2 σε 1: Μάθημα και γυμναστική μαζί!

By

Στην Αυστρία τα πράγματα δε μένουν στάσιμα… Πρωτοποριακές ιδέες πρωταγωνιστούν στην εκπαίδευση της χώρας. Αυτή τη φορά το νέο πείραμα στην εκπαίδευση συμπεριλαμβάνει και την αθλητική δραστηριότητα.

Ο λόγος για ένα σχολικό συγκρότημα στην Αυστρία, που έβγαλε από τις αίθουσες διδασκαλίας τις καρέκλες ακι τα θρανία και τις γέμισε με ποδήλατα γυμναστικής. Το σχολείο γέμισε την αίθουσα με ποδήλατα γυμναστικής για να κρατιούνται σε καλή φυσική κατάσταση οι μαθητές του. Περίπου 12 μαθητές έχουν υιοθετήσει την έννοια της «μάθησης εν κινήσει».

Όπως δήλωσαν οι καθηγητές στον αυστριακό τηλεοπτικό σταθμό ORF, εκτός από τη διατήρηση της φόρμας τους, η άσκηση βοηθά στη βελτίωση της συγκέντρωσης στην τάξη. «Λειτουργεί υπέροχα. Οι μαθητές μπορούν επίσης να γράφουν, να διαβάζουν και να κάνουν ό,τι άλλο έκαναν την ίδια ώρα που κάνουν ποδήλατο».

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα