Πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος του Αυγούστου και η σεληνιακή έκλειψη το ζώδιό σου;

By

Έκλειψης Σελήνης, το μαγικό ραβδάκι της για κάθε ζώδιο


Στις 7 Αυγούστου η Σελήνη θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ήλιο, δημιουργώντας την Πανσέληνο αλλά και μια σεληνιακή έκλειψη. Η επιρροή αυτής της έκλειψης άρχισε από την πρόσφατη Νέα Σελήνη, τώρα είναι στην κορύφωσή της και θα ολοκληρωθεί με το σχηματισμό της επόμενης Νέας Σελήνης.

Σύμφωνα με το Ινδιάνικο ωροσκόπιο, το διάστημα 22/06 μέχρι 22/07 ανήκει στο ζώδιο του Οξύρρυγχου. Αφού μέσα σε αυτό άρχισε η επιρροή αυτή της έκλειψης, η τωρινή πανσέληνος λέγεται και Πανσέληνος του Οξύρρυγχου!

Σε προσωπικό επίπεδο θα επηρεάσει περισσότερο την ομάδα των σταθερών ζωδίων Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο ή όσους έχουν πλανήτες κοντά στις 15 μοίρες αυτών των ζωδίων!

Η Σελήνη θα βρεθεί επίσης σε αντίθεση με τον Άρη, γι’ αυτό οι διαθέσεις αναμένεται να είναι κάπως ασταθείς και εριστικές. Ο Ήλιος από την πλευρά του, από την 15η μοίρα του Λέοντα θα συναντήσει τον Σείριο ή Αστέρι της Ίσιδας, τη θεά της Μαγικής Σοφίας και μέντορα της Θεραπείας και των Μυστικών.

Πρόκειται για το πολύ τυχερό αστέρι Ντουμπέ – που οι Αιγύπτιοι ταύτιζαν με την τύχη, ανήκει στο σχηματισμό της Μεγάλης Άρκτου και λέγεται επίσης Κρατού (δύναμη) – που ήταν ένας από τους Επτά Διδασκάλους του Ινδουισμού.

Η Έκλειψη της Σελήνης θα αφυπνίσει τις μαγικές σας δυνάμεις! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να συντονιστείτε με τη γητεμένη ατμόσφαιρα της περιόδου. Η έκλειψη του φεγγαριού θα ανοίξει την Πύλη της Ίσιδας, μια είσοδο στη δύναμη και τη σοφία των Μάγων. Να έχετε υπόψιν σας ότι οι ενέργειες θα είναι εξαιρετικά ισχυρές, άρα παράλληλα όχι εύκολα διαχειρίσιμες…

Αν αποφασίσετε να αξιοποιήσετε τη συγκυρία για να απευθύνετε τις ευχές σας στο σύμπαν, οι πιθανότητες υλοποίησης είναι κατακόρυφα αυξημένες. Συνδυάστε τις κινήσεις σας με την Πανσέληνο του Αυγούστου, που πιστεύεται ότι έχει τη δυναμική να σας συνδέσει με το βασίλειο των Νεραϊδών και των Ξωτικών!

Τα τυχερά ζώδια που θα ευνοηθούν πιο πολύ από αυτή τη συμπαντική συγκυρία είναι ο Καρκίνος, ο Ζυγός και ο Αιγόκερως. Λιγότερο ευνοημένοι θα είναι όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Σκορπιού.

Πάμε να δούμε αναλυτικά  πώς θα επηρεάσει η αποψινή πανσέληνος το κάθε ζώδιο!

Κριός

Αυτή η έκλειψη θα ασκήσει μεγάλη δύναμη σε εσάς, καθώς επηρεάζει τον κυβερνήτη του ζωδίου σας. Θα είναι συνετό να διατηρήσετε συνειδητά την ψυχραιμία σας και να επιλέξετε ήρεμες δραστηριότητες. Κάποια γεγονότα μεγάλης σημασίας θα προκύψουν στη ζωή ατόμων του φιλικού και οικογενειακού σας κύκλου, που θα σας αγγίξουν με αρνητικό τρόπο. Η κακή τους διάθεση και οι αλλαγές που θα βιώσουν, θα τους επιφέρει ένταση που θα επεκταθεί και σε εσάς.

