Astra Weekend Love: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου

By

Πάμε να δούμε τι μας περιμένει αυτό το διήμερο; Ποια ζώδια θα κάνουν νέα γνωριμία, πως θα πάει η σχέση τους και ποια θα έχουν επανασύνδεση; Astraweekend love για τα 12 ζώδια του διήμερου αυτού.

Από την Αγγέλικα Γεωργίου, e-zwdia.gr 

ΚΡΙΟΣ

Καλό μήνα, αγαπημένε μου Κριέ! Με το δεξί μπαίνει ο Οκτώβρης και σαφέστατα μπορούμε να κάνουμε λόγο για ένα αρμονικό και ερωτικό διήμερο. Δεν θα είχα κάτι λιγότερο να σου τάξω όταν πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στον Ζυγό και σου υπόσχεται ένα ερωτικό ξεκίνημα ή μια γνωριμία πραγματικά πολύ αισιόδοξη. Γυρνάς σελίδα και από τη μοναχική ζωή περνάς με τη θέλησή σου πάντα, σε μια πιο δεσμευτική φάση. Θες να μοιραστείς πράγματα και στιγμές ή, για να στο κάνω πιο λιανά, αναζητάς έναν άνθρωπο για το… «κρύο, καιρός για δύο». Αν βρίσκεσαι ήδη σε γάμο ή δεσμό, η ανάγκη σου να περάσετε μαζί αυτό το διήμερο αγκαλιά είναι κάτι παραπάνω από βαθιά. Μια ερώτηση θα σου κάνω μόνο, αν το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη είναι τόσο όμορφο, η συνέχεια πώς θα είναι;

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη το Σαββατοκύριακο αυτό σχηματίζει ένα πολύ όμορφο, αλλά και επικίνδυνο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Ναι μεν φέρνει έρωτες και όμορφες στιγμές, αλλά στην περίπτωση που πρόκειται για μια νέα γνωριμία, δε σου είναι εύκολο να παρατηρήσεις κανένα απολύτως λάθος στη συμπεριφορά του ατόμου αυτού. Μαγεύεσαι, τυφλώνεσαι ή ίσως συμβιβάζεσαι με το χαρακτήρα κάποιου-ας, αυτό είναι όμως που χρειάζεται προσοχή από εσένα. Όταν ερωτεύεσαι, σου είναι δύσκολο να σκέφτεσαι καχύποπτα, αλλά επειδή μπορεί να την πατήσεις (χωρίς να είναι απαραίτητο αυτό), καλό θα είναι να προσέχεις λίγο παραπάνω. Η ίδια αστρολογική όψη σε βοηθά, αν είσαι δεσμευμένος-η, να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου και να μην εξωθείς τα πράγματα στα άκρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις αισιοδοξία, χαρά και μια επιθυμία αυτός ο μήνας να μη μοιάζει με κανέναν άλλο. Ο λόγος που το κάνεις αυτό, είναι γιατί πέρασες έναν πολύ δύσκολο και γεμάτο εμπόδια Σεπτέμβριο. Ο Οκτώβρης γενικά, αλλά και συγκεκριμένα το διήμερο αυτό, σου δίνουν τις αφορμές για να αλλάξουν πολλά στην ερωτική σου ζωή. Πιστεύεις περισσότερο στον εαυτό σου, έχεις αλλάξει σε πολλά πράγματα, δεν το βάζεις κάτω επειδή βίωσες ένα δύσκολο Σεπτέμβρη, βάζεις πλώρη για πολλές ερωτικές στιγμές και αγάπης και πράγματι, η θετική σου σκέψη τραβά κάθε καλό προς το μέρος σου. Να θυμάσαι πώς όσο όμορφο θα είναι αυτό το διήμερο, έτσι θα είναι και ολόκληρος ο μήνας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μιλάμε για ένα υπέροχο διήμερο! Με την Νέα Σελήνη στο Ζυγό, την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και την Σελήνη να περνά στον Σκορπιό την Κυριακή, έχεις όλα τα φόντα να ζήσεις ένα καυτό διήμερο. Έχεις εύνοια στα νέα ξεκινήματα και στις νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες, δε θα αποκλείσω καθόλου το ενδεχόμενο να γίνει η αρχή μιας πολύ μεγάλης σχέσης και μάλιστα να κρατήσει για πάντα. Έχεις τύχη αυτό το Σαββατοκύριακο και μια διάθεση να ζήσεις παθιασμένες στιγμές, θα διαπιστώσεις ότι η θέλησή σου κάνει θαύματα. Πες το, πίστεψε το και έγινε! Ανάσυρε όλες τις καταπιεσμένες επιθυμίες και τα θέλω σου, γιατί τώρα είναι η ευκαιρία να τα πραγματοποιήσεις!

