Πανσέληνος Ιουλίου στον Αιγόκερω: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

By

H Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 20 Ιουλίου τα ξημερώματα θα κλείσει ένα μεγάλο κύκλο που αφορά τις φιλοδοξίες σε επίπεδο επαγγελματικό αλλά και θα πυροδοτήσει συναισθήματα που εμπλέκονται με την εξυγίανση πολλών λανθασμένων επιλογών σε τομείς όπως η πολιτική και η οικογένεια.

Από την αστρολόγο Μπέλλα Κυδωνάκη

Επηρεάζει περισσότερο το ζώδιο του Καρκίνου και του Αιγόκερου και κυρίως, αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, θα δεις να αλλάζουν ξαφνικά και με ένα τρόπο πολύ δυναμικό κάποιες καταστάσεις με στόχο να δημιουργηθεί κάτι καλύτερο στο μέλλον.

Συμπέρασμα; Το ξεκαθάρισμα και η εξυγίανση οποιασδήποτε ξεφτισμένης παράδοσης και κατεστημένου θα είναι στην πρώτη γραμμή.

Κριός 

Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες μπορεί να νιώθεις κάποια περίεργα συναισθήματα να σου κλείνουν τους ορίζοντες και σε σπρώχνουν να βγάλεις στην επιφάνεια ξεχασμένα θέματα. Αυτά τα θέματα αφορούν κυρίως οικογενειακές αλλά και επαγγελματικές υποθέσεις που όμως, κατά μια έννοια, δεν έχουν και τόσο μεγάλο ρόλο στην τρέχουσα πραγματικότητά σου. Βλέπεις όμως ότι σε οδηγούν σε ένα ξαφνικό ξεκαθάρισμα το οποίο, χωρίς να το θέλεις, μπορεί να το προκαλέσεις και εσύ με τον τρόπο σου ή την στάση που θα πάρεις απέναντι σε κάποια θέματα. Η κινδυνολογία είναι ίσως το πιο βασικό πρόβλημα που θα πρέπει να αποβάλλεις για να μη έχεις αρνητικές εξελίξεις. Όλα γίνονται για έναν λόγο και όχι για να καταστραφείς ή γιατί θέλουν να σε βλάψουν άλλα άτομα.

Ταύρος 

Βρίσκεις ότι αρμονικά μπορείς να κλείσεις κάποιες υποθέσεις οι οποίες αφορούν ένα κομμάτι της οικογένειάς σου αλλά και τον τρόπο επικοινωνίας σου. Η διάσταση απόψεων με άλλα άτομα, κυρίως συγγενικά, σιγά σιγά μπορεί να διευθετηθεί με έναν τρόπο πολύ πιο πρακτικό από αυτό που νόμιζες. Έτσι, όλα δείχνουν ότι θα βιώσεις κάποιες καλές στιγμές και, το κυριότερο, θα ξεκουνηθείς ώστε να βρεις λύσεις πάνω σε θέματα που σε απασχολούν και που μέχρι τώρα, δεν μπορούσες να δεις λόγω της μεγάλης στασιμότητας που παρουσιάζεις κατά καιρούς. Ένα ταξίδι που μπορεί να αφορά και τα επαγγελματικά σου θα σε κάνει να ξεπεράσεις κάποιους φόβους και να δεις την πραγματικότητα από μια άλλη, πιο πρακτική, σκοπιά.

Δίδυμοι

Από τη μία σε απασχολεί με ποιον τρόπο θα καταφέρεις να μαζέψεις χρήματα, ενώ από την άλλη πώς θα επηρεάσεις ένα δικό σου πρόσωπο ώστε να σε βοηθήσει ή να σε στηρίξει πάνω σε μια δουλειά που θέλεις να κάνεις -μπορεί αυτή η βοήθεια να αφορά και τις σπουδές σου. Βλέπεις όμως, και μπορεί και να ισχύει, ότι όλο αυτό μπορεί και σου δημιουργήσει μια σχέση εξάρτησης από αυτό το άτομο κι έτσι εσύ να μην μπορείς να ελιχθείς κατά το δοκούν. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα επηρεαστείς περισσότερο από την Πανσέληνο, και πιθανόν να νιώθεις ότι έχουν μπει κάποια όρια σε ορισμένους τομείς της ζωής σου, ακόμα κι αν κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Χρειάζεται να έχεις ξεκάθαρο συναίσθημα για να μπορείς να δεις την αλήθεια και τη πραγματικότητα.

Καρκίνος 

Η Πανσέληνος αυτή σε προετοιμάζει για το κλείσιμο ενός μεγάλου κύκλου αφού είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου. Η σκέψη σου για κάποια πρόσωπα, και γενικά το ενδιαφέρον σου για αυτά, θα σε κάνει να ξεχωρίσεις την ήρα από το στάρι, πρωτίστως σε προσωπικό επίπεδο και στο πώς νιώθεις εσύ για αυτά τα άτομα, και στη συνέχεια για το πως στέκονται αυτά τα πρόσωπα απέναντί σου. Κάποιες ξαφνικές αλλαγές που θα συμβούν χωρίς να τις περιμένεις σίγουρα θα σε επηρεάσουν και πιθανόν να έχεις ένα ντόμινο αναχωρήσεων, εξελίξεων και γενικά αλλαγών -κυρίως αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο. Ψυχραιμία λοιπόν για να μπορείς να δεις με την ησυχία σου τι θα κάνεις και όχι υπό το πρίσμα συναισθηματικής βιασύνης και παρορμητισμού.

Λέων 

Προσπαθείς να εξασφαλίσεις και να προστατέψεις τα εσώψυχά σου και έτσι θα κλειστείς στον εαυτόν σου περισσότερο από ότι πίστευες. Δεν σκοπεύεις μάλιστα να κάνεις προσπάθειες να βγεις από αυτή την κατάσταση καθώς κάποιες υποθέσεις τις θεωρείς δεδομένες. Όμως μπορεί να κάνεις και λάθος και να βλέπεις μια διαφορετική πραγματικότητα από αυτή που τελικά ισχύει. Το ζητούμενο είναι να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό ακόμα και σε άτομα ή καταστάσεις που μπορεί να σε υποχρεώσουν να εκτεθείς σε καταστάσεις που δεν είναι και τόσο του χαρακτήρα σου, με αποτέλεσμα να σε οδηγήσουν σε μια εσωστρέφεια την οποία δεν επέλεξες. Το καλό είναι ότι οποιαδήποτε δυσκολία και να έχεις, περνάει γρήγορα.

Παρθένος 

Εστιάζεις σε πράγματα που πιθανόν, άλλες φορές, να μην είχες καν αντιληφθεί και σε γενικές γραμμές αξιολογείς σωστά τον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου, κι έτσι δεν θα νιώθεις ότι αδικήθηκες, ακόμα κι αν οι άλλοι επιμένουν να το κάνουν. Έχεις φίλους πάντως που μπορεί να σε στηρίξουν στην προσωπική σου ζωή και να είναι κοντά σου σαν οικογένεια. Οι ευαισθησίες σου δυστυχώς δεν βοηθάνε να είσαι κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει καθώς έχεις την τάση να εξαρτάσαι και να αναγκάζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα τα οποία πιθανόν να μην σε εκφράζουν. Πάντως αν διαπιστώσεις κάποιες αλήθειες πάνω στα θέματα σχέσης, μην υποχωρήσεις. Φρόντισε να μάθεις ολοκληρωτικά την αλήθεια γιατί έτσι θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Ζυγός 

Βιώνεις καταστάσεις έντασης, πίεσης και κυρίως συναισθηματικής φόρτισης μέσα σε ένα κλίμα περιρρέουσας ακαμψίας και πολλών «πρέπει» και έτσι δε νιώθεις ότι είσαι ο εαυτός σου. Πιέζεσαι να συμβιβαστείς με συνθήκες που δεν σου αφήνουν περιθώρια προσωπικής επιλογής και δράσης κατά το δοκούν καθώς βρίσκεις διαρκώς μπροστά σου τοίχο. Η σχέση με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω μπορεί να είναι οριακή γιατί πιθανόν να μιλάτε σε άλλη γλώσσα. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, θα νιώσεις μια ελαφρά πίεση από οικογενειακές υποχρεώσεις ή από τον ερχομό ενός νέου μέλους στην ζωή σου καθώς νιώθεις ότι χρειάζεται -λίγο βίαια- να αλλάξεις ριζικά τη ζωή σου, γεγονός που σου δημιουργεί επιπλέον άγχος.

Σκορπιός 

Προσπαθείς να πιαστείς από συναισθήματα που έχουν για ‘σένα σημαντική αξία καθώς και να επικοινωνήσεις με άτομα που έχουν ιδιαίτερη σημασία στη ζωή σου αφού πρόκειται ή για μέλη της οικογένειάς σου ή για άτομα που εμπιστεύεσαι πάρα πολύ. Τα σχέδια σου για ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί ξαφνικά να αλλάξουν λόγω υποχρεώσεων που δεν είχες υπολογίσει. Σε γενικές γραμμές, προσπάθησε να μιλήσεις ανοικτά και να μην κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλό σου, όπως έκανες κάποιες άλλες φορές στο παρελθόν. Το διάστημα που χρειάζεσαι για να ισορροπήσεις και να βρεις τον εαυτόν σου δεν είναι μεγάλο, οπότε καλύτερα να ξεκινήσεις να τα βρεις μαζί του για να μην έχεις καθυστερήσεις.

Τοξότης

Προσπαθείς να κρατήσεις τις ισορροπίες καθώς νιώθεις ότι ένας σημαντικός κύκλος της ζωής σου κλείνει και εσύ θέλεις με κάθε τρόπο, από τη μία να κρατήσεις όλα τα καλά αυτής της περιόδου, και από την άλλη να πετάξεις όλα τα υπόλοιπα. Αυτό βέβαια δεν είναι καθόλου εύκολο γιατί έχεις συναισθηματική εμπλοκή με την κατάσταση οπότε θα πρέπει αναγκαστικά να συμμεριστείς και τις ανάγκες των άλλων για να καταφέρεις να δείξεις ότι τελικά νοιάζεσαι για τις ανάγκες και τα θέλω των δικών σου προσώπων. Με τον ίδιο αλτρουισμό χρειάζεται να κινηθείς όμως και σε θέματα οικονομικά ώστε να ξεμπερδέψεις με εκκρεμότητες οι οποίες σε βομβάρδιζαν όλο αυτό το διάστημα και σίγουρα είναι έξοδα και υποχρεώσεις της οικογένειας.

Αιγόκερως 

Η Πανσέληνος γίνεται στο ζώδιό σου οπότε, είτε με τον εύκολο είτε με τον δύσκολο τρόπο, καλείσαι κάνεις κάποιες παραδοχές που πιθανόν να μην είναι και τόσο εύκολες να βγάλεις στην επιφάνεια. Ο λόγος είναι ότι θεωρείς αναγκαίο να εξασφαλίσεις κάποιες βασικές προϋποθέσεις για να είσαι μαζί με ένα πρόσωπο και αυτό δεν είναι εύκολο στην προκειμένη φάση καθώς καταλαβαίνεις ότι πρέπει να κάνεις ατελείωτες υποχωρήσεις και ατελείωτες συμβιβαστικές συζητήσεις. Όμως αν θέλεις να είσαι ενταγμένος/η στο σύστημα και δεν θέλεις να μουρμουράς ότι σε έχουν έξω από το παιχνίδι, θα πρέπει να ακολουθήσεις ακόμα και μονοπάτια που δεν σου αρέσουν καθόλου. Τα συναισθήματα σου και οι ανάγκες σου θα είναι η τελική σου πυξίδα.

Υδροχοός 

Ανακατεύεις το σύστημα με στόχο να ξεφορτωθείς όλες τις αγωνίες και τις δυσκολίες που μπορεί να δημιουργούνται από κάποιες άμεσες οικογενειακές υποχρεώσεις. Πιθανόν να υπάρχουν παρεξηγήσεις που να μην είναι και τόσο σημαντικές ώστε να τους δοθεί τόσο μεγάλη έκταση όσο εσύ έχεις στο μυαλό σου. Το πιο σημαντικό είναι να κάνεις πράξη πολλά από αυτά που ονειρεύεσαι ή φαντάζεσαι και να μην είσαι εκτός παιχνιδιού μιλώντας μόνο ή σχολιάζοντας τα γεγονότα. Η ζωή θέλει συμμετοχή και εμπειρίες και τώρα είναι η ευκαιρία σου να τις ζήσεις, γι΄ αυτό άσε τη θεωρεία και πέρασε δυναμικά στην πράξη.

Ιχθείς 

 

Ενδιαφέρεσαι υπερβολικά για το πού θα πάει η πυξίδα σου και σε ενδιαφέρει περισσότερο το πώς θα λειτουργήσεις σε συναισθηματικό επίπεδο. Όσο πάντως κάθεσαι και δεν κάνεις κάτι σημαντικό, τόσο θα είσαι σε αναμμένα κάρβουνα ότι τελικά παραμελείς εσύ ο/η ίδιος/α τα σχέδιά σου. Χρειάζεσαι ένα πλάνο ή σχέδιο προς τα πού πρέπει να δουλέψεις και να ρίξεις το βάρος σου και τώρα ήρθε η ώρα να το κάνεις. Η υπόσχεση εξασφάλισης μέσα σε μία ριψοκίνδυνη συνθήκη θα σε βάλει σε βαθιά νερά και ίσως να κάνεις το λάθος να ακούσεις άτομα με κύρος και δύναμη που έχουν επιρροή στα κοινά για δικές σου υποθέσεις. Μάλλον θα πρέπει να ελευθερωθείς και να δεις ξεκάθαρα τι πρέπει να ακούσεις και τι όχι. Και πάνω από όλα να μην δίνεις τόσο μεγάλη σημασία στο φαίνεσθαι αλλά στην ουσία των πραγμάτων.

 

 

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News