Νέα Σελήνη στον Λέων: Ο Αύγουστος ξεκινάει δυναμικά!

By

Νέα Σελήνη στον Λέων, που σημαίνει πως η εβδομάδα θα είναι καλή για δυναμικά ξεκινήματα μα κι υπερκινητική ενώ ο Άρης στον Τοξότη φέρνει λύσεις απ’ το πουθενά.

Κριός

Κριέ μου, νομίζω κουράστηκες να περιμένεις την αλλαγή να έρθει μόνη της γι’ αυτό αυτή την εβδομάδα θα την κυνηγήσεις ανελέητα. Σταματάς ν’ αφήνεις τα πράγματα στην τύχη και βρίσκεις λύσεις για όλες εκείνες τις καθυστερημένες υποθέσεις που σου έχουν γίνει πονοκέφαλος τον τελευταίο καιρό.

Μόλις νιώσεις πως ηρεμείς, γίνεσαι άλλος άνθρωπος, βρίσκεις τη χαμένη σου κοινωνικότητα ενώ εκμεταλλεύεσαι κάθε ευκαιρία που περνάει από μπροστά σου. Προσοχή μόνο σ’ εκείνους τους κακόβολους που δεν τους αρέσει να σε βλέπουν να τα βγάζεις πέρα μόνος. Ξέρεις εσύ πώς να τους χειριστείς αυτούς.

Ταύρος

Ταύρε μου, επιτέλους ό,τι είχε μείνει στάσιμο για καιρό στη ζωή σου, αρχίζει και τσουλάει από αυτή την εβδομάδα. Μπορείς και χειρίζεσαι τις καταστάσεις προς όφελός σου ενώ λες κι έχεις το κοκαλάκι της νυχτερίδας τα πράγματα πάνε όπως τα θες εσύ ακόμα κι όταν αρχίζουν να στραβώνουν -μήπως να έγραφες ένα Τζόκερ;

Η Νέα Σελήνη στο Λιοντάρι σε κάνει πολύ αποφασιστικό ενώ ξάφνου θες ν’ αλλάξεις τον κόσμο όλο και το κάνεις, γιατί μπορείς. Ξεκινάς πρώτα με εκείνο που πάντα άφηνες τελευταίο, τον εαυτό σου. Μπράβο σου, μόνο μην γίνεις εμμονικός και καταλήξεις να προσβάλλεις όλο τον κόσμο -έχεις ταλέντο σ’ αυτό.

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, εσένα αν σε πιάσει η ευαισθησία σου γίνεσαι άλλος άνθρωπος. Επικεντρώνεσαι σε ένα αρνητικό σχόλιο αντί να γιορτάζεις τα εκατοντάδες θετικά, με αποτέλεσμα να χαλάει η όρεξή σου, να μη θες να βγεις ή να μιλήσεις σε άνθρωπο και γενικά να φέρεσαι λες κι ήρθε το τέλος του κόσμου. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως εσύ, απ’ όλους, κολλάς σε τέτοια μικροπράγματα.

Αντί να προσπαθείς να γίνεις αρεστός στον έναν που δεν άρεσες, πάλεψε να παραμείνεις κορυφαίος για τους εκατό που σε λατρεύουν, καλέ μου, μόνο έτσι θα αποδείξεις στον έναν πόσο λάθος κάνει για σένα!

Καρκίνος

Καρκινάκι μου γλυκό, υπάρχει κι ένα γνωμικό που λέει πήγαινε με το ρεύμα αντί να κολυμπάς αντίθετα. Αντί να πολεμάς καταστάσεις απ’ τις οποίες σαφώς και δεν μπορείς να ξεφύγεις, γιατί δεν ξεκουράζεσαι μία ιδέα έτσι ώστε να μπορέσεις να αναθεωρήσεις τη ζωή σου λίγο; Καλό θα ήταν θα δεις τα πράγματα από μία λογική απόσταση, να δεις πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου και ν’ αρχίσεις να βλέπεις και θετικά τα πράγματα πριν τρελαθείς απ’ την απαισιοδοξία σου.

Τουλάχιστον απ’ την Τρίτη με τη Νέα Σελήνη στο Λιοντάρι και τον Άρη στον Τοξότη, βελτιώνεται το θέμα επικοινωνία. Κάτι είναι κι αυτό.

Λέων

Λιοντάρι μου, αρχίζεις κι εκνευρίζεσαι τρομερά με τους τοξικούς ανθρώπους που έχουν μαζευτεί γύρω σου, είτε αφορά άτομα της οικογένειας σου, ή σχέσεις φιλικές κι ερωτικές, ακόμα κι επαγγελματικές. Μήνες προσπαθείς να ξεκαθαρίσεις το τοπίο, αλλά να που τώρα είναι η μεγάλη ώρα. Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και την Αφροδίτη παραδίπλα να σε στηρίζει, καταφέρνεις επιτέλους να διώξει αυτή την τοξική ομίχλη που σε περιβάλλει και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.

Παίρνεις ανάσα δροσιάς και πάλι και βρίσκεις τον εαυτό σου. Μη φοβάσαι τις αλλαγές, κι ας είναι οδυνηρές, και προπάντων μην αφήσεις κανένα άτομο που διώχνεις τώρα να μπει ξανά στη ζωή σου.

Παρθένος

Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, Παρθένε μου. Το να έχεις τρομερές απαιτήσεις απ’ τους γύρω σου ή από τον ίδιο σου τον εαυτό; Μες στα νεύρα είσαι γιατί θες πράγματα από όλους, τα οποία είναι αδύνατον να σου δοθούν. Ίσως καλό θα ήταν να μην πεισμώνεις σαν μωρό και να σκεφτείς λογικά διότι ο παραλογισμός είναι το μόνο που μπορεί να σε χαρακτηρίσει αυτόν τον καιρό.

Κάνε κουράγιο ως την Παρασκευή που η Αφροδίτη έρχεται επίσκεψη στο ζώδιό σου -ίσως τότε ακόμα κι ό,τι πιο παράλογο να μπορεί να υλοποιηθεί. Μόνο συγκρατήσου λίγο ως τότε γιατί δε μας βλέπω καλά.

Ζυγός

Ζυγέ μου, το θέμα οικογένεια σε απασχολεί κυρίως αυτή την εβδομάδα, κι όλα εκείνα τα μικροπροβλήματα που ίσως να μην είναι και τόσο μικρά. Το καλό είναι πως απ’ την Τρίτη κι έπειτα, με τη Νέα Σελήνη στο Λιοντάρι, τα πράγματα παίρνουν μία καλή τροπή και φεύγει ένα μεγάλο άγχος αφού υποθέσεις που ήταν αγκάθι στο πλευρό σας, λύνονται κι έτσι τελειώνουν κι οι παρεξηγήσεις μεταξύ σας.

Πρέπει να βρεις τρόπο να ξεκουραστείς όσο περισσότερο μπορείς όμως γιατί αυτή η κατάσταση σε έχει επιβαρύνει ψυχολογικά. Κάνε αλλαγές για να φτιάξει η διάθεση, και μην αφήνεις τρίτους να ανακατεύονται στη ζωή σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, ξεκινά μία περίοδος για σένα που τα αποτελέσματα των κινήσεών σου θα είναι θετικά, επιτέλους, και θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ναι, μπορώ να πω πως θα πάρεις μία βαθιά ανάσα που θα σε ανακουφίσει.

Καταφέρνεις να προωθήσει σχέδια κι επιδιώξεις με σταθερότητα, και τα αποτελέσματα βάζουν ένα τεράστιο χαμόγελο στο συνήθως κατσουφιασμένο σου πρόσωπο. Έχεις κουραστεί αρκετά τα τελευταία χρόνια, γι’ αυτό απόλαυσε ό,τι κερδίζεις και γύρνα την πλάτη σ’ εκείνους που δε βλέπουν με καλό μάτι την επιτυχία σου. Δε μας νοιάζει γι’ αυτούς, πάμε γι’ άλλα!

Τοξότης

Ήρθε η στιγμή, Τοξοτάκι μου, να ασχοληθείς με το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή σου. Τον εαυτό σου. Ξεκινάς δυναμικά την εβδομάδα, τακτοποιώντας κάθε υπόθεση που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για να αδειάσει το κεφάλι σου, κι αμέσως ξεκινάς να κάνεις αλλαγές παντού -στο σπίτι, σε σένα, στους ανθρώπους γύρω σου, δεν κάνεις τίποτ’ άλλο, μόνο αλλάζεις και καλά κάνεις γιατί αυτή την ανανέωση τη χρειαζόσουν εδώ και πολύ καιρό. Μόνο εκείνα τα μικροθέματα που αναδύονται όσο εσύ αλλάζεις, φρόντισε να τα αντιμετωπίσεις με διπλωματία και μετά συνέχισε να αλλάζεις!

Αιγόκερως

Δυναμικότητα σου χαρίζει, Αιγοκεράκι μου, η νέα εβδομάδα κι εξαιτίας της παίρνεις μπρος και πέφτεις με τα μούτρα στη δουλειά. Καλά όχι ότι σταματάς ποτέ να δουλεύεις, απλά τώρα επικεντρώνεσαι σε θέματα που αφορούν υποθέσεις που είχες κλείσει στο συρτάρι γιατί φαινόταν πως δεν είχαν λύσει.

Βρίσκεις όμως λύσεις, και μάλιστα ευφάνταστες κι όχι μόνο σε θέματα δουλειάς, αλλά και σε προβλήματα οικογενειακά κι ερωτικά. Βλέπεις τη ζωή σου ξάφνου να αλλάζει ρότα και να πραγματοποιούνται τα όνειρά σου. Γενικά, η περίοδος αυτή είναι θετική, εκμεταλλεύσου την όσο πιο πολύ μπορείς!

Υδροχόος

Εσωτερικότητα και μελαγχολία είναι τα δύο χαρακτηριστικά της εβδομάδας σου, Υδροχόε μου. Είπαμε να κάνουμε ένα εσωτερικό ταξίδι, αλλά εσύ μάλλον έχεις μπει τόσο βαθιά μέσα σου και δε βρίσκεις το δρόμο να βγεις. Κλείνεσαι στον εαυτό σου –πολύ κακό πράγμα αυτό– κι αποφεύγεις να πάρεις αποφάσεις με αποτέλεσμα τα προβλήματα να στοιβάζονται.

Πότε θα μάθεις πως εσύ είσαι τόσο πεισματάρης που μπορείς να καταφέρεις τα πάντα; Ανασκουμπώσου πριν είναι αργά, καλό μου. Δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, προσπάθησε να περάσεις καλά κι άσε τις εσωτερικές αναζητήσεις για το χειμώνα που του ταιριάζει κι η μελαγχολία!

Ιχθύες

Ψάρι μου, δε θα πω ψέματα, θα είναι ζόρικη εβδομάδα για σένα τούτη εδώ. Αναταραχές κι απρόσμενα γεγονότα, όχι και τόσο ευχάριστα, έρχονται να κάνουν άνω-κάτω την καθημερινότητά σου ενώ συνειδητοποιείς πως δεν μπορείς με τίποτα να έχεις τον έλεγχο των πραγμάτων όσο κι αν προσπαθείς.

Αν και θα νιώσεις να χάνεις το έδαφος κάτω απ’ τα πόδια σου, προσπάθησε να μην κρυφτείς κάτω απ’ το κρεβάτι μέχρι να περάσει ο πανικός, αλλά πάλεψε ενάντια στις αναποδιές. Μόνο έτσι θα αποκτήσεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και θα επιβιώσεις. Κολυμπάμε, κολυμπάμε, που λέει κι η γλυκιά Ντόρι.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News