Γιατί αν… θα μπορούσα…

By

Πόσες φορές αναρωτηθήκαμε σαν γυναίκες «γιατί αν… θα μπορούσα»; Θα σου πω εγώ: πάρα πολλές! Χιλιάδες ερωτήματα είτε αφορούν την προσωπική ζωή μας είτε την επαγγελματική μας ζωή, βομβαρδίζουν καθημερινά το μυαλό μας και για την ακρίβεια, ανά λεπτό. Γιατί αν ήταν έτσι η κουρτίνα στο δωμάτιο θα μπορούσα να βάλω αυτό το χαλί, γιατί αν κατάφερνα να χάσω κιλά, θα μπορούσα να βάλω αυτό το τζιν, γιατί αν έκανα αυτό που μου είπε η μαμά μου θα μπορούσα να μην αρρώσταινα… Αμέτρητα “γιατί” και “αν” και σίγουρα ελάχιστες οι φορές που σκεφτήκαμε ότι αν είμαστε εμείς καλά, θα μπορούσαν να βελτιωθούν έτσι κι αλλιώς τα πάντα γύρω μας.
xristina1

Όλες ξέρουμε ότι κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της ένα θησαυρό από συναισθήματα, ιδιότητες και ικανότητες. Είμαστε εργαζόμενες, σύζυγοι, μάνες, ερωμένες, ψυχολόγοι, φίλες, κόρες των γονιών μας, μα πάνω όλα ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Ιδιότητα που δυστυχώς κάποιες φορές ξεχνάμε. Τα γεγονότα και οι εξελίξεις θα τρέχουν στη ζωή μας, no matter what will happen anyway. Αυτό που μας μένει να κάνουμε είναι να οπλιστούμε με τη δύναμη που υπάρχει ήδη μέσα μας!

Βάλε κάτι απλό αλλά πάντα chic και κάνε μια βόλτα να δεις πόσο ξεχωριστή μπορεί να γίνει η καθημερινότητά σου…

xristina2

Ξεκίνα κάθε μέρα σου αντιμετωπίζοντας την σαν να είναι ξεχωριστή και μοναδική. Μην ξεχνάς αυτό που είπε ο Πολύβιος Δημητρακόπουλος: «Η γυναίκα είναι παντού και πάντοτε γυναίκα. Πολλές φορές και κάτι περισσότερο, ποτέ όμως κάτι λιγότερο. Δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα και σε κανέναν, παρά μόνο στον ίδιο σου τον εαυτό πίστεψέ τον και αγάπησέ τον, γι’ αυτό θα αγαπήσεις, γι’ αυτό θα αγαπηθείς, γι’ αυτό θα μπορέσεις να προσφέρεις, να δώσεις και να μοιραστείς.

Ξέχνα το «Γιατί αν… Θα μπορούσα…»

Σκέψου το ποια πραγματικά είσαι και τι μπορείς να κάνεις και ΞΕΚΙΝΑ, άδραξε την κάθε ευκαιρία που σου παρουσιάζει η καθημερινότητα και αξιοποίησέ την όπως πραγματικά της αξίζει.

Δες πόσο ακόμα πιο γλυκιά είναι η ζωή με τις φίλες σου…

xristina3

Γιατί μπορείς, μπορούμε!

Χριστίνα Τριποδιανάκη

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News