Νέα Σελήνη στον Καρκίνο: Τι να περιμένεις από αυτή την άκρως συναισθηματική Σελήνη!

By

Στις 4 Ιουλίου, ώρα Ελλάδας 14:00, η Νέα Σελήνη γίνεται στις 12ο 53΄ του Καρκίνου και έχει επιρροή +/- 7 ημέρες. Κυρίως επηρεάζει τα Παρορμητικά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια.

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο

Ο Καρκίνος αντιπροσωπεύει την ψυχή μας, το σπίτι, την οικογένεια, το παρελθόν, την παιδική ηλικία, την ανατροφή των παιδιών και τα συναισθήματα της ασφάλειας και της ανασφάλειας και κυβερνάται από τη Σελήνη. Το φεγγάρι υπόκειται σε αλλαγές, έτσι όπως και η συναισθηματική αντίδρασή μας ως άνθρωποι. Ο συναισθηματισμός του Καρκίνου μας βοηθά να δημιουργήσουμε υγιείς σχέσεις σε συναισθηματική βάση.

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου, e-zwdia.gr

Με τη νέα Σελήνη στον Καρκίνο, είναι πολύ σημαντικό να ακούμε τα συναισθήματά μας και να τα τιμήσουμε, διότι τα συναισθήματα λειτουργούν ως μια άλλη γλώσσα, όταν δεν υπάρχουν λόγια για να εκφραστούμε. Ερχόμαστε αντιμέτωποι τώρα με τη συναισθηματική ασφάλεια ή με τη συναισθηματική ανασφάλειά μας. Αυτή η Νέα Σελήνη μας ωθεί να αισθανθούμε την αγάπη άνευ όρων. Σε περίπτωση που τα συναισθήματα είναι αμοιβαία, αυτό θα μπορούσε να είναι το θεμέλιο μιας όμορφης σχέσης.

Αν όχι, η αγάπη έρχεται πίσω στον εαυτό μας, ως μια άλλη όμορφη εμπειρία. Αν κάτι πρέπει να αλλάξει στις σχέσεις μας, προχωράμε αργά και προσεκτικά. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να μάθουμε και να συνειδητοποιήσουμε σε ένα βαθύ επίπεδο ότι είμαστε άξιοι της αγάπης, να κάνουμε το άνοιγμα να την βιώσουμε, εκτιμώντας όλες τις πτυχές του εαυτού μας.

Διάβασε την επιρροή αυτής της Νέας Σελήνης στο ζώδιό σου! Αν ξέρεις το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σου, διάβασε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σου.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, περνάτε γαλήνιες και ήρεμες στιγμές στο σπίτι σας και με τα προσφιλή σας πρόσωπα. Αναλώνετε τον περισσότερο χρόνο σας με την οικογένειά σας, κι αυτό σας κάνει να νιώθετε πιο κοντά με τους αγαπημένους σας. Το ένστικτό σας, σας βοηθά να επιλύσετε οικογενειακά ζητήματα του παρελθόντος ή θέματα που έχουν να κάνουν με ακίνητη περιουσία. Ίσως αποφασίσετε να αλλάξετε τη διάταξη των επίπλων ή να διακοσμήσετε το σπίτι σας ή να δημιουργήσετε έναν προσωπικό χώρο όπου θα ηρεμείτε. Επίσης, μπορεί να εμπνευστείτε να μετακινηθείτε ή να αλλάξετε κατοικία ή να κάνετε επενδύσεις σε ακίνητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, συμμετέχετε σε πολλές κοινωνικές δραστηριότητες, γίνεστε περισσότερο επικοινωνιακοί στις σχέσεις σας και επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Τώρα τα λόγια σας θα είναι αληθινά και πηγάζουν από τη διαίσθησή σας και τα συναισθήματά σας. Θα μάθετε τώρα περισσότερα για τον κόσμο γύρω σας και πιθανώς κάποια συνταρακτικά νέα θα επιφέρουν αλλαγή σε κάποιες σχέσεις σας. Ο ευαίσθητος και συγκινησιακός τρόπος έκφρασής σας, σας βοηθά να καταφέρετε να πάρετε αυτό που θέλετε. Γενικά, έχετε μια εκφραστική και χαρούμενη διάθεση και κυρίως υπερέχετε έναντι των άλλων στις συζητήσεις καθώς έχετε δυνατά επιχειρήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, βρίσκετε τρόπους να έχετε περισσότερα χρήματα πράγμα το οποίο σας κάνει να νιώθετε συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια. Αν και μπορεί να αγχώνεστε για κάποιες αρνητικές οικονομικές καταστάσεις του παρελθόντος, είναι σημαντικό να είστε υπομονετικοί καθώς τα πάντα θα αλλάξουν σύντομα προς το καλύτερο. Η αυξημένη διαίσθησή σας, σας βοηθά να βρείτε μια νέα πηγή εισοδήματος και βελτιώνετε τα εισοδήματά σας. Ίσως ακόμα υπάρξει κάποια αλλαγή σε σχέση με τις αξίες σας, συνειδητοποιείτε ποιους και τι εκτιμάτε, αλλά κυρίως το τι αξίζετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, προβάλετε την προσωπικότητά σας και την αξία σας, κάνετε μια νέα αρχή σε μια οικεία σχέση σας, αφήνετε πίσω σας το παρελθόν για να αγκαλιάσετε το νέο. Ίσως βρείτε μια νέα εργασία ή ένα νέο πρόσωπο για να μοιραστείτε τη ζωή σας. Επενδύετε το χρόνο σας σε άτομα που αξίζουν να είναι στη ζωή σας, προβάλετε τις ικανότητές σας και παρουσιάζετε τον αληθινό εαυτό σας στους άλλους, πράγμα το οποίο θα σας ωφελήσει τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Τώρα σας ενδιαφέρουν περισσότερο οι προσωπικές σας ανάγκες και όχι οι άλλοι και δίνετε μεγαλύτερη προσοχή στην εμφάνισή σας και τον εαυτό σας, με σκοπό να τον βελτιώσετε.

ΛΕΩΝ

Με τη Νέα Σελήνη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, παλεύετε με τις σκιές του παρελθόντος, έρχεστε αντιμέτωποι με τον ασυνείδητο εαυτό σας και θέλετε τώρα να είστε στα παρασκήνια και όχι στο προσκήνιο. Οραματίζεστε τη μελλοντική ζωή σας, αναζητάτε κάποιον να σας κατευθύνει στις αμφιταλαντεύσεις σας και να σας βγάλει από την ομίχλη. Το καταφύγιο τώρα για εσάς είναι το σπίτι σας, καθώς ηρεμείτε ψυχικά ή θέλετε να βρίσκεστε κοντά σε νερό. Αν είστε αναποφάσιστοι για ένα σημαντικό ζήτημα που σας απασχολεί καιρό, συμβουλευτείτε την εσωτερική φωνή σας για να κάνετε σωστές επιλογές. Μπορεί τώρα να αποκαλύψετε τα κρυμμένα κίνητρα κάποιων ανθρώπων ή κάποιες μεγάλες αλήθειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, έχετε ενθουσιασμό και ζωντάνια, καθώς τώρα κάνετε διαφορετικά πράγματα από τα συνηθισμένα και συναναστρέφεστε άτομα που σας βοηθούν με τις συμβουλές και τις εμπειρίες τους. Ίσως υπάρξει μια αλλαγή στις φιλίες σας και τον κοινωνικό σας περίγυρο πράγμα το οποίο μπορεί να σας κάνει να νιώσετε αναστατωμένοι. Ίσως απομακρυνθείτε από κάποιες φιλίες σας ή ομάδες που δεν ήταν αληθινές και δημιουργήσετε νέες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Τώρα επιδιώκετε μεγαλύτερη συναισθηματική σύνδεση με τα προσφιλή σας πρόσωπα και είστε πιο ειλικρινείς.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, έχετε μεγάλες φιλοδοξίες στην καριέρα σας, ίσως έρθετε σε σύγκρουση ανάμεσα στις απαιτήσεις του σπιτιού σας και των προσφιλών σας προσώπων και την επαγγελματική σας ζωή. Κάποια από τα επαγγελματικά όνειρά σας θα εκπληρωθούν και βαδίζετε στο μονοπάτι της ευημερίας. Αν υπήρχαν συγκρούσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον, τώρα μπορείτε να κλείσετε αυτό το αρνητικό κεφάλαιο. Έχετε θάρρος και αποφασιστικότητα για να θέσετε νέους επαγγελματικούς στόχους και να τους υλοποιήσετε. Τώρα ξέρετε τι αναζητάτε από τη ζωή σας και λαμβάνοντας υποστήριξη, θα φτάσετε τους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, αποκτάτε μια νέα φιλοσοφία ζωής, έχετε επεκτατικές ιδέες και είστε σε συνεχή δράση. Σας απασχολούν η εκπαίδευση και η μάθηση, ίσως ενδιαφερθείτε να μάθετε περισσότερα για τους ξένους πολιτισμούς και τη μεταφυσική. Εκείνο που έχει τώρα πρωταρχική σημασία για σας είναι να αποκτήσετε μια νέα φιλοσοφική και πνευματική θεώρηση των πραγμάτων. Μπορεί να ταξιδέψετε κάπου μακριά από την πόλη σας για να ανακαλύψετε την προσωπική σας ταυτότητα. Ίσως κάνετε ένα επαγγελματικό ταξίδι ή έχετε μια ευκαιρία να δείτε φίλους από τα παλιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, ανακτάτε τη δύναμη και το πάθος σας για ζωή, αν στο παρελθόν κάποιες καταστάσεις ήταν τροχοπέδη για την ευτυχία σας. Έχετε τώρα τόλμη και πίστη στον εαυτό σας ότι μπορείτε να πετύχετε ακόμα και τα πιο δύσκολα εγχειρήματα αλλά και να απομακρύνετε όποιον και ό, τι δεν σας αξίζει. Ίσως απομακρυνθείτε από κάποιον που σας ταλαιπωρούσε καιρό και είχε ιδιοτελή κίνητρα. Ίσως τώρα να θέλετε να μείνετε περισσότερο μόνοι, να διαλογιστείτε, και να απέχετε από τις περιπέτειές σας και την εξερεύνηση. Το φεγγάρι ανοίγει τις πόρτες σε σημαντικές αποκαλύψεις αλλά και την επίγνωση κρυφών καταστάσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, είστε ιδιαίτερα επιλεκτικοί στην αγάπη, ψάχνετε κάποιον/α που μπορεί να σας παρέχει ασφάλεια και φροντίδα. Τώρα προσελκύετε άτομα διαφορετικά από τον συνηθισμένο τύπο σας αλλά τα οποία μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας. Είστε αυθεντικοί και ειλικρινείς στην επικοινωνία με τον αγαπημένο σας, επιδιώκετε να συνδεθείτε πιο βαθιά μεταξύ σας και επιπλέον, είστε πιο ισορροπημένοι και δεκτικοί στο να οπισθοχωρήσετε για την αρμονία στη σχέση σας. Με την αυξημένη διαίσθησή σας μπορείτε να αποσαφηνίσετε και να κατανοήσετε τις προθέσεις του συντρόφου σας. Το φεγγάρι ενθαρρύνει την ειλικρινή έκφραση των συναισθημάτων και την οικειότητα στη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της υγείας, ενδιαφέρεστε περισσότερο για την υγεία σας και την ισορροπία στην καθημερινή σας ζωή και κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να ανανεώσετε την καθημερινή σας ρουτίνα και να ξεφύγετε από την πλήξη και την ανία. Ίσως αποκτήσετε μια νέα συνήθεια η οποία θα επηρεάσει την υγεία σας, την εργασία σας και ίσως ακόμη και την ερωτική ή οικογενειακή σας ζωή. Δίνετε ένα τέλος στις συναισθηματικές και ψυχολογικές σας διακυμάνσεις και ίσως σκεφτείτε να ξεκινήσετε μια πιο υγιεινή ζωή. Τώρα είστε περισσότερο αναλυτικοί και ορθολογιστές και μπορείτε να απαλλαγείτε από όποιον και ό, τι σας βαραίνει.

ΙΧΘΥΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, νιώθετε περισσότερο αναζωογονημένοι, διασκεδάζετε και χαίρεστε τη ζωή. Φλερτάρετε και εκπέμπετε πάθος και ερωτισμό, έτσι δεν αφήνετε ασυγκίνητο το αντίθετο φύλο. Θα μπορούσατε να βρείτε νέες φιλίες ή μια καινούργια αγάπη ή ανανεώνετε τη σχέση σας με αυτόν/ην που αγαπάτε, καθώς τώρα δίνετε και παίρνετε περισσότερη αγάπη, στοργή και τρυφερότητα. Μπορεί να θέσετε μακροπρόθεσμους στόχους στη σχέση σας και να συζητήσετε για τη μελλοντική πορεία της. Επίσης, ασχολείστε με διασκεδαστικές δραστηριότητες και μιλάτε με όλον τον κόσμο. Ευνοούνται η κερδοσκοπία, τα οικονομικά ρίσκα και η δημιουργικότητα.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News