KeepUp_stories

Στον αστερισμό του Παρθένου: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον απόλυτο άντρα του ζωδιακού!

By

Νομίζεις ότι ο άντρας Παρθένος είναι εύκολος; Για ξανασκέψου το… μιλάμε για πάρα μα πάρα πολύ περίπλοκο άτομο.


Ένας Παρθένος, πριν τολμήσει να κάνει οτιδήποτε, από το να λύσει ένα πρόβλημα που τον απασχολεί, έως το πού θα πάει για διακοπές, πρέπει πρώτα να το αναλύσει. Θέλει να ξέρει κάθε λεπτομέρεια πριν πάρει μια απόφαση. Αυτό τον κάνει να φαίνεται αναποφάσιστος και αργός. Η αντίληψή του, είναι και η πραγματικότητα στην οποία ζει! Αυτό που πιστεύει, αυτό και ισχύει. Αν βλέπει την αρνητική πλευρά της ζωής, θα είναι πολύ κυκλοθυμικός και απομονωμένος. Αν δει τα πράγματα θετικά, γίνεται ευχάριστος και προσαρμόζεται στις καταστάσεις εύκολα

Ο μίστερ 007, που ξέρει πώς πίνετε το μαρτίνι από τον αφαλό μιας γυναίκας, είναι Παρθένος. Τυχαίο; Δεν νομίζω.

Αυτά που λέγονται για τον δήθεν ψυχρό Παρθένο, είναι απλές γενικεύσεις. Όντως οι Παρθένοι έχουν ένα τεράστιο πνευματικό πεδίο, στο οποίο και είναι ασυναγώνιστοι. Αλλά ο έρωτάς τους, είναι κάτι άλλο, είναι μια εμπειρία μεταφυσικού χαρακτήρα, κυριολεκτικά. Για να καταλάβεις καλό μου κορίτσι τι σε περιμένει στο θέμα σεξ με έναν Παρθένο, να υπενθυμίσουμε ότι Παρθένος είναι ο Σον Κόνερυ. Ναι, μάλιστα, ο Απόλυτος Άντρας, ο πολύ ζόρικος, με τη σεξουαλική αύρα που έκανε μια Ράκελ Ουέλς να παραμιλάει, είναι Παρθένος. Ο μίστερ 007, που ξέρει πώς πίνετε το μαρτίνι από τον αφαλό μιας γυναίκας, είναι Παρθένος. Τυχαίο; Δεν νομίζω.

Ο άντρας Παρθένος είναι ένας απατεώνας του έρωτα. Παριστάνει τον ψυχρό, έχοντας πλήρη επίγνωση ότι αυτό ανάβει τις γυναίκες. Παριστάνει τον ντροπαλό γιατί ξέρει ότι αυτό ξυπνάει άγρια ένστικτα αποπλάνησης. Και επίσης, παριστάνει ότι αν χωρίσετε δεν τρέχει και τίποτα. Αυτός έχει δουλειές, έχει σοβαρότερα πράγματα να κάνει, δήθεν, και το θέμα των σχέσεων είναι κάτι κατώτερο, το οποίο δεν επιτρέπεται να επηρεάζει την ψυχολογία του. Ναι, καλά. Κόβει φλέβα, πεθαίνει. Πιο ερωτευμένος και πιο στα πατώματα από τον Παρθένο που χώρισε, πεθαίνεις. Παίρνει στα σοβαρά και πονάει ακόμα και για χωρισμό που είναι αυτονόητος, που τον θέλουν και οι δύο. Δεν έχει σημασία, αυτός θα τιμήσει τον θάνατο της σχέσης με μια περίοδο κατάθλιψης που θα είναι όλη δικιά του, δεν θα το πει σε κανέναν.

Στο καθαρά ερωτικό πεδίο, είναι εντελώς απρόβλεπτος. Ακολουθεί τους ρυθμούς της γυναίκας, ανήκοντας στα γυναικεία, ως ποιότητα λέμε, ζώδια. Επικοινωνεί με τον αργό τρόπο που αρέσει στις γυναίκες. Γι’ αυτό και είναι εξαιρετικός σαν πρώτη εμπειρία μιας κοπέλας. Δεν κοιτάζει τον εαυτό του, όπως λένε. Απλά, δεν θα φορτώσει συναίσθημα την κατάσταση. Το κάνει αυτό μέχρι να βρει ο ένας τα κουμπιά του άλλου και να νιώσουν και οι δυο ασφάλεια. Όταν πια γίνει αυτό, πρέπει μια γυναίκα να είναι έτοιμη για μεγάλες εκπλήξεις.