Δώστε εκ των προτέρων σημασία και σε κάποια θέματα ή πράγματα μέσα στο σπίτι σας, που χρειάζονται φροντίδα ή επισκευή. Είναι πολύ πιθανό να αναγκαστείτε να δείτε με διαφορετικό τρόπο τον εαυτό σας και το ταίρι σας. Θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν σας αρέσει ο τρόπος που σας βλέπουν οι άλλοι, κάτι που θα σας ωθήσει να κάνετε αλλαγές. Θα είναι καλό να αποφύγετε βίαιες και έντονες αντιδράσεις, όμως να λάβετε υπόψιν σας τις παρατηρήσεις που θα ακούσετε αυτές τις μέρες.

Ταύρος

Αποφύγετε κατά το δυνατόν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτή την περίοδο, ειδικά όσο αφορά την εργασία σας. Αν έχετε μια επιχείρηση ή είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, οι συγκυρίες θα σας αναγκάσουν να δραστηριοποιηθείτε. Επιλέξτε την πρόγνωση αντί της παραμέλησης, και τη μετριοπάθεια αντί μιας μεγάλης επένδυσης. Αυτή την περίοδο να προσέξετε ιδιαίτερα κάθε ηλεκτρονική συσκευή σας και φροντίστε για την εφεδρική διασφάλιση των αρχείων σας. Τα οχήματα μετακίνησής σας δεν θα είναι απρόσβλητα από την επιρροή της έκλειψης, γι’ αυτό να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί όταν τα χρησιμοποιείτε!

Κάποια άτομα ισχύος (γονείς ή προϊστάμενοι) θα λειτουργήσουν πιεστικά προς εσάς στη διάρκεια αυτής της έκλειψης. Είναι βέβαιο ότι θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε φιλονικίες, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει ή να απειληθεί μια αλλαγή εργασίας ή διαζύγιο των γονιών σας.

Δίδυμοι

Κάποια έκτακτα και απρόβλεπτα έξοδα αυτή την περίοδο, ενδέχεται να σας παρεκκλίνουν από τον προϋπολογισμό σας. Ένταση θα επικρατήσει και στον εργασιακό σας χώρο, γι’ αυτό επιλέξτε να αντιδράτε με ηρεμία. Αποφύγετε τις μεγάλες μετακινήσεις και τα ταξίδια στο εξωτερικό αυτή την περίοδο – γιατί περισσότερο θα ταλαιπωρηθείτε και θα προβληματιστείτε, παρά θα διασκεδάσετε.

Για τους σπουδαστές, ενδέχεται να απαιτηθεί μια αλλαγή στην εκπαιδευτική τους πορεία, κάτι που ίσως να τους επιβληθεί από το ίδρυμα που φοιτούν. Αν και αρχικά θα σας ταράξει κάτι τέτοιο, να ξέρετε ότι έχετε και υποστηρικτικές επιρροές που θα ωθήσουν την αίσια κατάληξη. Τα αδέλφια σας ή άτομα που θεωρείτε αδέλφια, θα περάσουν κάποιες συναισθηματικές δυσχέρειες που θα σας ανησυχήσουν.

Καρκίνος

Κάθε σεληνιακή έκλειψη έχει σοβαρό αντίκτυπο στη ζωή σας, όμως η συγκεκριμένη θα είναι σαν μια δροσερή αύρα σε σύγκριση με προηγούμενες – γι’ αυτό μπορείτε να θεωρήσετε ότι είστε στους τυχερούς της περιόδου! Το ταίρι σας θα επηρεαστεί πολύ περισσότερο, κατ’ επέκταση εσείς θα κληθείτε να το στηρίξετε σε κάποιες αλλαγές οικονομικής φύσεως που θα βιώσει.

Αυτή η έκλειψη θα σας ενεργοποιήσει να μελετήσετε λίγο περισσότερο τον εσωτερικό σας κόσμο και να πετύχετε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Αν το κάνετε οικειοθελώς, η περίοδος θα αποδειχθεί ευοίωνη για εσάς. Αν όχι, η εμπειρία θα είναι αρκετά δυσχερής. Ενδείκνυται να κάνετε τώρα και αλλαγές στην εμφάνισή σας, χωρίς όμως να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας!

