Πανσέληνος στους Διδύμους σήμερα: Έρχεται να «ρίξει φως» και να κορυφώσει γεγονότα!

By

Τις πρώτες πρωινές ώρες (2.05π.μ) της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου 2016, ολοκληρώνεται η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου-και τελευταία της χρονιάς- στο μεταβλητό ζώδιο των Διδύμων (στις 22 μοίρες του ζωδίου). Πρόκειται για ένα φεγγάρι που έρχεται να «ρίξει φως» και να κορυφώσει γεγονότα που ξεκίνησαν στη Νέα Σελήνη που προηγήθηκε στις 29/11, αλλά και να κλείσει ένα κύκλο που επηρεάζει τα μεταβλητά ζώδια από τον περασμένο Ιούνιο.

Ο Άρης και ο Δίας συμμετέχουν σε όψεις τριγώνου με τη Σελήνη, υπερτονίζοντας το αέρινο στοιχείο και άρα προσδίδοντας επικοινωνιακή χροιά στο φαινόμενο αυτό.Θα υπάρξουν αρκετές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, ώστε να ξεκαθαρίσουν υποθέσεις που μας απασχολούν τους τελευταίους έξι μήνες, ενώ η συμμετοχή του Κρόνου σε όψη αντίθεσης, φανερώνει πως κλείνει ένας κύκλος που αφορά πρόσωπα εξουσίας ή καταστάσεις που μας περιορίζουν.

Ο Δίας σχηματίζει σύνοδο με τον ωροσκόπο της Πανσελήνου στο ζώδιο του Ζυγού και απέναντι βρίσκεται ο Ουρανός, ενώ ο κυβερνήτης του ωροσκόπου, η Αφροδίτη, βρίσκεται στον Υδροχόο χωρίς να σχηματίζει όψεις με τους άλλους πλανήτες. Όλα αυτά αναδεικνύουν την επαναστατική διάθεση που χαρακτηρίζει τις ημέρες αυτές, το «σπάσιμο» σχέσεων και συνεργασιών και την υπέρμετρη ανάγκη για ελευθερία και ανεξαρτησία.

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια!