Ο Παρθένος άντρας μπορεί να γίνει πάρα πολύ πρωτότυπος, να κάνει πράγματα που από αυτούς που θεωρούνται εραστές με τη βούλα ούτε που τους περνάνε από το μυαλό. Ξέρετε γιατί; Του αρέσουν τα παιχνίδια του μυαλού. Έχοντας χτίσει την εικόνα του σούπερ λογικού και μετρημένου, τρελαίνεται να την κάνει κομμάτια και να βλέπει αντιδράσεις. Είναι το άτομο που, εκεί που δεν το περιμένεις, θα σε αρπάξει στη μέση μιας κοινωνικής εκδήλωσης για να φύγετε μακριά. Είναι ο τύπος που, εκεί που όλα είναι καλά και κάνετε μια χαλαρή κουβέντα, θα σε πάει έξω, για να σε πνίξει σε έναν τελείως πρωτόγονο έρωτα, απίστευτης δύναμης. Γιες, ο Παρθένος όλα αυτά.

Ο Παρθένος επίσης, έχει ένα χαρακτηριστικό που τον κάνει πάρα πολύ δύσκολο, αλλά αξίζει τον κόπο να είσαι μαζί του. Όταν είναι μικρός προτιμάει μεγαλύτερες γυναίκες, γιατί θέλει να τα μάθει όλα σωστά, με τους κανόνες και τους τύπους. Και όχι σπάνια, μπορεί ακόμα και να παντρευτεί την πρώτη του σχέση, ή μία από τις πρώτες. Δεν το έχει δύσκολο, δεσμεύεται εύκολα και νομίζει ότι μπορεί να μείνει πιστός.

Και κάπου ανάμεσα στα 40 και τα 50, γνωρίζει μια μικρότερή του κοπέλα, της οποίας συνήθως είναι και δάσκαλος, με όποιον τρόπο. Τέλος. Ερωτεύτηκε. Θα τα δώσει όλα, θα σπάσει τον γάμο του, θα κινηθεί αντισυμβατικά, θα γίνει πάλι ένα παιδί. Και μάλιστα, ένα πεινασμένο παιδί, που θεωρεί ότι όλη του τη ζωή θυσιάστηκε για την λογική και τις αρχές του, οπότε δεν χύνει απλά την καρδάρα με το γάλα, τη σπάει κιόλας.

Η μέση ηλικία του άντρα Παρθένου είναι η πιο επικίνδυνη. Η γοητεία του είναι στο ζενίθ, οι μικρότερες γυναίκες τον θέλουν παρά πολύ (έχει και νεανική εμφάνιση, ο άτιμος) και ο ίδιος θεωρεί ότι πρέπει να ζήσει τα πάντα. Και το κάνει, δεν αστειεύεται. Για να κρατηθεί στα πλαίσια ενός γάμου, στον οποίο ήταν για χρόνια πιστός, πρέπει η γυναίκα του να αποφασίσει να πάει πίσω όσο καιρό θα είναι ερωτευμένος, δεν υπάρχει καμία άλλη λύση. Αν κοντράρει θα τον χάσει, είναι βέβαιο.

Τώρα, αν η σχέση έχει τελειώσει και μείνει ελεύθερος να χαρεί τον δεύτερο – και μεγαλύτερο – έρωτά του, θα γίνει ο πιο υπέροχος σύντροφος που έχει δει γυναίκα. Κάνει όλα τα χατίρια, χάνει εντελώς το ύφος του διανοητή, γίνεται ένα παιδί γεμάτο ζωντάνια και απρόβλεπτες – όλες ευχάριστες – εκπλήξεις.

Το μεγάλο κόλπο για να κρατήσεις έναν Παρθένο εντελώς δικός σου, είναι να έχεις τη δική σου ζωή. Αν κολλήσεις επάνω του, χάνει την εκτίμησή του. Αγαπάει τις γυναίκες που τον εκτιμούν μεν, αλλά κρατάνε την προσωπικότητά τους. Αν αυτό μπορείς να το κάνεις, να είσαι ανεξάρτητη, δεν θα τον χάσεις ποτέ, ούτε στην μέση ηλικία ούτε ποτέ.

Πηγή: oroskopos.tv

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News