ΛΕΩΝ

Είσαι υπό την επιρροή της Νέας Σελήνης που πραγματοποιείται στον Ζυγό και αυτό σημαίνει πως βάζεις τα ερωτικά σου σε μια τάξη ή τουλάχιστον έχεις τη διάθεση να το κάνεις. Πρόκειται για ένα διήμερο που οι επιλογές για αποκατάσταση, ηρεμία και τακτοποίηση στα αισθήματα σου είναι πάρα πολλές. Καλείσαι να αρπάξεις έστω και μια λοιπόν ευκαιρία και να την αξιοποιήσεις, μπορεί να είναι ένα πρόσωπο νέο ή μπορεί κάλλιστα να είναι ένα άτομο που σου άρεσε πάρα πολύ, αλλά δε σας δόθηκε η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά. Το πιο σημαντικό που θα συμβεί μέσα στο διήμερο αυτό, είναι ότι βλέπεις εξελίξεις και γεγονότα, δε μένουν τα θέλω σου ανεκπλήρωτα. Διαπιστώνεις πως τα λόγια γίνονται πράξεις και η αλήθεια είναι ότι δε χρειάζεται να καταβάλεις ιδιαίτερη προσπάθεια γι’ αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλό μήνα, αγαπημένε μου Παρθένε! Το πρώτο διήμερο του Οκτώβρη μάλλον θα είναι συμβολικό και αντιπροσωπευτικό για το πώς θα κυλήσει ολόκληρος ο μήνας στην ερωτική σου ζωή. Αυτά που εγώ μπορώ να σου υποσχεθώ για το Σαββατοκύριακο, είναι πως θα έχει μια ηρεμία, ενώ θα δεις και πολλές αχτίδες… αισιοδοξίας! Είναι ένα διήμερο που έχεις τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις την επικοινωνία με το ταίρι σου, να αποκτήσεις νέο ερωτικό σύντροφο ή να δημιουργήσεις μια σχέση, που όμοιά της δεν έχεις ξαναζήσει. Είναι από τα λίγα Σαββατοκύριακα που ελπίζεις και χαίρεσαι, μόνο και μόνο στην ιδέα της ανατροπής και της αλλαγής μέσα σου. Αρκεί που αισιοδοξείς και αδημονείς να σου συμβεί κάτι καλό, όλα τα άλλα έρχονται.

