10+1 κανόνες για να κατακτήσεις την κορυφή!

By

Έχουν γραφεί πολλά, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, για θέματα προόδου, ανάπτυξης και ευημερίας.

Επίσης έχει γίνει μόδα η πολυπαιγμένη έννοια του “start up”. Αυτοχρισμένοι μέντορες και γκουρού, αλληλοβραβεύονται σε ένα ατελείωτο πάρτι.

Σαφέστατα και υπάρχει και ένα σημαντικό ποσοστό ανθρώπων παλαιότερων και νεότερων, που είναι ιδιαίτερα δημιουργικό με ιδέες, όρεξη και γνώση για την εκτέλεσή τους.

Και για αυτό θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτό το άρθρο σε μερικές σκέψεις όσον αφορά την ατομική πρόοδο και ευημερία.

1) Η τύχη δεν διαρκεί πολύ, επειδή δεν εξαρτάται από εμάς. Η καλή τύχη δημιουργείται από τον καθένα μας για αυτό διαρκεί για πάντα.

2) Πολλοί είναι αυτοί που θέλουν την πρόοδο, αλλά ελάχιστοι είναι αυτοί που είναι πρόθυμοι να την κυνηγήσουν. Το τίμημα το αρνούνται πεισματικά.

3) Εάν δεν έχετε την αποτελεσματικότητα που θα θέλατε έως τώρα, ίσως οφείλεται στο ότι βρίσκεστε στις συνήθεις συνθήκες. Για να έχετε τα επιθυμητά για εσάς αποτελέσματα, πρέπει να δημιουργήσετε νέες συνθήκες.

4) Το να αναζητάτε νέες συνθήκες για ΕΥΗΜΕΡΙΑ δε σημαίνει να ενεργείτε μόνο για το δικό σας όφελος.Όταν δημιουργείτε συνθήκες, όταν υποστηρίζετε τους γύρω σας, αυξάνονται οι πιθανότητες Ευημερίας!

5) Όταν αναβάλλετε τη δημιουργία νέων συνθηκών, η Ευημερία δεν εμφανίζεται ποτέ. Δημιουργία νέων συνθηκών τις περισσότερες φορές σημαίνει σκληρή δουλειά,αλλά… κάντε τη σήμερα.

6) Προσέξτε τις λεπτομέρειες. Μπορεί να μοιάζουν ασήμαντες, αλλά σε αυτές μπορεί να κριθεί το τελικό αποτέλεσμα

7) Όσοι κάνουν τα πράγματα να συμβούν δεν ανησυχούν για τις συμπτώσεις. Προχωρούν.

8) Κανείς δεν μπορεί να πουλήσει πρόοδο και ευημερία, γιατί η πρόοδος δεν πουλιέται. Μην ακούτε όποιον σας πουλάει πρόοδο και ευημερία.

9) Όταν δημιουργήσετε όλες τις συνθήκες για να φέρετε αποτελέσματα, μη σταματάτε, συνεχίστε, δείξτε υπομονή και επιμονή. Αυτό που σας έφερε σε αυτή τη θέση αν σταματήσετε να το κάνετε μαθηματικά θα σας γυρίσει στην πρότερη κατάστασή σας.

10) Δημιουργία Προόδου και Ευημερίας σημαίνει την αδιάλειπτη προετοιμασία εκείνων των συνθηκών έτσι ώστε όταν θα παρουσιαστεί η όποια ευκαιρία να μπορώ να την εκμεταλλευτώ. Ευκαιρίες πάντα θα υπάρχουν. Το θέμα είναι αν θα είμαι έτοιμος!

11) Όλοι θέλουν την “αλλαγή” αλλά ελάχιστοι θέλουν να αλλάξουν.

Η νίκη αγαπά την προετοιμασία… και αυτή η προετοιμασία έχει να κάνει με την καθημερινή μας αυτοβελτίωση σε όλους τους τομείς. Το χρωστάμε πρώτα από όλα στον εαυτό μας.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News