10 τρόποι για να αποκτήσετε περισσότερους αληθινούς followers στο Instagram

By

Μπορεί το Instagram να ξεκίνησε ως ένας fun τρόπος για να μοιραζόμαστε φωτογραφίες με τους followers μας αλλά έχει εξελιχθεί σε ένα τεράστιο eshop όπου οι πιο ισχυροί instagrammers μπορούν πλέον και βγάζουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ημερησίως κάνοντας απλά 1-2 posts.

Είμαι σίγουρη ότι θέλετε κι εσείς να γίνεται ένας από αυτούς τους instagrammers και καλά κάνετε. Πρόκειται για εύκολα χρήματα που δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην τα θέλει. Παρόλα αυτά δυσκολεύεστε να καταφέρετε να αυξήσετε τους followers σας γιατί προφανώς κάνετε κάποια πολύ μεγάλα λάθη.

Παρακολουθώντας μερικές από τις διασημότερες influencers στον πλανήτη θα διαπιστώσετε ότι αυτό που τις διακατέχει είναι η συνέπεια. Δεν κάνουν post στο IG όποτε το θυμούνται και δεν κάνουν stories μόνο όποτε πάνω διακοπές. Αντιθέτως ποστάρουν συνεχώς και βιντεοσκοπούν κάθε τους κίνηση.

Δείτε, λοιπόν, τι μπορείτε να κάνετε από σήμερα κιόλας για να καταφέρετε να βγάζετε και εσείς σε λίγο καιρό χρήματα από το Instagram.

1. Χρησιμοποιείτε το hashtag σας παντού

Βρείτε ένα hashtag που σας αντιπροσωπεύει πλήρως και αρχίστε να το ποστάρετε παντού. Βάζετέ το στο facebook, στα άρθρα σας αν είστε blogger, στις αποδείξεις σας αν είστε καταστηματάρχης. Είναι σημαντικό να αρχίσει να το βλέπει ο κόσμος παντού και να το συνδέσει με εσάς.

2. Γίνετε δημιουργικοί με το θέμα hashtags. Σκεφτείτε λίγο πέρα από τα συνηθισμένα και σταματήστε να βάζετε hashtags τύπου #instalike, #instadaily και #instagood. Βάλτε αστεία hashtags που θα κάνουν όσους τα διαβάζουν να γελάνε. Είναι πολύ πιθανό να αρχίσουν να σας ακολουθούν μόνο και μόνο για τα ιδιαίτερα hashtags σας. Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να χρησιμοποιείτε ως hashtags ατάκες από ταινίες.

3. Χρησιμοποιείτε σοφά το bio URL σας

Είναι στην ουσία το link που μπορείτε να “πουλάτε” συνεχώς. Γιατί να έχετε μονίμως εκεί το link της κεντρικής σελίδας του blog σας και να μην το αλλάζετε κάθε εβδομάδα συνδέοντάς το με το τελευταίο σας άρθρο ή με κάτι που θέλετε να προωθήσετε;

4. Γίνετε δημιουργικοί με τα κείμενά σας

Μπορεί μια εικόνα να ισοδυναμεί με 1000 λέξεις αλλά δεν πρέπει να αφήσετε και τις λέξεις απ’έξω. Γράψτε μια όμορφη ιστορία με συναίσθημα, που έχει να διδάξει κάτι ή να διασκεδάσει. Στον κόσμο αρέσει να διαβάζει όμορφες ιστορίες.

Και αυτό το video θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τους followers σας στο Instagram.

5. Συνδεθείτε με τους influencer που αγαπάτε

Επισκεφτείτε το προφίλ του κάθε influencer που σας αρέσει και κάντε “Turn on Post Notifications”. Έτσι κάθε φορά που αυτός θα ποστάρει κάτι εσείς θα το μαθαίνετε πρώτοι και θα μπορείτε να είστε και οι πρώτοι που θα σχολιάζετε. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να γίνετε ο αγαπημένος τους  follower και πού ξέρετε… μπορεί κάποια στιγμή να σας κάνει και ένα mention σε κάποιο story.

6. Αποκτήστε το δικό σας στιλ Πειραματιστείτε με presets, με χρώματα, με διαφορετικά στιλ και φτιάξτε ένα ομοιόμορφο προφίλ όπου όλες οι φωτογραφίες θα επεξεργάζονται με τον ίδιο τρόπο. Έτσι όταν κάποιος θα βλέπει φωτογραφία σας θα καταλαβαίνει από κάποια στιγμή και μετά ότι ανήκει σε εσάς.

Η @happilygrey για παράδειγμα που έχει 936k followers έχει το δικό της προσωπικό στιλ και το δικό της μουντό αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερο preset που κάνει τις φωτογραφίες της να ξεχωρίζουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Lawless Lee (@happilygrey) στις

7. Βάζετε πάντα τοποθεσία στις φωτογραφίες σας. Είναι πολύ πιο πιθανό να δουν τις συγκεκριμένες φωτογραφίες σας περισσότεροι άνθρωποι ιδίως όταν ψάχνουν φωτογραφίες από μια συγκεκριμένη τοποθεσία. Τα post που περιέχουν και τοποθεσία τα βλέπουν κατά 79% περισσότερο από ότι εκείνα που δεν έχουν τοποθεσία.

8. Φτιάξτε ένα πρόγραμμα για τα Instagram posts σας

Αν θέλετε να αυξήσετε τους followers σας δεν έχετε παρά να φτιάξετε ένα πρόγραμμα ποσταρίσματος. Αποφασίστε πόσα post θέλετε να κάνετε την ημέρα και κάντε τα με αφοσίωση και συνέπεια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο dearlife.gr

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News