“Το happy της μαμάς” έκανε στάση Θεσσαλονίκη!

By

Το “happy της μαμάς”, το αγαπημένο βιβλίο μικρών αλλά κυρίως μεγάλων – ξέρω τι σας λέω, μαμά είμαι και εγώ- έκανε στάση το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Δεν γινόταν να μην κάνω το πέρασμά μου από το Toms Flagship Store, όπου  η συγγραφέας του βιβλίου Μαρία Αμανατίδου έχοντας μαζί της τον Χρήστο Κιούση ήταν οι οικοδεσπότες μας σε μια διαδραστική εκδήλωση διαφορετική από τα συνηθισμένα!

Το “happy της μαμάς” δεν είναι ένα βιβλίο για το πως να μεγαλώσεις τα παιδιά σου. Ούτε ένα βιβλίο για το πως να γίνεις η τέλεια μαμά ή ο τέλειος μπαμπάς. Είναι ένα βιβλίο για να γίνεις φανταστική μαμά, περιπετειώδης μπαμπάς, σουπερκαταπληκτική θεία, θείος, νονά…  Είναι ένα βιβλίο για να μη βαριέσαι.

Ακόμα κι όταν τα πράγματα είναι δύσκολα ή στραβά υπάρχουν πράγματα να κάνεις, ιδέες για να ξεκινήσει ωραία η μέρα σου ή να αλλάξεις μια δύσκολη μέρα. Τα χάπια της μαμάς περιέχουν πολλά συστατικά: ιδέες, κατασκευές, βόλτες, βιβλία, ιστορίες, δραστηριότητες, φαντασία, δημιουργικότητα, αγάπη και υπερβολικά μεγάλη θετική διάθεση.

to-happy-tis-mamas

Για να λειτουργήσουν όμως όλα αυτά τα συστατικά, χρειάζεται άλλο ένα μυστικό συστατικό που δεν περιλαμβάνεται στο βιβλίο. Θα το βρεις μέσα σου! Εμένα πάντως με έχει βοηθήσει πολύ!!!

Tip No1: Στο πλευρό των γονιών ήταν και κορίτσια από τη “NANNUKKA” που απασχόλησαν τα παιδιά με δημιουργικές δράσεις μέσα από το βιβλίο.

Tip No2: Το video booth και η απάντηση που έπρεπε να δώσω στο κρίσιμο ερώτημα: Τι σας κάνει happy;

Tip No3: Με την αγορά κάθε βιβλίου τα δυο ευρώ διατέθηκαν άμεσα στη στήριξη του κοινωνικού έργου του ορφανοτροφείου “Μέλισσα”!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News