Ο Pedro Santana σου δείχνει τις βασικές κινήσεις TUMBAO

By

Μυήθηκα στο TUMBAO και επειδή ενθουσιάστηκα μίλησα με τον δημιουργό του προγράμματος, Pedro Santana και σου δίνω τις απαραίτητες πληροφορίες για να καταλάβεις γιατί έχεις αργήσει να ξεκινήσεις και εσύ το TUMBAO.

Τι είναι το TUMBAO Fitness & Dance;

Είναι μια χορογραφία όπου συνδυάζονται οι αεροβικές κινήσεις με εκφραστικές κινήσεις του σώματος και τεχνικές χορού οι οποίες βοηθούν στη γρήγορη εκμάθηση των λατινικών ρυθμών (salsa, bachata, merenque, reggaeton) και άλλων χορογραφιών.

tumbao-les

Ποια είναι η ιστορία του TUMBAO;

Παλιά οι σκλάβοι, που έφτασαν στη Βενεζουέλα μεταφερόμενοι από την Αφρική από τους Ισπανούς κατακτητές, πίστευαν πως ο ήχος που παράγεται από τα τύμπανα ήταν η ψυχή του ρυθμού , δηλαδή η μουσική!
Σήμερα ονομάζεται έτσι ο τρόπος με τον οποίο περπατάει μια γυναίκα και για τους Λατίνους μουσικούς είναι ο τρόπος, που παίζεται το μπάσο.

Για εμάς είναι: THE WAY THAT YOU MOVE! (ο τρόπος που κινείσαι). Αυτό σημαίνει ότι κάθε άνθρωπος έχει ένα διαφορετικό TUMBAO.

Τι μουσική χρησιμοποιεί το TUMBAO;

Μέρος της αρχής των βενεζουαλικών τυμπάνων, αλλά ταυτόχρονα και οποιοδήποτε άλλο είδος μουσικής.

Με το TUMBAO επιτυγχάνεται:

Έλεγχος του σώματος
Κατανόηση των κινήσεων του σώματος
Εκγύμναση του σώματος
Εκμάθηση λάτιν χορών
Απώλεια θερμίδων
Βελτίωση ψυχολογίας

Δες το video και χόρεψε και εσύ:

http://youtubehttp://www.youtube.com/watch?v=0qB_a0MkPQE

 

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News