Νέα Σελήνη στον Υδροχόο: Μάθε τι αλλαγές θα φέρει στο ζώδιο σου!

By

Μια Νέα Σελήνη με πολύ πάθος και πολλές απρόσμενες αλλαγές όπου τελικά θα αποδειχθούν θετικές, πολλοί θα αναζητήσουν μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία, και με το θάρρος και το θράσος τους θα τα κερδίσουν καθώς δεν θα αφήσουν περιθώρια σε κανένα και σε τίποτα να τους πάει στραβά.

Παρά τις εντάσεις που θα έχει αυτή η Νέα Σελήνη θα δώσει και σε πολλούς που σκέφτονται διαφορετικά και εντελώς πρωτοποριακά, σημαντικές ευκαιρίες εντελώς απρόσμενα να κάνουν πράγματα σημαντικά που θα βοηθήσουν πολλούς και θα φέρουν ένα είδος επανάστασης. Μπορούν να γίνουν νέα ξεκινήματα όπου θα αποδώσουν σε πολλούς τομείς.

Εκείνοι που κινδυνεύουν περισσότερο από τις εντάσεις αυτής της Νέας Σελήνης είναι κυρίως οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο γενέθλιο προσωπικό τους ωροσκόπιο και θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί και να προτιμήσουν να κινηθούν στο παρασκήνιο.

Αυτοί που θα έχουν τη μεγαλύτερη ευκαιρία για σημαντικές θετικές αλλαγές και θα τους δοθούν και πολλές ευκαιρίες είναι οι Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο γενέθλιο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου θα πρέπει να κινηθούν δυναμικά για να βγουν κερδισμένοι και να μην περιμένουν τίποτα να τους δοθεί έτοιμο.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα αυτή Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου στις 8 Φεβρουαρίου όπου σας επηρεάζει έως και τις 22 Φεβρουαρίου θα φέρει τύχη στους σημαντικότερους τομείς της ζωής σας και στα νέα σχέδια που έχετε και θέλετε να πετύχουν. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές για να πάνε καλύτερα από πριν, αλλά ότι κι αν γίνει θα πετύχουν, αρκεί να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα και να βάλετε νέα πράγματα, και νέες σχέσεις στη ζωή σας.

Συνεχίστε αυτά που ήδη κάνετε το διάστημα αυτό και κρατήστε το λόγο και τις υποσχέσεις που έχετε δώσει παλαιότερα, αλλιώς ένα μεγάλο μέρος από την τύχη αυτή θα χαθεί αν είστε ασυνεπείς, παραπλανήσετε ή αδικήσετε άτομα που σας έχουν φερθεί πολύ καλά. Ερωτικά μπορεί να γυρίσουν πρόσωπα από το παρελθόν ή κάποια άτομα που ήδη γνωρίζετε, αν και δεν θα αλλάξουν πολλά πράγματα τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Εύνοια σε θέματα επαγγελματικά και καριέρας θα σας φέρει η Νέα αυτή Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου στις 8 Φεβρουαρίου όπου σας επηρεάζει έως και τις 22 Φεβρουαρίουόπου θα σας παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες εκεί που δεν το περιμένατε. Βέβαια, καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με δουλειές και συνεργάτες που ήδη γνωρίζετε καλά και όχι με καινούργιες, αλλιώς θα έχετε απώλειες και οι ευκαιρίες θα εξανεμιστούν. Σκεφτείτε σοβαρά τα λόγια και τις κινήσεις των αγαπημένων σας προσώπων, και πράξτε ανάλογα, γιατί το πιθανότερο είναι πως δεν θα ακούσετε και πολλές αλήθειες τώρα.

Εντάσεις θα υπάρξουν στο περιβάλλον σας, στο σπίτι ή στη δουλειά, ή γενικότερα με πρόσωπα που αγαπάτε ή που εκτιμάτε. Καλύτερα όμως να πάρετε μια απόσταση και να μην δώσετε συνέχεια, καθώς μπορεί να υπάρχουν κάποιες απλές διαφωνίες, και τελικά η ένταση των ημερών να κάνετε τα πράγματα πολύ χειρότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολύ τρέξιμο, πληθώρα μετακινήσεων, συζητήσεων ή και ταξιδιών επιφυλάσσει για σας η Νέα αυτή Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου στις 8 Φεβρουαρίου όπου σας επηρεάζει έως και τις 22 Φεβρουαρίου. Έχετε πολλά που θέλετε να μάθετε, άλλα τόσα που θέλετε να πείτε και ανθρώπους πολλούς για να συναντήσετε προκειμένου να προχωρήσετε σχέδια που ήδη έχετε κατά νου. Προσπαθήστε να βελτιώσετε τις γνώσεις σας επάνω στο αντικείμενο που σας ενδιαφέρει με όποιον τρόπο μπορείτε.

Μη βάλετε καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας, μην κάνετε νέα συμβόλαια, αγοραπωλησίες, μεταφορές, νέες συμφωνίες, ταξίδια και μετακινήσεις, προσοχή σε οικονομικά για να μην χάσετε σημαντικές ευκαιρίες. Ένα μακρινό ταξίδι δεν θα σας δώσει και πολλά, όπως και οι συνεργασίες με χώρες ή με πρόσωπα από το εξωτερικό. Μην επεκταθείτε και μην δοκιμάστε γενικότερα καινούργια πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αλλαγές στον ερωτικό τομέα θα σας κινητοποιήσει να κάνετε η Νέα αυτή Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου στις 8 Φεβρουαρίου όπου σας επηρεάζει έως και τις 22 Φεβρουαρίου γιατί δεν θα αντέχετε άλλο την κατάσταση που υπάρχει. Μην ξεχνάτε όμως πως η περίοδος αυτή δεν επιτρέπει γενικότερα μεγαλεπήβολα σχέδια και τεράστια βήματα για να μην σπάσετε τα μούτρα σας και απογοητευτείτε. Κάντε μικρά-μικρά βηματάκια.

Αποφύγετε τις περιττές εντάσεις, ζήλιες και κτητικότητες και διεκδικήσετε αυτά που θέλετε από τους άλλους όσο μπορείτε πιο ήρεμα και πιο έμμεσα. Η Νέα αυτή Σελήνη χρειάζεται προσοχή και σε θέματα οικονομικά καθώς μπορεί να πάρετε κάποιες λάθος αποφάσεις, λάθος δρόμους και να κάνετε λάθος επιλογές. Μην χαλάσετε χρήματα για τομείς για τους οποίους δεν είστε σίγουροι αν θα αποδώσουν τελικά.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου στις 8 Φεβρουαρίου όπου σας επηρεάζει έως και τις 22 Φεβρουαρίου θα σας κάνει να ανακαλύψετε πόσο σημαντικές είναι οι σταθερές σχέσεις που ήδη έχετε στη ζωή σας και πόσο σας έχουν στηρίξει και συνεχίζουν να σας στηρίζουν στις δύσκολες στιγμές. Προσπαθήστε να είστε καλοί μαζί τους και να τους ανταποδώσετε όλη αυτή τη στήριξη και τη φροντίδα, όσο μπορείτε.

Αποφύγετε να δημιουργήσετε νέες σχέσεις και συνεργασίες, αλλά επωφεληθείτε από σχέσεις και συνεργασίες που υπάρχουν ήδη στη ζωή σας γιατί έχουν να σας δώσουν ακόμη περισσότερα. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις γενικότερα με τους άλλους ή να σας εκνευρίζουν κάποια κινήσεις των άλλων, αλλά δεν θα πρέπει να δώσετε συνέχεια και να χαλάσετε την ηρεμία σας σε οποιονδήποτε τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θετική για θέματα υγείας και εργασίας είναι η Νέα αυτή Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου στις 8 Φεβρουαρίου όπου σας επηρεάζει έως και τις 22 Φεβρουαρίου όπου θα συνεχίσει να σας δίνει πολλές ευκαιρίες να βελτιώσετε και τα δύο. Εκείνο όμως που πρέπει να κάνετε είναι να μπείτε σε μια νέα διαδικασία και να δοκιμάσετε νέες προσεγγίσεις.

