Το Coca-Cola Pop-Up Store επιστρέφει!

By

Λίγο μετά την πρώτη πολύ επιτυχημένη επίσκεψη του Coca-Cola Pop-Up Store στην Ελλάδα, ήρθε η στιγμή να επιστρέψει πολύ πιο Χριστουγεννιάτικο.

Από τις 18 μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου το Coca-Cola Pop-Up Store θα βρίσκεται στον πρώτο όροφο του Athens Metro Mall και θα μοιράζει υπέροχα t-shirts, τσάντες και πολλά χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ.

kl_coca02

Εκεί, εκτός από το Coca-Cola Pop-Up Store θα βρίσκεται και το 2nd Life Corner όπου όποιος θέλει να μπορεί να δίνει τα χρησιμοποιημένα μπουκάλια Coca-Cola που ήδη έχει και να τα δημιουργεί το δικό του Χριστουγεννιάτικο μπουκάλι διακοσμώντας το με τη βοήθεια καλλιτεχνών.

Τέλος, όποιος θέλει θα μπορεί να στείλει μια ευχή στους αγαπημένους του μέσω του xmas.coke.com/el-gr για να βοηθήσουν όλοι μαζί την προσπάθεια της Coca-Cola να στηρίξει την οργάνωση “Μπορούμε”.

Αυτά τα Χριστούγεννα, μοιράσου τη χαρά!

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά επισκεφθείτε τη σελίδα της Coca–Cola αλλά και του event στο Facebook: https://www.facebook.com/cocacolagr/  

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News