12 πράγματα που “ξοδεύουν” τον χρόνο σου μέσα στην ημέρα!

By

Μήπως νιώθεις ότι δεν έχεις χρόνο αλλά δεν μπορείς να καταλάβεις πού τον ξοδεύεις ασκόπως;

Δες παρακάτω 12 κακές συνήθειες με τις οποίες είμαι σίγουρη ότι θα ταυτιστείς. Γιατί μερικές φορές το “δεν έχω χρόνο” δεν έχει να κάνει με το πόσο busy είσαι στην καθημερινότητά σου αλλά με το τι κακές συνήθειες έχεις υιοθετήσει στην ζωή σου.

1. Δεν οργανώνεις τα γεύματά σου. Έτσι σου παίρνει αρκετό χρόνο το να αποφασίσεις τι θα φας και έπειτα να δεις αν έχεις όλα τα απαραίτητα για να το φτιάξεις.

2. Βλέπεις τηλεόραση από συνήθειεα. Μήπως η ανοιχτή τηλεόραση σου αποσπάει την προσοχή. Αν την θέλεις οπωσδήποτε ανοιχτή απλά χαμήλωσε εντελώς την φωνή. Έτσι δεν θα νιώθεις την ανάγκη να κοιτάς προς αυτήν όποτε ακούς κάτι ενδιαφέρον.

3. Τρως πολύ χρόνο στα social media. Το άσκοπο scrolling θα σε κάνει να χάσεις πολύ πολύτιμο χρόνο.

4. Δεν έχεις μια to do list. Μην βασίζεσαι στην μνήμη σου. Δεν μπορείς να τα θυμάσαι όλα.

5. Αφήνεις τα πάντα “για αύριο”. Κάνε ότι περισσότερο μπορείς σήμερα και προσπάθησε να μην αφήνεις τίποτα για αύριο. Θα νιώσεις πολύ καλύτερα όταν θα σβήνεις τα πάντα από τη λίστα σου.

6. Η λίστα σου έχει πάρα πολλά πράγματα. Έτσι φτάνεις στο σημείο να μην ξέρεις από πού να ξεκινήσεις. Δεν μπορείς να κάνεις τα πάντα μέσα σε μια μέρα.

7. Μην αποσπάσαι από πειρασμούς. Προσπάθησε να ολοκληρώνεις ένα πράγμα κάθε φορά και να μην αποσπάσαι από τίποτα όσο το ολοκληρώνεις.

8. Μην τσεκάρεις email για τα οποία τη συγκεκριμένη στιγμή δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να τα διαβάσεις ξανά όταν έρθει η ώρα να ασχοληθείς με αυτά.

9. Έχεις πολύ ακαταστασία στο σπίτι σου. Δεν κάνει καλό στην ψυχολογία σου .Φρόντισε να βάζεις τα πάντα στη θέση τους.

10. Δεν έχεις λίστα όταν πας για ψώνια. Έτσι, όχι μόνο ξεχνάς πράγματα αλλά αναγκάζεσαι να χάνεις χρόνο πηγαίνοντας διπλές φορές στο σούπερ μάρκετ.

11. Δίνεις προτεραιότητα σε λάθος πράγματα γιατί δεν έχεις ξεκάθαρους στόχους.

12. Δεν ψωνίζεις online. Ξέρεις πόσο χρόνο θα σου εξοικονομήσει αυτό;

You may also like

Follow @keepupgr


This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Δείτε γιατί πρέπει το avocado oil να πάρει σημαντική θέση στη ρουτίνα περιποίησης

Τα έλαια είναι μία από τις μεγαλύτερες αδυναμίες σας όσο αφορά την περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών. Χαρίζουν θρέψη,...
Διαβάστε Περισσότερα