Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στους Ιχθύς: Τι φέρνει για όλα τα ζώδια!

By

Τα ζώδια και η Πανσέληνος-έκλειψη Σελήνης στους Ιχθύς!

Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, δηλαδή σήμερα,  και λίγο μετά τις 10 το βράδυ πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα η οποία συνοδεύεται από σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο των Ιχθύων (στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου) η οποία μάλιστα είναι και η τελευταία της χρονιάς αυτής αλλά και η προτελευταία από τον κύκλο εκλείψεων που έχουν πραγματοποιηθεί στον μεταβλητό σταυρό τα τελευταία χρόνια.

Από την Ξένια Καψάλη, astrologos.gr

Σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθύες

Με τον Ήλιο στην Παρθένο και την Σελήνη στους Ιχθύες, η Πανσέληνος – Σεληνιακή Έκλειψη ολοκληρώνει έναν κύκλο σε θέματα που αφορούν τη σωματική και ψυχική υγεία, και φέρνει στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με την προσφορά και την αυτοθυσία, την πραγματικότητα και το όνειρο, την τάξη και το χάος.

Στο φαινόμενο συμμετέχουν ο Άρης, ο Ερμής και ο Χείρωνας σε δυσμενείς όψεις, φανερώνοντας πως ο κύκλος κλείνει με συναισθηματική ένταση και με διάθεση να αφήσουμε πίσω μας πρόσωπα και καταστάσεις που μας πλήγωσαν ή μας τραυμάτισαν.

Επίσης, θέματα και γεγονότα που αφορούν γυναικείες φιγούρες έρχονται στο προσκήνιο και θα μας απασχολήσουν έντονα τις μέρες αυτές. Όπως όλες οι σεληνιακές εκλείψεις, επηρεάζει σημαντικά το ψυχολογικό μας κομμάτι και τονίζει μια σημαντική «έλλειψη» στο κομμάτι που «πέφτει» σε κάθε προσωπικό ωροσκόπιο.

Η Πανσέληνος-Εκλειψη Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια!

