5+1 τρόποι για να ξυπνήσεις το πρωί με ενέργεια!

By

Ξαπλώνω το βράδυ και πριν προλάβω να κλείσω τα μάτια μου σκέφτομαι την αυριανή μέρα και πώς θα καταφέρω να ξυπνήσω και να είμαι σε φουλ ενέργεια.

Ντριιιιιιιιν… Αυτόν τον ήχο τον ακούς κάθε μέρα που έχεις βάλει την ώρα που πρέπει να ξυπνήσεις στο κινητό ή το ρολόι σου. Η πρώτη κίνηση που κάνεις μηχανικά, είναι να το σταματήσεις. Στριφογυρνάς στο κρεβάτι αλλά μετά από 10 λεπτά, εκεί που πάει να σε ξαναπάρει ο ύπνος και πάλι αυτός ο εκνευριστικός ήχος, χτυπάει μέσα στα αυτιά σου.

Πρέπει να το πάρεις απόφαση και να σηκωθείς από το κρεβάτι. Το στραβό ξύπνημα ωστόσο που έχεις κάνει, έχει ως αποτέλεσμα να σου πάει η μέρα σου χάλια. Γι’αυτό κι εμείς θα σου δώσουμε τις πολύτιμες συμβουλές μας για να ξυπνήσεις το πρωί με ενέργεια και η μέρα σου να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο! Η ευεξία που θα νιώσεις θα είναι απίστευτη.

1. Μετακίνησε το ξυπνητήρι σου στην άλλη άκρη του δωματίου σου! Με τον τρόπο αυτό θα αναγκαστείς να σηκωθείς από το κρεβάτι. Μπορείς επίσης να επιλέξεις έναν ήχο που να είναι το αγαπημένο σου τραγούδι, ώστε να ξυπνάς με καλή διάθεση.

2. Ρίξε στο πρόσωπό σου παγωμένο νερό! Για 10 δευτερόλεπτα άφησε το νερό να τρέξει και πλύνε τη μούρη σου. Εκτός του ότι θα σου κάνει πολύ καλό στην επιδερμίδα, το μάτι θα ανοίξει αμέσως!

3. Μύρισε κάποιο λεμόνι ή πορτοκάλι για περίπου 2 λεπτά. Προσοχή: Μην πιεις με το που ξυπνήσεις φυσικό χυμό από τα 2 παραπάνω γιατί θα σου «τρυπήσουν» το στομάχι σου.

4. Μην έχεις το κινητό σου στο μαξιλάρι σου ή κοντά σου. Ακόμη και κλειστό να είναι εκπέμπει ακτινοβολία και ο ύπνος που θα κάνεις τη νύχτα θα είναι απαίσιος.

5. Πιες ένα ποτήρι νερό. Μην ξεχνάς ότι είναι η πηγή ζωής.

6. Αν είσαι λάτρης του καφέ, προσπάθησε να τον ελαττώσεις. Αντί για αυτόν, πιες μία ζεστή σοκολάτα!

Ακολούθησε όλα τα παραπάνω και το επόμενό σου πρωινό θα είναι τέλειο γεμάτο από ευεξία και μπόλικη ενέργεια για να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες της ημέρας.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News