Δεν θα πρέπει όμως να περιμένετε πως θα πάει υπέροχα οποιαδήποτε νέα προσπάθεια γιατί όλο και κάποια απογοήτευση ή εξαπάτηση θα έχετε. Προσπαθήστε να πετύχετε μόνο σε τομείς και με συνεργασίες που ήδη έχετεκαι συνεχίζονται από το παρελθόν. Στον ερωτικό τομέα προσέξτε πολύ να μη γίνετε φορτικοί ή γκρινιάρηδες γιατί θα απωθήσετε τα πρόσωπα που θέλετε να είναι κοντά σας.

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα ευνοϊκή για τον ερωτικό σας τομέα είναι αυτή η Νέα Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου στις 8 Φεβρουαρίου όπου σας επηρεάζει έως και τις 22 Φεβρουαρίου όπου θα βοηθήσει πολύ να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που ήδη υπάρχουν. Συζητήστε με τους άλλους για όλα αυτά που σας απασχολούν, και θα δείτε πως θα είναι όλοι πολύ θετικοί μαζί σας.

Δεν θα ήταν όμως ότι καλύτερο μια νέα ερωτική σχέση ή επαγγελματική συνεργασία το διάστημα αυτό γιατί θα φροντίσει αυτή η σχέση ή συνεργασία να κρατήσει για λίγο μόνο. Εξάλλου θα έχετε πολλές διαφωνίες και εντάσεις που δεν σας αρέσουν καθόλου και δεν θα σας δώσουν αυτά που επιθυμείτε. Αναθερμάνετε παλαιότερες ερωτικές σχέσεις που σας ενδιαφέρουν ακόμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέματα σπιτιού, ακίνητης περιουσίας και οικογενειακά ζητήματα θα κινητοποιήσει η Νέα αυτή Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου στις 8 Φεβρουαρίου όπου σας επηρεάζει έως και τις 22 Φεβρουαρίου. Θα υπάρχουν κάποιες εντάσεις γιατί διαφωνείτε με κάποια άτομα και θα είναι δύσκολα να περάσει το δικό σας δίχως μάχη. Θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές, όσο κουραστικό κι αν είναι για να νιώσετε κι εσείς καλύτερα, αλλά και για να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους.

Μην αλλάξετε σπίτι τώρα ακόμα κι αν νιώθετε πως είναι απαραίτητο. Αποφύγετε επίσης οποιαδήποτε νέα αγορά γιατί θα σας δημιουργήσει ακόμα περισσότερα χρέη ή γενικότερα πολλά οικονομικά προβλήματα. Συζητήστε με άτομα του περιβάλλοντός σας για να λυθούν παρεξηγήσεις που ήδη υπάρχουν ή κάποια πράγματα που δεν έχετε αντιληφθεί σωστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα αυτή Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου στις 8 Φεβρουαρίου όπου σας επηρεάζει έως και τις 22 Φεβρουαρίου είναι καλή για να κάνετε όλες τις επαφές σας. Για να μιλήσετε με κόσμο και να πείσετε κάποια άτομα να σας βοηθήσουν στα σχέδιά σας. Για να προχωρήσετε δουλειές και συμφωνίες που ήδη έχετε κλείσει και για να φλερτάρετε απεριόριστα με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην προχωρήσετε τώρα σε νέες συμφωνίες και υπογραφές, καινούργιες σχέσεις και συνεργασίες.