Λέων

Ο ύπνος σας θα είναι το καίριο σημείο που θα επηρεαστεί από αυτή την Έκλειψη Σελήνης. Το πιο πιθανό είναι να σας ταλαιπωρήσουν εφιάλτες ή/και κακή ποιότητα ύπνου. Πάντως μην θεωρήσετε όλα σας τα όνειρα προφητικά, γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα είναι.

Ενδέχεται τώρα να ανακύψουν κάποια νομικά θέματα ή να οδεύσουν προς λύση. Επειδή η έκβασή τους είναι αμφίβολη, φροντίστε να τα παρακολουθήσετε και να είστε συνεπείς! Αλλαγές είναι πιθανές σε τομείς μάθησης, διδασκαλίας ή προσωπικών πεποιθήσεων. Όπου είναι εφικτό, αποφύγετε αυτή την περίοδο να ταξιδέψετε στο εξωτερικό.

Παρθένος

Ηρεμήστε και χαλαρώστε όσο περισσότερο μπορείτε στη διάρκεια αυτής της έκλειψης, γιατί οι επιπλέον εντάσεις δεν θα ωφελήσουν την πορεία σας ούτε την υγεία σας.

Κάποια προβλήματα μπορεί να προκύψουν – να επανέλθουν για την ακρίβεια! Είναι βέβαιο ότι θα είναι περαστικά, όμως αρχικά θα σας φοβίσουν και θα σας απογοητεύσουν. Να είστε προσεκτικοί και για πιθανά ατυχήματα, στα οποία αυτή η περίοδος έχει μια ροπή. Εργασιακά και οικονομικά θέματα μπορεί να προβληματίσουν εσάς ή το ταίρι σας, γι’ αυτό να είστε σε επαγρύπνηση και να τα χειριστείτε με ψυχραιμία.

Ζυγός

Αυτή η έκλειψη θα κυλήσει εξαιρετικά ομαλά για εσάς, επηρεάζοντας σχεδόν αποκλειστικά την ερωτική σας ζωή – και όχι απαραίτητα με αρνητικό τρόπο. Αν είστε δεσμευμένοι, τώρα θα βγουν στην επιφάνεια όποια προβλήματα αφορούν τη σχέση σας. Αν τα χειριστείτε ήρεμα και με ανοικτό μυαλό, θα δείτε μεγάλη βελτίωση στη ζωή σας.

Αν η σχέση σας δεν είναι αρκετά δυνατή ή ουσιαστική, θα γίνει εμφανές ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί… Όσο κι αν λυπηθείτε γι’ αυτό αρχικά, είναι κάτι θετικό για εσάς μακροπρόθεσμα. Για τους αδέσμευτους, η έκλειψη θα φέρει ένα νέο ταίρι ή το επόμενο βήμα – αρραβώνα ή γάμο – σε μια υπάρχουσα ανέμελη σχέση.

Σκορπιός

Θα είναι καλό για εσάς να μην φορτώσετε το πρόγραμμά σας στις μέρες γύρω από αυτή την έκλειψη. Προτιμήστε να περάσετε ήσυχες ώρες στο σπίτι σας, να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Αποφύγετε τώρα τα ταξίδια και τις μετακινήσεις, και δώστε έμφαση στη βελτίωση της υγείας σας. Ακόμα και στο στενό σας περιβάλλον ωστόσο, θα προκύψουν κάποιες εντάσεις ή βλάβες που θα χρειαστούν επισκευές. Άτομα μεγαλύτερης ηλικίας θα είναι κάπως εριστικά ή νευρικά, γι’ αυτό θα είναι καλύτερα να τα χειριστείτε με υπομονή ή να τα αποφύγετε αυτή την περίοδο.

Η μαθησιακή πορεία πολλών ενδέχεται να υποστεί αλλαγές ή παραιτήσεις από το αντικείμενο μελέτης. Αυτό μπορεί να αφορά και τη γενικότερη φιλοσοφία σας για τη ζωή ή τη σχέση σας με το ανώτερο σύμπαν. Παράλληλα, να είστε προσεκτικοί στο εργασιακό σας περιβάλλον και να μην λειτουργήσετε παρορμητικά, γιατί θα ρισκάρετε να χάσετε τη δουλειά σας.

Τοξότης

Η επιρροή αυτής της έκλειψης πάνω σας, θα είναι περισσότερο έμμεση. Αυτό σημαίνει ότι αδέλφια, συνέταιροι, σύντροφοι, στενοί φίλοι και γονείς θα βιώσουν κάποιες εντάσεις που θα μοιραστούν με εσάς. Αν έχετε παιδιά, προσπαθήστε να είστε περισσότερο προστατευτικοί απέναντί τους. Το κλίμα θα είναι εξαιρετικά φορτισμένο, με έντονες ενέργειες που δεν θα είναι αρμονικές.

Ο οικονομικός τομέας θα δεχθεί επίσης κάποια επιρροή, γι’ αυτό μην υπογράψετε τίποτα και μην καταλήξετε σε συμφωνίες τώρα. Να είστε σε επαγρύπνηση για απάτες που μπορεί να στήνονται εις βάρος σας και να αποφύγετε ο,τιδήποτε αφορά τζόγο. Ίσως να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία αλλά και τα μέσα επικοινωνίας αυτές τις μέρες, γι’ αυτό ας είστε φειδωλοί και στη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Αιγόκερως

Τα οικονομικά σας και ο προϋπολογισμός σας θα είναι τα σημεία που θα κεντριστούν πιο πολύ από αυτή την έκλειψη, όμως περισσότερο με θετικό τρόπο αντί για προβληματικό. Κάποια απρόβλεπτα έξοδα που θα προκύψουν, θα είναι για βελτίωση θεμάτων ή βλαβών στο περιβάλλον του σπιτιού. Τα άτομα του στενού σας κύκλου θα είναι λίγο ασταθή και νευρικά, όμως η δική

σας κατανόηση και φροντίδα θα βοηθήσει να διανύσουν πιο εύκολα αυτή την περίοδο. Ακόμη κι αν προκύψουν διαφωνίες ή συγκρούσεις, να ξέρετε ότι θα είναι μικρής διάρκειας και θα βελτιώσουν τελικά τις σχέσεις σας.

Υδροχόος

Αυτή η έκλειψη αναμένεται να εγείρει κάποιους φόβους για θέματα υγείας, που όμως θα είναι αβάσιμοι και δεν πρέπει να σας παρασύρουν. Θα είναι αρκετό να κάνετε μικρές αλλαγές στις διατροφικές σας συνήθειες και/ή την άσκησή σας για να νιώσετε καλύτερα. Να είστε προσεκτικοί όταν οδηγείτε, γιατί η περίοδος αυτή ενέχει μια ροπή στα ατυχήματα.

Η εμφάνισή σας θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας, όπου η ανάγκη για αλλαγή συμβολίζει τις εσωτερικές σας «αλλαγές» που θέλετε να κάνετε – ή θα προκύψουν έτσι κι αλλιώς… Αν βρίσκεστε σε φάση αυτοβελτίωσης, η έκλειψη θα ενισχύσει με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθειά σας. Αν δεν είστε τύποι των αλλαγών, να ξέρετε ότι θα βιώσετε κάποιες που θα είναι για το καλό σας, γι’ αυτό μην αντισταθείτε. Στηρίξτε αυτές τις μέρες τους εφήβους, που τους είναι πιο δύσκολο να προσαρμοστούν στις μεταβολές.

Ιχθύες

Εξαιρετικά σημαντική φάση στην πνευματική σας πορεία, θα είναι αυτή η έκλειψη για εσάς! Θα προκύψουν καίριες και σπουδαίες αλλαγές, ακόμη κι αν δεν σας φανούν ως τέτοιες αρχικά. Το σύμπαν είναι στο πλευρό σας και η ωρίμανση θα επέλθει, με ήρεμο τρόπο ή όχι.

Ο οικονομικός τομέας θα δεχθεί επίσης κάποια επιρροή τώρα. Ίσως άτομα του περιβάλλοντός σας να έχουν οικονομικά προβλήματα που θα έχουν επίπτωση και σε εσάς, ενώ δεναποκλείεται να προκύψουν απρόβλεπτα έξοδα ή μια περικοπή των εσόδων σας. Προσπαθήστε να υιοθετήσετε μια καλύτερη διαχείριση των πόρων σας και σας προσεγγίζουν πιο αίσιες μέρες – ενίοτε χάρη στο μάθημα της καλύτερης διαχείρισης!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News