3 ζώδια που ξενοκοιτάνε με την πρώτη ευκαιρία

By

Αυτοί οι τύποι βγαίνουν έξω και το μάτι τους τρέχει όπως η μπίλια στη ρουλέτα. Eίναι γρήγοροι, διεισδυτικοί και οι περισσότεροι από αυτούς καλά εκπαιδευμένοι για να μην τους πάρεις χαμπάρι.

Οκ, δεν είπε κανένας να μην κοιτάζουν αριστερά και δεξιά, αλλά αυτοί οι τύποι το παρακάνουν. Πάμε να τους γνωρίσουμε και να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει:

Ταύρος

Έχει τη φήμη του πιστού, αν όμως αποφασίσει ότι σε αυτή τη φάση της ζωής του θέλει να περιπλανηθεί, ε την πάτησες. Αρχίζουν και κοιτάνε προς όλες τις κατευθύνσεις. Είναι άνθρωποι που ότι κάνουν το κάνουν σε ποσότητα και με ένταση. Να είσαι προετοιμασμένος για τα χειρότερα μαζί τους.

Δίδυμος

Θα κοιτάξει μπροστά σου, χωρίς ίχνος τακτ. Εσύ θα πας αμέριμνη τουαλέτα και εκείνος θα κάνει κάτι με το πρόσωπο που βρίσκεται στο οπτικό του πεδίο ενώ έπειτα θα σου τα ξεράσει όλα με το Νι και με το Σίγμα. Είναι τρομερή η περίπτωση του και σπάνια δειλιάζει στο να κάνει παρατυπίες.

Σκορπιός

Του αρέσει η κολακεία, του αρέσει η προσοχή. Κοιτάζει γύρω του για να τον κοιτάξουν. Έχει το σύνδρομο του καθρέφτη και θα πετάξει μια πιο spicy ματιά μόνο και μόνο για να τσεκάρει τις αντιδράσεις. Δεν σου κάνει “λαδιά” εύκολα. Άσε τον να κάνει το παιχνίδι του, είναι εντελώς αθώο.

Πηγή: Marie Claire 

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα