Δήλωσε συμμετοχή για να γίνεις TUMBAO instructor

By

Όλα όσα χρειάζεται να μάθεις για να γίνεις TUMBAO instructor κρύβονται εδώ! Για να γίνεις TUMBAO instructor το μόνο που χρειάζεσαι είναι ενδιαφέρον για δουλειά, ενέργεια, μία δόση τρέλας και φυσικά μεγάλη αγάπη για το χορό. Μαζί με αυτά βάλε στη λίστα και ένα μικρό βιογραφικό με πληροφορίες για εσένα, τα ενδιαφέροντα σου ειδικά ό,τι αφορά χορό και γυμναστική και στείλε το στο [email protected].

Το σεμινάριο για το TUMBAO θα γίνει στο Planet Fitness στη Καλλιθέα στις 5-6 Μαρτίου.

tumbao-instructor-kl2real.gr

Μέσα σε ένα μόλις σαββατοκύριακο μπορείς να γίνεις TUMBAO instructor. Το σεμινάριο κρατά 16 ώρες, 8 ώρες μαθήματος την ημέρα. Μετά το σεμινάριο είναι πολύ σημαντικό όλοι οι συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν κάποια μαθήματα (χωρίς χρέωση) για να δουν από κοντά πως είναι να είσαι TUMBAO instructor.

Τι θα μάθεις στο σεμινάριο;

Θα μάθεις τα βασικά βήματα και την ποικιλία των λατινικών ρυθμών, πώς να μετράς ένα τραγούδι και να καταλαβαίνεις το ρυθμό του, να φτιάξεις τη δική σου χορογραφία αλλά και να δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα για πάρτυ μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας αλλά και να διδάξεις στους ανθρώπους το χορό αλλά και τη λατινική κουλτούρα, να διαδόσεις το TUMBAO και να βρεις μια θέση εργασίας ως TUMBAO instructor.

tumbao-instructor-kl2real

Τι θα κάνεις μετά το σεμινάριο;

Μετά το σεμινάριο, οι συμμετέχοντες θα πάρουν μια πιστοποίηση πως παρακολούθησαν το σεμινάριο TUMBAO, που επισημοποιεί πως μπορούν να διδάξουν νόμιμα TUMBAO. Στο τέλος του σεμιναρίου θα λάβουν ένα CD ή DVD με όλα τα TUMBAO τραγούδια και τις χορογραφίες, δηλαδή το απαραίτητο υλικό για να ξεκινήσουν το μάθημα. Οι νέοι πλέον TUMBAO instructors θα πρέπει να εγγραφούν στο επίσημο site και να φτιάξουν το προφίλ τους και να «προμοτάρουν» τις τάξεις διδασκαλίας τους.

Το κόστος του σεμιναρίου είναι στα 280 ευρώ. Για να δηλώσεις συμμετοχή μπες εδώ.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News