Οι 3 βασικές αρχές της Jennifer Aniston για γραμμωμένο σώμα και καθαρό πνεύμα

By

Είναι ένα γεγονός ότι η Jennifer Aniston έχει ένα από τα πιο γυμνασμένα σώματα στο Hollywood. Η ίδια έχει ομολογήσει πως αγαπά την έντονη προπόνηση το πρωί αλλά δε μπορεί να απαρνηθεί και το διαλογισμό της. Έτσι, καθιέρωσε μια νέα μορφής άσκηση, που θυμίζει τη spin yoga. Όπως εξομολογείται η προπονήτρια της, Mandy Ingber, η λαμπερή επιδερμίδα της Aniston, το γραμμωμένο σώμα αλλά και η καλή της διάθεση είναι αποτέλεσμα καλής ισορροπημένης διατροφής, άσκησης και διαλογισμού. Δουλεύει το σώμα αλλά και το πνεύμα.

Η Ingber μόλις κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με τίτλο Yogalosophy για Inner Strength και υποστηρίζει πως ο καθένας μπορεί να αποκτήσει ένα γραμμωμένο σώμα και θετική στάση ζωής, όπως ακριβώς η Jennifer Aniston. Δεν χρειάζεται καν να απαγορεύσεις στον εαυτό σου να φάει σοκολάτα, υπάρχουν πολλά άλλα που μπορείς να κάνεις για να αισθανθείς πλήρης και να καταφέρεις τον στόχο σου.

Αυτές είναι οι 3 βασικές αρχές της Jennifer Aniston και της Mandy Ingber:

Καθιέρωσε 1 ώρα προπόνηση κάθε μέρα

jennifer-aniston-keepup-2
Η Ingber συνιστά να καθιερώσεις την προπόνηση της μίας ώρας κάθε μέρα. «Δεν χρειάζεται να είναι πολύ έντονη άσκηση. Θα μπορούσε να είναι κάτι σαν μια βόλτα, μια πρακτική της γιόγκα ή κάτι λίγο πιο ενεργό, όπως πχ το περπάτημα». Ακόμα και αυτό είναι αρκετό για να ενεργοποιήσει το μεταβολισμό και να τονώσει το σώμα.

Μην ξεχνάς το διαλογισμό

jennifer-aniston-keepup-1

«Ακόμα κι αν είναι μόνο για πέντε λεπτά, διαλογίσου και εστίασε στην αναπνοή σου». Μάλιστα, συμβουλεύει τους αρχάριους να αναζητήσουν ένα ήσυχο σημείο και να δώσουν προσοχή στην αναπνοή τους. Αν η αναπνοή σου αρχίζει να πηγαίνει αλλού μετά από ένα λεπτό, μην εγκαταλείψεις την προσπάθεια, προσπάθησε να επαναφέρεις την αναπνοή σου πίσω. Η Ingber λέει ότι πέντε λεπτά την ημέρα Yoga θα σε ανανεώσει.

Όρισε τη διατροφή σου με βάση αυτά που πρέπει να φας

jennifer-aniston-keepup

Η Ingber είναι υπέρμαχος της μετριοπάθειας, που συμβαδίζει με τη φιλοσοφία διατροφής του 80/20, που ακολουθεί και το supermodel Miranda Kerr. Σύμφωνα με αυτό, το διαιτολόγιο αποτελείται από ολόκληρα, γνήσια τρόφιμα 80% και από επεξεργασμένα 20%. Η προπονήτρια της Jennifer Aniston υποστηρίζει πως δεν πρέπει να ορίζουμε τη διατροφή μας με βάση το τι δεν πρέπει να φάμε, αλλά τι πρέπει ώστε να έχουμε μια ισορροπημένη διατροφή, που θα μας δίνει ενέργεια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News