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την υγεία, ψυχής και σώματος. Οι ψυχολογικές και συναισθηματικές διακυμάνσεις σου θα είναι έντονες τις μέρες γύρω από την κορύφωση του φαινόμενου, καθώς θα έχεις την αίσθηση ότι πρέπει να κλείσεις έναν σημαντικό κύκλο που αφορά συναισθηματικές, αλλά και επαγγελματικές υποθέσεις. Πρόσεξε μήπως κάποιος από τους τομείς αυτούς παρουσιάσει εξελίξεις που θα επηρεάσουν και τον άλλον και γενικώς φρόντισε το σώμα και την ψυχή σου μέσα από δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν και σε βοηθούν να αποβάλλεις οτιδήποτε «άχρηστο» από τον οργανισμό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης ενεργοποιεί τον άξονα 5ου – 11ου από το ηλιακό σου ωροσκόπιο, που αφορά στους στόχους και τα όνειρά σου, στις κοινωνικές σου επαφές, αλλά και στη δημιουργικότητά, την αυτοπεποίθηση και τις σχέσεις με τα παιδιά σου. Φαίνεται πως καλείσαι να κλείσεις κάποιες υποθέσεις που αφορούν τα παραπάνω και τις μέρες αυτές ίσως να συνειδητοποιήσεις ότι κάποια μελλοντικά σχέδια δεν προχωρούν όπως τα είχες προγραμματίσει, με αποτέλεσμα να νιώσεις μια απογοήτευση. Κάποιοι φίλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις που θα λάβεις τις μέρες αυτές, ενώ πιθανόν να νιώσεις ότι λείπει από τη ζωή σου ένα πρόσωπο, από το οποίο λάμβανες κάποιου είδους βοήθεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης σε επηρεάζει άμεσα και φαίνεται να ενεργοποιεί θέματα που αφορούν την καριέρα σου και την επαγγελματική σου πορεία, αλλά και ό,τι αφορά το σπίτι και την ακίνητη περιουσία σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον τομέα των σχέσεων, επηρεάζει σημαντικά θέματα που αφορούν τη συντροφικότητα. Όλα τα παραπάνω δέχονται σημαντικές εξελίξεις, οι οποίες αλλάζουν την ψυχολογία σου και δεν αποκλείεται τις μέρες αυτές να νιώσεις ότι κλείνει ένας κύκλος αρκετών ετών. Παράλληλα, οι πιθανότητες αλλαγών σε πρόσωπα στο χώρο της δουλειάς σου, είτε συναδέλφους είτε ανώτερους, είναι εξαιρετικά αυξημένες, όπως και το ενδεχόμενο να αλλάξεις επαγγελματικό περιβάλλον ή ακόμη και αντικείμενο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης επηρεάζει τους 9ο και 3ο ηλιακούς σου οίκους που αφορούν θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, με σπουδές και μόρφωση, με επαγγελματικές επαφές και δικτύωση. Όλα αυτά ίσως να παρουσιάσουν εξελίξεις τις μέρες αυτές και είτε να κλείσεις έναν κύκλο που αφορά επαγγελματικές συνεργασίες με μια άλλη χώρα, κάποιο μεταπτυχιακό σου ή μέσα από ένα ταξίδι που θα παίξει σημαντικό ρόλο για το μέλλον σου. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να αποφύγεις οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα αφορά τέτοιες υποθέσεις και προς το παρόν απλώς να το δρομολογήσεις για το τέλος του μήνα, που το πλανητικό σκηνικό θα ευνοεί περισσότερο νέες ενάρξεις.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης επηρεάζει κυρίως την οικονομική σου κατάσταση. Φαίνεται πως τις μέρες αυτές θα χρειαστεί να τακτοποιήσεις οφειλές ή χρέη προς τρίτους, κάτι που ίσως σου δημιουργήσει μια ανασφάλεια για την οικονομική σου πραγματικότητα. Παράλληλα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια αλλαγή στο εισόδημα του συντρόφου σου, που θα επηρεάσει άμεσα την ψυχολογία σου, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδίου σου που τερμάτισαν πρόσφατα μια ερωτική σχέση, να μπαίνουν στη διαδικασία να «χωρίσουν» όσα μοιράζονταν. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να κάνεις μια καλή διαχείριση στα οικονομικά σου τις μέρες αυτές και να μην αφήσεις απωθημένα ή το βαρύ κλίμα των ημερών να επηρεάσει την ψυχολογική σου κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στον άξονά σου, αγαπητέ Παρθένε, ολοκληρώνοντας έναν κύκλο που αφορά στις σχέσεις σου, επαγγελματικές και προσωπικές. Όσον αφορά τα επαγγελματικά, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια αλλαγή στις συναδελφικές σχέσεις, η οποία θα επηρεάσει άμεσα και σένα, με αλλαγή στο πρόγραμμα και τις ευθύνες σου. Από την άλλη, φαίνεται πως κλείνει μια ερωτική σου υπόθεση τις μέρες αυτές, είτε με ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν, στο οποίο έδωσες πρόσφατα μια δεύτερη ευκαιρία, είτε με ένα μόνιμο δεσμό που τέλειωσε πρόσφατα και τώρα, καλείσαι να τον «κλείσεις» και συναισθηματικά. Αυτό που έχει σημασία είναι να γνωρίζεις πως μπορεί τώρα να αισθάνεσαι συναισθηματικό βάρος, αλλά πως τα γεγονότα των ημερών, θα αποδειχθεί ότι σε ωφέλησαν.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης επηρεάζει θέματα που αφορούν την εργασία σου, το χώρο της δουλειάς σου και γενικά τη ροή της καθημερινότητάς σου. Ίσως να υπάρξει κάποια αλλαγή σε θέματα που αφορούν συνεργάτες σου τις μέρες αυτές ή μια αλλαγή στις αρμοδιότητές σου, η οποία σε αγχώνει λόγω των ευθυνών που σου δημιουργεί. Από την άλλη, ίσως κάποιο γεγονός στο χώρο εργασίας σου να επηρεάσει σημαντικά την ψυχολογία σου και να σου φέρει τάσεις απομόνωσης ή και την ανάγκη να την εγκαταλείψεις για να αναζητήσεις καλύτερες συνθήκες. Σε κάθε περίπτωση, να θυμάσαι πως οι μέρες είναι ακατάλληλες για σημαντικές αποφάσεις και νέα ξεκινήματα. Κάνε ένα βήμα πίσω, σκέψου το μέλλον σου και άφησε τις αλλαγές για αργότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά το φλερτ και την ανάγκη σου για διασκέδαση, την αυτοπεποίθηση και τη δημιουργικότητά σου, τις σχέσεις με τα παιδιά και με τους φίλους σου. Οι όψεις που σχηματίζουν τα Φώτα με το ζώδιό σου είναι θετικές, γι’ αυτό οι εξελίξεις που έρχονται αναφορικά με τα παραπάνω, δε θα επηρεάσουν απαραίτητα αρνητικά την ψυχολογία σου. Απλώς, φαίνεται πως ολοκληρώνεται ένας κύκλος που τα αφορά και πως οι μέρες αυτές εμπεριέχουν συναντήσεις με πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στην ψυχοσύνθεσή σου. Αυτό που πρέπει να προσέξεις, είναι πιθανές επιστροφές προσώπων από το παρελθόν, τα οποία δεν σου κάνουν ξεκάθαρες τις προθέσεις τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, ανήκεις στα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα από το φαινόμενο της έκλειψης. Θέματα που αφορούν το σπίτι, τις οικογενειακές σου σχέσεις και γενικά την ακίνητη περιουσία σου, έρχονται στο προσκήνιο και ίσως να επηρεάσουν την ψυχολογία και το αίσθημα της ασφάλειάς σου. Εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι σαν οίκημα ή οικονομικές οφειλές, ενδέχεται να σε πονοκεφαλιάσουν τις μέρες αυτές, ενώ κάποια αλλαγή στη ζωή ενός γονέα, μπορεί να σε προβληματίσει. Επειδή στο φαινόμενο συμμετέχει και ο Άρης από το ζώδιό σου, καλό είναι να προσπαθήσεις να ελέγχεις τον θυμό σου τις μέρες αυτές, καθώς ενδέχεται να αισθάνεσαι μια νευρικότητα, που δε θα μπορέσεις να διαχειριστείς εύκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης στους Ιχθύες επηρεάζει κομμάτια του ωροσκοπίου σου που αφορούν την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου, τις σχέσεις με αδέρφια και κοντινούς συγγενείς, καθώς και θέματα εκπαίδευσης και σπουδών. Εξελίξεις αναφορικά με τα παραπάνω είναι πιθανές τις μέρες αυτές και γενικώς καλείσαι να προσέξεις τον τρόπο που εκφράζεσαι και τις αποφάσεις που λαμβάνεις, καθώς ενδέχεται να προέρχονται από μια εσωτερική σύγχυση ή ένα αίσθημα ανασφάλειας. Από την άλλη, αν και η έκλειψη δε σχηματίζει αρνητικές γωνίες με το ζώδιό σου, καλό είναι να προσέξεις λίγο περισσότερο τις μετακινήσεις σου, λόγω μιας πιθανής έλλειψης συγκέντρωσης τις μέρες αυτές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με την οικονομική σου πραγματικότητα και το αίσθημα της υλικής ασφάλειας. Είναι πιθανό κάποιες εξελίξεις, καθυστερήσεις ή αναβολές που αφορούν το εισόδημά σου, να επηρεάζουν την ψυχολογία σου τις μέρες αυτές, κάνοντάς σε να νιώθεις ανασφαλής. Η καλή διαχείριση των πόρων σου και η αποφυγή περιττών εξόδων, θα σε βοηθήσουν να νιώσεις πιο σίγουρος για το οικονομικό σου μέλλον. Έχε κατά νου ότι δεν είναι καλή περίοδος για επενδύσεις που εμπεριέχουν ρίσκο και γενικώς για οποιοδήποτε επαγγελματικό άνοιγμα, διότι πιο πιθανό είναι να υπάρξουν απώλειες παρά κέρδη.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, επηρεάζοντας άμεσα την ψυχολογία και τις σχέσεις σου. Ίσως, βρίσκεσαι σε μια περίοδο σημαντικών αλλαγών που αφορούν τη δουλειά, την εκπαίδευση και κάποιους μελλοντικούς σου στόχους και οι οποίες επηρεάζουν την ψυχοσύνθεσή σου. Τις ημέρες γύρω από την κορύφωση του φαινομένου, θα νιώσεις πως ολοκληρώνεται ένας σημαντικός κύκλος στη ζωή σου και πως καλείσαι να περάσεις σε ένα καινούριο στάδιο, το οποίο πιθανόν να αφορά και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Να θυμάσαι πως η περίοδος αναθεωρήσεων και επαναπροσδιορισμού καταστάσεων τελειώνει και εισέρχεσαι σε μια φάση, που το τοπίο θα είναι πιο ξεκάθαρο και θα μπορέσεις να κάνεις σχέδια για το μέλλον σου.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News