5 πράγματα που δεν καθαρίζεις όσο συχνά θα έπρεπε!

By

Δυστυχώς, όσο κι αν νομίζεις πως είσαι εντάξει με το καθάρισμα του σπιτιού σου, υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορεί να σου ξεφεύγουν. Και μόνο στην κουζίνα σου να κοιτάξεις θα βρεις 5 αντικείμενα που σίγουρα ξεχνάς να καθαρίζεις όσο συχνά θα έπρεπε. 

Δείτε παρακάτω ποια είναι αυτά.

Το σφουγγάρι για τα πιάτα Σίγουρα το να το βάζεις στο φούρνο μικροκυμάτων δεν είναι η καλύτερη λύση. Έχει αποδειχτεί πως το σφουγγάρι των πιάτων δεν καθαρίζει με αυτόν τον τρόπο. Ο καλύτερος τρόπος για να το καθαρίζεις είναι βάζοντάς το σε ζεστό νερό μέσα στο οποίο έχεις ρίξει και ξίδι. Και πόσο συχνά να το κάνεις; Κάθε βράδυ πριν πας για ύπνο. Ναι!! Τόσο συχνά πρέπει.Το πλυντήριο πιάτων Μπορεί να νομίζεις πως το πλυντήριο για τα πιάτα διατηρείται καθαρό για πολύ καιρό αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Φροντίζεις να το καθαρίζεις τουλάχιστον μια φορά το μήνα.

Τις πετσέτες για τα πιάτα Αν χρησιμοποιείς την κουζίνα σου καθημερινά (μαγειρεύεις, πλένεις πιάτα κλπ) τότε το να πλένεις τις πετσέτες σου μια φορά την εβδομάδα δεν είναι αρκετό. Πρέπει να τις αλλάζεις μέρα παρά μέρα!

Το τσαντάκι του φαγητού Αν χρησιμοποιείς το ίδιο τσαντάκι φαγητού στη δουλειά σου κάθε μέρα ή στέλνεις το παιδί σου στο σχολείο με το ίδιο τσαντάκι τότε καλό θα είναι να του κάνεις ένα καλό καθάρισμα έτσι ώστε να καθαρίζεται και να απολυμαίνεται μέρα παρά μέρα.
Τον νεροχύτη σου Προφανώς και δεν καθαρίζεις τον νεροχύτη σου κάθε μέρα. Κι όμως, θα έπρεπε μιας και ο νεροχύτης έχει πιο πολλά βακτήρια κι από την τουαλέτα σου. Μάθε να του κάνεις ένα καλό καθάρισμα κάθε βράδυ πριν πας για ύπνο. Έτσι δεν θα έχεις και έξτρα καθάρισμα να κάνεις στο τέλος της εβδομάδας.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News