Οι γυναικείες καμπύλες συνδέονται με την ευφυΐα των παιδιών

By

Νέα έρευνα του πανεπιστημίου της Οξφόρδης έρχεται να δώσει νέα διάσταση στο γυναικείο, καμπυλωτό σώμα. Οι χυμώδεις καμπύλες του γυναικείου σώματος συνδέονται με την ευφυΐα των παιδιών, που εκείνες γεννούν.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες, που έχουν μεγαλύτερο βάρος στους γλουτούς και στα οπίσθια, παρουσιάζουν κατά μέσο όρο μεγαλύτερο δείκτη νοημοσύνης από τις υπόλοιπες. Αυτές οι γυναίκες παράγουν περισσότερα Ω3 λιπαρά οξέα, τα οποία κινητοποιούν την ανάπτυξη του εγκεφάλου.

Όσες γυναίκες παρουσιάζουν μεγαλύτερα ισχία θεωρούνται πιο ευέλικτες πνευματικά, αντιλαμβάνονται πιο εύκολα πράγματα και ο εγκέφαλος τους λειτουργεί σε «υψηλότερες στροφές».

Η ίδια έρευνα απέδειξε, επίσης, ότι οι γυναίκες με μεγάλα οπίσθια, τείνουν να έχουν χαμηλότερα επίπεδα χοληστερόλης, ενώ μεταβολίζουν καλύτερα τις ορμόνες που βοηθούν να αποφευχθεί ο διαβήτης και τα καρδιακά προβλήματα. Αποτέλεσμα αυτές οι γυναίκες είναι περισσότερο ανθεκτικές στις χρόνιες παθήσεις.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
ΔΙΑΤΡΟΦΗ Σωστή διατροφή

Πίτσα ή πίτσα; Η μια έχει 1450 θερμίδες και η άλλη 209! Ποια η διαφορά τους;

Φαινομενικά μοιάζουν ίδιες. Όμως έχουν τεράστιες διαφορές κύριως στη ζύμη από την οποία είναι φτιαγμένες. Για δες παρακάτω… Πόσες...
Διαβάστε Περισσότερα