Σχεδιάστε όμως σωστά το επόμενό σας βήμα αν θέλετε να έχει διάρκεια και για να μην φέρει νέα προβλήματα στη ζωή σας. Αναζητήστε την αλήθεια που κρύβεται πίσω από κλειστές πόρτες και μπορεί να σας ανοίξει νέους δρόμους. Είναι καλή περίοδος για να σχεδιάσετε ένα ή περισσότερα σημαντικά ταξίδια και προχωρήστε άμεσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χρήματα που σας χρωστάνε θα πάρετε, μια αύξηση στις αποδοχές σας θα την έχετε ή θα γλιτώσετε μια μείωση το διάστημα αυτό με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου στις 8 Φεβρουαρίου όπου σας επηρεάζει έως και τις 22 Φεβρουαρίου. Πάντως το σίγουρο είναι πως η Νέα αυτή Σελήνη είναι αρκετά θετική για θέματα οικονομικά και θα βοηθήσει πολύ να έχετε μια ραγδαία άνοδο ακόμα και μέσα από ταλαιπωρίες και μπερδέματα.

Μη βάλετε σε κίνδυνο το διάστημα αυτό οτιδήποτε είναι σταθερή αξία στη ζωή σας, γιατί σίγουρα θα μπείτε σε πειρασμό να κάνετε αλλαγές που δεν θα σας ωφελήσουν. Μπορείτε τώρα να αποκτήσετε πρόσωπα, πράγματα ή συνθήκες που θέλατε εδώ και καιρό, αρκεί να το προσπαθήσετε και να μην είστε άδικοι με τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στο δικό σας ζώδιο η Νέα Σελήνη του μήνα στις 8 Φεβρουαρίου όπου σας επηρεάζει έως και τις 22 Φεβρουαρίου σας γεμίζει με θάρρος και δύναμη για να προχωρήσετε ακάθεκτοι τα σχέδια που έχετε ήδη βάλει και όλα όσα έχετε στο πανέξυπνο και δημιουργικό μυαλό σας. Μην ξεκινήσετε καινούργια πράγματα αυτό το διάστημα, γιατί μπορεί να ξεκινήσει με τις καλύτερες προδιαγραφές αλλά μπορεί και να σας καταστρέψει μια παρορμητική και όχι μια καλά οργανωμένη επιλογή.

Μια παλιά γνωριμία τώρα θα σας βάλει σε πειρασμό, αλλά καλά θα κάνετε να μην παίξετε μαζί της γιατί θα χαλάσετε ότι καλό έχετε δημιουργήσει τελευταία. Ανανεώστε τη σχέση που ήδη έχετε κάνοντας πολλά όμορφα πράγματα μαζί, που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα. Μην δημιουργήσετε νέες σχέσεις τώρα γιατί δεν θα είναι κάτι σημαντικό στη ζωή σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Υδροχόου στις 8 Φεβρουαρίου όπου σας επηρεάζει έως και τις 22 Φεβρουαρίου θα σας βοηθήσει πολύ να συνεχίσετε ένα δημιουργικό εσωτερικό ψάξιμο. Κι αυτό, προκειμένου να έρθετε πιο κοντά με τον εαυτό σας και να βάλετε σε τάξη σκέψεις και συναισθήματα με τη βοήθεια εναλλακτικών μεθόδων όπως του διαλογισμού, της γιόγκα, της ψυχολογίας, της αστρολογίας ή και άλλων που μπορούν να σας φέρουν πιο κοντά σε σας.

Η κούραση που θα νιώθετε το διάστημα αυτό θα είναι μεγάλη και δεν θα πρέπει να πάτε κόντρα. Φροντίστε να ξεκουράζεστε συχνά για να μην εξαντληθείτε. Δοκιμάστε να απομονωθείτε για να σκεφτείτε, να διαβάσετε, να ηρεμήσετε, να διαλογιστείτε, να κάνετε γιόγκα ή ακόμα και να ζητήσετε τη γνώμη κάποιων ειδικών, μήπως και συμβάλουν σε αυτή την εσωτερική ανανέωση για να χαλαρώσετε και να μάθετε καλύτερα τον εαυτό σας. Ξεπεράστε φοβίες και αφήστε τις να σας κινητοποιήσουν προς μια θετική αντιμετώπιση αντί να σας «παγώσουν». Πισώπλατες κινήσεις δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε, γι’ αυτό κινηθείτε γρήγορα, αλλά παρασκηνιακά, εκεί που αξίζει, για να βγείτε εσείς κερδισμένοι.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News