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο των Διδύμων φαίνεται πως κλείνει έναν κύκλο που αφορά αδέρφια και κοντινούς συγγενείς, επαφές και μετακινήσεις. Η συμμετοχή των άλλων πλανητών φανερώνει πως θα θελήσεις να εκφράσεις κάποια πράγματα που σε προβληματίζουν ή σε περιορίζουν εδώ και καιρό και ίσως προσπαθήσεις να διεκδικήσεις την ελευθερία σου, προκαλώντας κάποια ρήξη σε σχέσεις ή συνεργασίες. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να αλλάζει κάτι στις καθημερινές σου μετακινήσεις τις ημέρες αυτές, ακόμη και να σε απασχολούν θέματα σπουδών ή εκπαίδευσης. Σχέσεις με το εξωτερικό, θέματα εμπορίου, συναλλαγές και νομικά ζητήματα έρχονται επίσης σε πρώτο πλάνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στον 2ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φανερώνοντας πως θα υπάρξουν εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα. Η ανάγκη σου για υλική ασφάλεια γίνεται επιτακτική τις ημέρες αυτές και ίσως υπάρξει κάποια έκβαση αναφορικά με χρήματα που περιμένεις (εσύ ή το ταίρι σου) ή σχετικά με την αναζήτηση πρόσθετου εισοδήματος. Ακόμη, είναι πιθανό να σε απασχολήσουν οφειλές, επενδύσεις ή κάποια αγορά που σχεδίαζες να πραγματοποιήσεις. Προσπάθησε να κάνεις όσο το δυνατόν καλύτερη διαχείριση στις εισοδηματικές πηγές σου και να εκμεταλλευτείς τυχόν ευκαιρίες για πρόσθετη οικονομική ενίσχυση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου αποτελεί το κλείσιμο ενός πολύ σημαντικού κύκλου, που αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Φαίνεται πως καλείσαι να λάβεις αποφάσεις, προκειμένου να τερματίσεις οριστικά οτιδήποτε σε έχει απασχολήσει από τον περασμένο Μάιο – Ιούνιο, είτε αυτό είναι μια ερωτική σχέση, μια συνεργασία που σχεδίαζες, ένα νομικό ζήτημα ή μια συμφωνία. Μέσα από συζητήσεις ξεκαθαρίζεται το τοπίο αναφορικά με τα παραπάνω και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον εαυτό σου, προχωράς παρακάτω διατηρώντας μόνο καταστάσεις ή σχέσεις με πρόσωπα που εξυπηρετούν τις ανάγκες σου. Είναι πιθανό επίσης, να λάβεις κάποια νέα που περίμενες, να υπάρξουν εξελίξεις που αφορούν τα επαγγελματικά του συντρόφου σου ή ακόμη νέα δεδομένα που αφορούν αδέρφια ή κοντινούς συγγενείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στους Διδύμους και στο 12ο ηλιακό σου σπίτι, σε φέρνει αντιμέτωπο με έντονο παρασκήνιο, ενώ ίσως να σου δημιουργήσει και μια ανάγκη αποστασιοποίησης από κάποιες εξελίξεις. Αρχικά, καλό είναι να δώσεις προσοχή σε συζητήσεις και επαφές που λαμβάνουν χώρα στο περιβάλλον εργασίας σου, αλλά και να αποφύγεις εμπλοκή σε κουτσομπολιά που μπορεί να σε εκθέσουν. Από την άλλη, η Πανσέληνος αυτή ίσως σου δημιουργήσει μια νοητική σύγχυση, αφού ενδέχεται να λαμβάνεις μπερδεμένα μηνύματα από κάποια πρόσωπα. Δεν είναι κατάλληλη περίοδος για λήψη σημαντικών αποφάσεων ή για να δρομολογήσεις αλλαγές που σχεδιάζεις. Κάνε ένα βήμα πίσω, άκουσε τη διαίσθησή σου και αργότερα προχωράς στις ανακατατάξεις που έχεις στο νου σου.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος που κορυφώνεται στο ζώδιο των Διδύμων επηρεάζει τις φιλικές σου επαφές και κάποιους μελλοντικούς στόχους που είχες θέσει. Κάποιοι φίλοι ή πρόσωπα από το κοινωνικό σου περιβάλλον, θα αποδειχθούν πολύτιμοι σύμμαχοι στα σχέδιά σου, ενώ δεν αποκλείεται να προχωράς σε μια συμφωνία ή συνεργασία με τη συμμετοχή ενός φιλικού προσώπου. Καλό είναι να προσέξεις λίγο τις οικονομικές συναλλαγές και τους όρους μιας επικείμενης συμφωνίας, ώστε μην βρεθείς «ριγμένος» αργότερα. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να καταφέρνεις να υλοποιήσεις έναν επαγγελματικό στόχο τις μέρες αυτές, μέσα από τον οποίο αποκτάς περισσότερη αυτονομία και αναγνώριση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στους Διδύμους επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σου. Τις ημέρες αυτές είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις που σε καλούν να λάβεις αποφάσεις για το επαγγελματικό σου μέλλον. Συζητήσεις ή νέα δεδομένα που σε προβληματίζουν, ίσως σε παρακινήσουν να τερματίσεις μια συνεργασία, ενώ δεν αποκλείεται να θελήσεις να εκφράσεις κάποια παράπονα σε έναν ανώτερο στον χώρο εργασίας σου. Ακόμη, ενδέχεται να προσπαθήσεις να απεμπλακείς από κάποιες ευθύνες ή να αναλάβεις ένα εγχείρημα που απαιτεί συχνές μετακινήσεις. Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως σε απασχολεί ιδιαίτερα ο επαγγελματικός σου προσανατολισμός και ίσως παρατηρήσεις εξελίξεις σε θέματα που ξεκίνησαν τον Ιούνιο…

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων επηρεάζει τομείς που σχετίζονται με σπουδές, εξωτερικό, εκπαίδευση και νομικά ζητήματα. Οι όψεις που σχηματίζει το φεγγάρι με τους άλλους πλανήτες, φανερώνουν πως καλείσαι να αλλάξεις οπτική στα πράγματα, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να διαμορφώσεις εκ νέου την κοσμοθεωρία σου. Αυτό που πρέπει να προσέξεις, είναι συναδελφικές ή συγγενικές σχέσεις, καθώς ενδέχεται να υπάρξει ένα βαρύ κλίμα που θα σε αναστατώσει. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να λάβεις ένα νέο που περίμενες καιρό ή μια απρόοπτη εξέλιξη που αφορά τη σχέση σου, να σε ανακουφίσει και να χαρίσει νέο όραμα στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων και στο 8ο ηλιακό σου σπίτι, επηρεάζει τα οικονομικά σου, καθώς και θέματα συμβίωσης. Τις ημέρες αυτές, είναι πιθανό να λάβεις κάποιο νέο που αφορά οφειλές ή χρέη, το οποίο ίσως σου δημιουργήσει ένα αίσθημα ανασφάλειας. Γενικά, φαίνεται πως επηρεάζεται η ψυχολογία σου από το φεγγάρι αυτό και ίσως κληθείς να αντιμετωπίσεις κάποια απωθημένα ή να βάλεις ένα τέλος σε κάποια σχέση από το παρελθόν που επανεμφανίζεται και σε αναστατώνει. Από την άλλη, πιθανόν να σε απασχολήσουν θέματα συμβίωσης με το ταίρι σου και να χρειαστεί να κάνετε κάποιες συζητήσεις για το κοινό σας ταμείο, ενώ στην επιφάνεια έρχονται και ζητήματα σεξουαλικής φύσεως, που απασχολούν τη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος του μήνα σχηματίζεται στον άξονά σου και φέρνει εξελίξεις σε θέματα σχέσεων. Είναι πιθανό να κλείνεις οριστικά μια ερωτική υπόθεση τις ημέρες αυτές, η οποία σε είχε απασχολήσει και τον περασμένο Ιούνιο ή να καλείσαι να ξεδιαλύνεις κάποια πράγματα στο δεσμό σου. Γενικά, φαίνεται πως αντιμετωπίζεις τα πράγματα με σοβαρότητα και πειθαρχία την περίοδο αυτή και ολοκληρώνεις εκκρεμότητες που σε απασχόλησαν την χρονιά αυτή, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια απόφαση που σε βγάζει από ένα σημαντικό δίλημμα. Παράλληλα, ενδέχεται να υπάρξουν κάποια νέα δεδομένα σε νομικά ζητήματα, σε θέματα σπουδών και εκπαίδευσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου επηρεάζει την εργασιακή σου καθημερινότητα. Το διάστημα αυτό ενδέχεται να προκύψουν νέα δεδομένα στο περιβάλλον εργασίας σου, είτε λόγω μετακίνησης δικής σου ή κάποιου συναδέλφου, είτε λόγω αλλαγών στο αντικείμενο ή τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Θα υπάρχει έντονη κινητικότητα, συζητήσεις και επαφές με άτομα που συνεργάζεσαι, ίσως χρειαστεί να ασχοληθείς με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, ενώ μπορεί να λάβεις και κάποιο νέο, που αφορά μια πρόσθετη απασχόληση. Από την άλλη, ίσως σε απασχολήσει το σώμα και η φυσική σου κατάσταση, τα οποία καλό είναι να μην καταπονήσεις…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, τονίζει τη δημιουργικότητά σου, αναδεικνύει τα ταλέντα σου και σε ωθεί να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις ένα δίλημμα ανάμεσα σε δύο πρόσωπα που σε πολιορκούν και να αποφασίσεις ποιο θέλεις να κρατήσεις κοντά σου. Αν έχεις παιδιά, η σχέση σου μαζί τους ή κάποιες εξελίξεις στη ζωή τους θα σε απασχολήσουν έντονα τις μέρες αυτές, ενώ αν διατηρείς μόνιμη σχέση, ίσως να σκεφτείς το ενδεχόμενο επισημοποίησης ή εξέλιξης αυτού του δεσμού. Στον επαγγελματικό τομέα, ίσως υπάρξουν αλλαγές σε ένα εγχείρημα, που σε κάνουν να αισθάνεσαι πιο δημιουργικός και σου χαρίζουν αναγνώριση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων επηρεάζει θέματα που αφορούν το σπίτι και τις οικογενειακές σου σχέσεις. Τις ημέρες αυτές, ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις που αφορούν κάποιον από τους δύο γονείς σου ή ένα συγγενικό σου πρόσωπο, οι οποίες σε προβληματίζουν ή σε φέρνουν αντιμέτωπο με κάποιο δίλημμα. Το σπίτι και γενικά η ακίνητη περιουσία σου, έρχονται επίσης σε πρώτο πλάνο, παρουσιάζοντας νέα δεδομένα. Μια μετακόμιση ή αλλαγή στην κατοικία σου, είναι επίσης πιθανό να προκύψει, ενώ δεν αποκλείεται να σχεδιάζεις να επισκεφτείς το πατρικό σου, αν διαμένεις σε άλλη πόλη ή χώρα. Επίσης, ενδέχεται να κληθείς να λάβεις κάποιες αποφάσεις που αφορούν την καριέρα, σε συνάρτηση με την οικογένειά σου.

Πηγή: www.astrologos.gr

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News