις τους πάντες έτσι ώστε να κάνεις όλες τις σκέψεις σου πραγματικότητα.

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, καταφέρνεις όλη την εβδομάδα να γοητεύεις και να μαγνητίζεις τους πάντες μόνο με ένα χαμόγελο και με το ζεστό σου χαρακτήρα. Είναι η εβδομάδα που επιτέλους αναγνωρίζεται η μοναδικότητά σου. Ψάχνεις τρόπους να ανανεωθείς κι ονειρεύεσαι ταξίδια όλη τη μέρα. Γενικά όλη η βδομάδα θα είναι για ‘σένα και μόνο για ‘σένα. Βάζεις στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου τον εαυτό σου γιατί καταλαβαίνεις πόσο πολύ σε έχεις παραμελήσει και ξέρεις πολύ καλά πως ό,τι δίνεις, παίρνεις, που σημαίνει πως σύντομα το σώμα σου και η ψυχοσύνθεσή σου, θα σου ανταποδώσουν τη χάρη που τους κάνεις.

Λέων

Λιονταράκι μου, έχεις την τάση ή να κρίνεις τον εαυτό σου πολύ αυστηρά ή να πετάς στα σύννεφα και να ζητάς να είσαι το επίκεντρο του κόσμου. Ας τα πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή. Η εβδομάδα είναι πολύ θετική και μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη αν σταματήσεις να είσαι των άκρων. Ναι μεν η αυτοκριτική είναι ωραία αλλά να μη γίνεται αυτομαστίγωμα, και βέβαια ωραίο είναι να αρέσουμε σε όλους αλλά μην απαιτείς και το 100% της προσοχής όταν εσύ δε δίνεις ούτε ένα 10%. Βρες τη μέση κατάσταση και θα περάσεις τέλεια. Πίστεψέ με.

Παρθένος

Παρθενάκι μου, πώς γίνεται να καταφέρνεις να μπερδεύεις τους γύρω σου με τον τρόπο σκέψης σου; Μάλλον η ερώτηση είναι, πώς καταφέρνεις να μπερδεύεις και τον ίδιο σου τον εαυτό; Αυτή την εβδομάδα πρέπει να φροντίσεις το μυαλό σου που μάλλον χρειάζεται διακοπές. Πολλά γίνονται γύρω σου κι εσύ έχεις την τάση να μην μπορείς να πάρεις μία απόφαση γρήγορα με αποτέλεσμα να τα κάνεις μαντάρα. Έρχεται μια θετική εβδομάδα, φτάνει να καταφέρεις να χαλαρώσεις λιγάκι. Δεν είναι τίποτα τόσο τραγικό όσο το κάνεις να φαίνεται.

Ζυγός

Γλυκέ μου Ζυγέ, αυτή την εβδομάδα σου δίνεται η ευκαιρία να βάλεις σε εφαρμογή το ένστικτο δικαίου κι ισορροπίας που σε διακατέχει. Ξεκίνα πρώτα με το να βρεις την απαραίτητη ισορροπία μεταξύ του τι δίνεις στους άλλους και τι στον εαυτό σου. Θα δεις ότι έχεις αδικηθεί και πως χρειάζεσαι να χαρίσεις στον εαυτό σου λίγη ασφάλεια, είτε είναι οικονομική ή συναισθηματική. Επίσης, οι συγκρούσεις μεταξύ της προσωπικής και της επαγγελματικής σου ζωής θα είναι αρκετές κι εδώ μπαίνει το ένστικτο δικαίου που λέγαμε. Λειτούργησε δίκαια και θα δικαιωθείς.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, μυστικά που σου κρύβουν βγαίνουν στην επιφάνεια και σε αποτελειώνουν. Εκεί που ήδη ένιωθες πως η μόνη λογική επιλογή είναι να γίνεις ερημίτης, τώρα είσαι σίγουρος και θες να το κάνεις και πράξη γιατί έχεις αδικηθεί χωρίς να έχεις προκαλέσει εσύ κάτι. Ίσως να σου κάνει καλό το να μείνεις λίγο με τον εαυτό σου και να αρχίσεις νωρίτερα εκείνο το ανοιξιάτικο ξεκαθάρισμα που έχεις ανάγκη. Μάζεψε όση ενέργεια μπορείς και κλείσε τα αυτιά στα κακόβουλα σχόλια. Δεν έχεις ανάγκη περιττό δράμα στη ζωή σου, οπότε γύρνα του την πλάτη και θα είσαι μια χαρά.

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, αυτή την εβδομάδα όλα θα σου χαρίζονται εύκολα χωρίς καν να προσπαθήσεις, αφού η τύχη σε ευνοεί. Τα βλέμματα όλα είναι στραμμένα πάνω σου και βλέπεις επιτέλους τη ζωή σου να παίρνει μία πιο θετική πορεία. Καταφέρνεις να βρίσκεις διαύλους επικοινωνίας ακόμα και με τον πιο δύσκολο συνομιλητή και γενικά σε διακατέχει αισιοδοξία και καλή διάθεση που μετατρέπουν κάθε στεναχώρια σε χαρά. Κι αυτό χάρη στη φαντασία σου και τη δημιουργικότητά σου που είναι ανεξέλεγκτες. Μην τις συμμαζέψεις, άσε τα να κάνουν τη δουλειά τους, καλό σου κάνουν μόνο.

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, αυτή η εβδομάδα σε βοηθάει στο να κάνεις μια εσωτερική ανασκόπηση της ζωής σου κι επιτέλους να δεις καθαρά τα λάθη σου έτσι ώστε να αλλάξεις τον τρόπο που χειρίζεσαι τις καταστάσεις και το μονόχνοτο τρόπο σκέψης σου, θα έλεγα. Η ζωή σου θέλει βελτίωση κι εσύ πρέπει να βρεις τους τρόπους για να την κάνεις πιο γλυκιά. Φυσικά απαγορεύονται οι παρορμητικές κινήσεις, αλλά κοίτα να σκέφτεσαι λίγο πιο φρέσκα χωρίς να αποβάλεις την απαραίτητη λογική που σε κρατά στα πόδια σου. Μπορείς να το κάνεις, το πιστεύω.

Υδροχόος

Αναγνώριση έρχεται για ‘σένα, Υδροχόε μου, αυτή την εβδομάδα. Επιτέλους ο κόσμος βλέπει τις ικανότητές σου και μένει με το στόμα ανοιχτό. Ευκαιρίες παρουσιάζονται από παντού, αλλά πρόσεξε ποιες από αυτές θα εκμεταλλευτείς γιατί δεν είναι όλες σοβαρές. Τώρα παίζεις σημαντικό ρόλο στις ζωές των κοντινών σου ατόμων και φυσικά ξεχωρίζεις καθαρά ποιοι από εκείνους παίζουν ρόλο στην ευτυχία σου και ποιους έχεις πραγματικά ανάγκη και φυσικά κάνεις εκείνο το αναζωογονητικό ξεκαθάρισμα που τόσο χρειάζεσαι για να παραμείνεις στην κορυφή των πραγμάτων. Επιτέλους, βγαίνεις απ’ την αφάνεια!

Ιχθύες

Ήρθε ο καιρός, ψαράκι μου, να καθίσεις κάτω και να βάλεις μπροστά όλα τα προβλήματά σου έτσι ώστε να βρεις λύσεις γιατί πολύ καιρό σε απασχολούν και κάτι πρέπει να γίνει πια. Χρειάζεσαι ένα διάλειμμα από όλα εκείνα που σε ξεθεώνουν σωματικά και κυρίως ψυχολογικά και μόλις το κάνεις αυτό το δώρο στον εαυτό σου, θα δεις πως τα πράγματα θα πάρουν μια θετική τροπή κι η καθημερινότητά σου δε θα είναι αβάσταχτη. Με το καλό, ψαράκι μου.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News