Τα 5 πράγματα που δυσκολεύεσαι να κάνεις όσο και αν τα έχεις στη λίστα σου!

By

Η νέα χρονιά ξεκίνησε και εσύ έχεις μπει ήδη στη διαδικασία της σύνταξης λίστας. Ο απολογισμός δύσκολος και η λίστα ακόμα πιο μεγάλη φέτος. Η «κακιά» συνήθεια στην αρχή κάθε χρόνου, η λίστα στόχων, μας κυνηγά και στο τέλος δεν μας αφήνει να την υλοποιήσουμε.
Μην στεναχωριέσαι, είμαστε πολλές που ακόμα δεν έχουμε πειστεί για τις νέες αλλαγές, αλλά ήρθε η ώρα.

Γυμναστήριο

Μετά από τις κραιπάλες των εορτών, σειρά έχει η επαναφορά της φυσικής σου κατάστασης. Μόνο που πλέον σε έχουν εγκαταλείψει οι δυνάμεις σου ή ψάχνεις κάτι διαφορετικό για να έχεις ένα κίνητρο. Η υπερανάλυση δε βοηθάει και αργά ή γρήγορα θα βρεθείς χωμένη πιο βαθιά στο καναπέ σου. Δράσε γρήγορα!

diaita-diatrofi-lista-stoxoi-nea-xronia

Δίαιτα

Φυσικά μαζί με τη γυμναστική παρέα κάνει και η διατροφή. Διώξε τα διαιτολόγια των προηγούμενων ετών και απέφυγε τις «αποτελεσματικές και γρήγορες» λιμοκτονικές δίαιτες. Πες ναι σε μια σωστή ισορροπημένη διατροφή και ζητά τη συμβουλή κάποιου ειδικού. Μη φοβάσαι τη ζυγαριά, αργά ή γρήγορα θα ανέβεις πάνω της για μία… βόλτα!

Νέα χόμπι

Είμαι σίγουρη πως στη λίστα σου βρίσκονται τουλάχιστον τρεις ιδέες για δημιουργικά και διασκεδαστικά νέα χόμπι, καιρός να τα τολμήσεις. Μάθε μία ξένη γλώσσα, γράψου σε ένα σεμινάριο ή ακόμα ξεκινά δραστηριότητες και βόλτες, που δεν είχες τολμήσει μέχρι τώρα. Ο χρόνος το ξέρω είναι περιορισμένος, αλλά είναι κρίμα να τον περιορίζεις και άλλο στη σκέψη. Ζήσε, δες, άκου, γέλα!

hobby-lista-stoxoi-nea-xronia

Αλλαγή εργασίας

Μη μένεις ακόμα ένα χρόνο σε μία δουλειά, που δε σου προσφέρει πλέον τίποτα. Πάρε την απόφαση και προχώρα μπροστά. Κάνε τώρα την έρευνα εργασίας και βρες τα με τον εαυτό σου. Η αυτοεκτίμηση είναι το πιο σημαντικό όπλο στο βιογραφικό σου.

arnitikotita-lista-stoxoi-nea-xronia

Βάλε Χ σε ό,τι σε πληγώνει
Διώξε τώρα τα πρόσωπα, που σε πληγώνουν. Πάντα είναι μία επίπονη διαδικασία, αλλά ο πόνος θα είναι μεγαλύτερος όσο το σκέφτεσαι και μένεις αδρανής. Οι ουσιαστικές σχέσεις βασίζονται στην επικοινωνία και την ειλικρίνεια. Τερμάτισε τις ψεύτικες σχέσεις.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News