5+1 τρόποι για να ξυπνήσεις το πρωί με ενέργεια!

By

Αυτές τις μέρες, πέφτω κουρασμένη στο κρεβάτι το βράδυ και ξυπνάω ακόμη πιο κουρασμένη το πρωί. Δεν έχω καθόλου ενέργεια και νιώθω να μην μπορώ να κάνω τις δουλειές μου με την απόδοση που θα ήθελα. Όταν ακούω τον εκνευριστικό ήχο που έχω στο κινητό μου για να με ξυπνάει κάθε πρωί την ίδια ώρα, θέλω να το πετάξω έξω από το μπαλκόνι!

Ντριιιιιιιιν….Αυτόν τον ήχο τον ακούς κάθε μέρα που έχεις βάλει την ώρα που πρέπει να ξυπνήσεις στο κινητό ή το ρολόι σου. Η πρώτη κίνηση που κάνεις μηχανικά, είναι να το σταματήσεις. Στριφογυρνάς στο κρεβάτι αλλά μετά από 10 λεπτά, εκεί που πάει να σε ξαναπάρει ο ύπνος και πάλι αυτός ο εκνευριστικός ήχος, χτυπάει μέσα στα αυτιά σου. Πρέπει να το πάρεις απόφαση και να σηκωθείς από το κρεβάτι. Το στραβό ξύπνημα ωστόσο που έχεις κάνει, έχει ως αποτέλεσμα να σου πάει η μέρα σου χάλια.

Γι’αυτό κι εγώ θα σου δώσω τις πολύτιμες συμβουλές μου για να ξυπνήσεις το πρωί με ενέργεια και η μέρα σου να  πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο! Η ευεξία που νιώσεις θα είναι απίστευτη.

Μετακίνησε το ξυπνητήρι σου στην άλλη άκρη του δωματίου σου! Με τον τρόπο αυτό θα αναγκαστείς να σηκωθείς από το κρεβάτι. Μπορείς επίσης να επιλέξεις έναν ήχο που να είναι το αγαπημένο σου τραγούδι, ώστε να ξυπνάς με καλή διάθεση.

 

xipnitiri

Ρίξε στο πρόσωπό σου παγωμένο νερό! Για 10 δευτερόλεπτα άφησε το νερό να τρέξει και πλύνε τη μούρη σου. Εκτός του ότι θα σου κάνει πολύ καλό στην επιδερμίδα, το μάτι θα ανοίξει αμέσως!

pagomenonero

Μύρισε κάποιο λεμόνι ή πορτοκάλι για περίπου 2 λεπτά. Προσοχή: Μην πιεις με το που ξυπνήσεις φυσικό χυμό από τα 2 παραπάνω γιατί θα σου «τρυπήσουν» το στομάχι σου.

lemoni

Μην έχεις το κινητό σου στο μαξιλάρι σου ή κοντά σου. Ακόμη και κλειστό να είναι εκπέμπει ακτινοβολία και ο ύπνος που θα κάνεις τη νύχτα θα είναι απαίσιος.

kinito

Πιες ένα ποτήρι νερό. Μην ξεχνάς ότι είναι η πηγή ζωής.

potirinero

Αν είσαι λάτρης του καφέ, προσπάθησε να τον ελαττώσεις. Αντί για αυτόν, πιες μία ζεστή σοκολάτα!

rofima

 

Ακολούθησε όλα τα παραπάνω και το επόμενό σου πρωινό θα είναι τέλειο γεμάτο από ευεξία και μπόλικη ενέργεια για να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες της ημέρας.

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News