Πάρε το μαξιλάρι σου και έλα να…

By

… εκτονωθούμε και να ενισχύσουμε το μήνυμα κατά της βίας εναντίον των γυναικών.

Έφτασε η μέρα!

pillow

Ο 1ος Μαξιλαροπόλεμος στην Ελλάδα από το Pillowfights.gr!

Μετά τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και το Παρίσι, η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη ετοιµάζονται για έναν άνευ προηγουµένου µαξιλαροπόλεµο στις 5 Απριλίου, Διεθνή Ηµέρα Μαξιλαροπόλεµου µε το pillowfights.gr να διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την ηµέρα pillowfighting!

Η Διεθνής Ηµέρα Μαξιλαροπολέµου (International Pillow Fight Day), ξεκίνησε δειλά το 2008 µέσω διαδικτύου και πλέον διεξάγεται σε περισσότερες από 130 πόλεις του κόσµου.

Φέτος ήρθε και η σειρά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης µε δύο παράλληλα event τα οποία θα λάβουν χώρα στην πλατεία Κλαυθµώνος και Αριστοτέλους στις 2 το µεσηµέρι.

11083610_845438288864607_8238701150447641925_n

Η εκδήλωση µε καθαρά ψυχαγωγικό και ειρηνικό χαρακτήρα, τάσσεται κατά της βίας εναντίον των γυναικών!

#pillowfight_don’t_fight!

Πάρε το μαξιλάρι σου κι έλα! #pillowfightday 5 Απριλίου – 14:00 Αθήνα (πλατεία Κλαυθμώνος), Θεσσαλονίκη (πλατεία Αριστοτέλους).

Oι Pillowfighters, η πιο ακοµπλεξάριστη αρθρογραφική συµµορία, γράφει για τις σχέσεις όπως δεν τις έχετε ξαναδιαβάσει. Γεννήθηκε πριν ένα χρόνο από την Κατερίνα Κεχαγιά και τον Κωνσταντίνο Ξυλά. Σήµερα µετράει περισσότερους από 60.000 followers στο Facebook και µέσο όρο αναγνωστών 30.000 επισκέπτες ανά µέρα.

 

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα