5 μυστικά του Φενγκ Σούι για ένα τυχερό 2021

By

Θέλεις τύχη και αφθονία; Το Φενγκ Σούι υπόσχεται να βοηθήσει.

Η τέχνη του φενγκ σούι σε βοηθά να βάλεις το σπίτι σου σε μία τάξη. Ακόμα κι αν δεν πιστεύεις στις ενέργειες, πρέπει να παραδεχθείς πως οι συμβουλές έχουν οργανώσει το χώρο σου. Από την άλλη, όσοι είναι φανατικοί ξέρουν πως η καλοτυχία και η αφθονία θέλουν ένα μπουστ για να μπορέσουν να μπουν στο σπίτι, να μείνουν εκεί και να κάνουν τη δουλειά τους. Ακολουθούν 5 κινήσεις που εύκολα μπορείς να κάνεις ώστε το 2019 να είναι τετράφυλλο τριφύλλι.

Κεφάλαιο εξώπορτα

Η εξώπορτα συμβολίζει την αφθονία για το σπίτι. Αν, λοιπόν, από εκεί που περνά η ενέργεια που φέρνει στο σπίτι χρήμα και υγεία εσύ έχεις τοποθετήσει περιττά αντικείμενα την μπλοκάρεις. Μία μεγάλη γλάστρα με ένα φυτό δίπλα στην εξώπορτα ή ένα στεφάνι με πρασινάδα δε θα ήταν άσχημες ιδέες.

Προσοχή στο φούρνο

Προσοχή να μην καείς και προσοχή στο σημείο που θα τον τοποθετήσεις. Προσπάθησε να μην τοποθετήσεις τις εστίες και τον φούρνο απέναντι από τον νεροχύτη γιατί αυτό δημιουργεί εντάσεις (σκέψου τα αντίθετα στοιχεία φωτιά-νερό.)

Μην καλύπτεις τις πόρτες

Μην καλύπτεις πόρτες με έπιπλα. Άφησε ελεύθερους διαδρόμους για τη σωστή κίνηση. Για να ενεργοποιήσεις την αφθονία τοποθέτησε ένα φωτιστικό στη γωνία του σαλονιού (διαγώνια απέναντι από την είσοδο στο δωμάτιο).

Κλείσε το καπάκι της τουαλέτας

Είναι γνωστό πως το καπάκι της τουαλέτας πρέπει να παραμένει κλειστό ώστε να μη φεύγει από εκεί η καλοτυχία και το χρήμα. Δακόσμησε το μπάνιο με φυτά που κρατούν υγρασία στις ρίζες τους και ανακόπτουν το στράγγισμα της ενέργειας.

Ένας καθρέφτης για την τραπεζαρία

Για να βελτιώσεις την ενέργεια στον χώρο τοποθέτησε έναν καθρέφτη ακριβώς απέναντι από το τραπέζι. Πάνω σε αυτό τοποθέτησε ένα μεγάλο βάζο με φρέσκα λουλούδια και φρόντιζε να τα ανανεώνεις πριν μαραθούν.

Πηγή: ladylike.gr

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News