ΖΥΓΟΣ

Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, περνάμε και στο γενέθλιο μήνα σου, έχουμε και τον Δία στο ζώδιό σου για έναν ολόκληρο χρόνο. Όλα αυτά είναι πολύ δυνατοί λόγοι για να νιώσεις σίγουρος πως κάτι καλό θα συμβεί στη ζωή σου. Κάτι μαγειρεύεται στα αισθηματικά σου και ένας νέος κύκλος ανοίγεται στα ερωτικά σου. Έχεις την ανάγκη να δεσμευτείς; Να ερωτευθείς, να νιώσεις συντροφικότητα και να μπορέσεις να στηριχθείς σε ένα άτομο; Τότε είναι το σωστό Σαββατοκύριακο να επενδύσεις σε ένα ερωτικό ξεκίνημα, που δε θα μοιάζει με κανένα άλλο. Αν είσαι σε σχέση αυτό το διάστημα και δεν ξέρεις τι ακριβώς αισθάνεσαι για τον άνθρωπό σου, έχεις μπερδευτεί δηλαδή, σίγουρα το θολό τοπίο ξεκαθαρίζει με μια αποκαλυπτική και εκ βαθέων συζήτηση που θα κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με Σελήνη στο ζώδιό σου και το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να σε βοηθήσει και να σου φέρει πάθος και ένταση στην ερωτική σου ζωή, όμως το τρίγωνο αυτό που καραδοκεί, μπορεί να σε κάνει να μη βλέπεις τίποτε το μεμπτό ή λανθασμένο σε μια νέα γνωριμία. Να τα βλέπεις δηλαδή όλα τέλεια και ιδανικά… Δε λέω, μπορεί να είναι όντως τέλεια, αλλά δεν αποκλείεται και να συμβιβαστείς με κάτι που δε σου αρέσει. Το διήμερο αυτό τα άστρα μπορούν να σου εγγυηθούν μια ερωτική βραδιά, μια μεγάλη στιγμή πάθους… Τώρα, το αν θα εξελιχθεί σε σχέση ή όχι, αυτό θα φανεί στην πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πώς να σου τάξω όμορφα πράγματα, όταν έχεις περάσει τόσες δυσκολίες και αναποδιές, με αποτέλεσμα να μην εμπιστεύεσαι την τύχη σου; Στο ενδεχόμενο να σου συμβεί κάτι πολύ όμορφο, εσύ μπορεί να σκέφτεσαι όλα εκείνα τα στραβά του παρελθόντος και να κρατάς μικρό καλάθι. Θέλεις πλέον πράξεις και αποδείξεις, και κάτι μου λέει ότι θα τις έχεις αυτό το διήμερο. Σημασία έχει να βρεις έναν άνθρωπο που θα σταθεί στο πλάι σου και δε θα σου δημιουργήσει την παραμικρή αμφιβολία και δισταγμό. Να είσαι σίγουρος-η ότι αν το καλοδεχθείς αυτό το πρόσωπο στη ζωή σου, δε θα πληγωθείς. Με τις προϋποθέσεις αυτές, ξεκινά κάτι όμορφο και σταθερό στα ερωτικά σου αυτό το διήμερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλό μήνα, αγαπημένε μου Αιγόκερε, σου έχω καλά νέα για αυτό το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη. Με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό να σου φέρνει νέες επαφές, γνωριμίες και έντονη κοινωνικότητα, σίγουρα μιλάμε για ένα ισχυρό και ανατρεπτικό διήμερο. Ανάμεσα σε όλον αυτόν τον κόσμο όμως, ένας έρωτας μπορεί να γεννηθεί ή, πιο σωστά, να εκδηλωθεί. Ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα είναι στα σκαριά και μπορείς, αν το επιθυμήσεις και το θελήσεις πραγματικά, να έχει διάρκεια και ουσία. Από εσένα εξαρτάται το αν θα δώσεις το πράσινο φως! Και να μην ξεχάσω να σου πω ότι η Σελήνη που πραγματοποιεί ένα πολύ ευνοϊκό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, υπόσχεται μόνιμη σχέση με πολύ συναίσθημα και αληθινή αγάπη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις πολλά να κάνεις αυτό το διήμερο, έχεις πολλά πρόσωπα να δεις και έχουν μαζευτεί υποχρεώσεις. Στο μυαλό σου ο έρωτας δεν καταλαμβάνει και πολύ μεγάλο μέρος, αλλά δεν αποκλείεται να έχεις λίγες στιγμές ερωτικές, αλλά πολύ ουσιαστικές. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ο έρωτας και το συναίσθημα στη ζωή σου, όμως δε θα έβαζες ποτέ και για κανένα λόγο μια φιλία σε δεύτερη μοίρα… Ωστόσο, εσύ μπορείς να συνδυάσεις με έναν μαγικό τρόπο τη φιλία με τον έρωτα! Μόνο εσύ μπορείς να το επιτύχεις αυτό, και μέσα στο διήμερο υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο μια φιλία να μεταμορφωθεί σε μεγάλο και θυελλώδη έρωτα. Τώρα το πώς θα εξελιχθεί και το πού θα φτάσει, είναι στο δικό σου χέρι…

ΙΧΘΕΙΣ

Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα αυτό το διήμερο και τη Σελήνη να εισέρχεται στον Σκορπιό, τα πράγματα γίνονται κάπως περίεργα, όχι όμως με αρνητική χροιά. Έχει μυστήριο, πάθος και ερωτισμό αυτό το σαββατοκύριακο, όμως αυτό το τρίγωνο που σου προανέφερα, που γίνεται και στον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα, ίσως σε θολώσει κάπως, ίσως να δεχθείς μια συμπεριφορά, που υπό άλλες συνθήκες θα απέρριπτες και δε θα συμβιβαζόσουν. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, ναι μεν ζεις ερωτικές στιγμές, όμως από την άλλη ίσως μπεις σε σκέψεις και νιώσεις ότι δεν έκανες και τόσο καλή επιλογή συντρόφου… Κράτησε το στην άκρη του μυαλού σου αυτό, και δες πώς θα το διαχειριστείς αφού περάσει το διήμερο.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News