keepup_aderfes02

5 πράγματα που μόνο εσύ και η αδερφή σου καταλαβαίνετε!

By

Ευλογημένη όποια έχει αδερφή… έχει πάντα μια φίλη, έναν σύμμαχο σε όλα, μια κολλητή για μια ζωή. Δεν ξέρω αν μπορώ να πω πως η αδερφή μου είναι το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί στη ζωή μου αλλά σίγουρα ευχαριστώ τη μαμά μου και τον μπαμπά μου κάθε μέρα που την έφεραν σε αυτήν.

Μπορεί να μην αισθανόμουν πάντα έτσι (όταν ήμασταν μικρές έμπαινα στην κούνια της και της έπαιρνα την πιπίλα) αλλά όσο μεγαλώνουμε τόσο πιο πολύ καταλαβαίνω πόσο τυχερή είμαι που την έχω στη ζωή μου.

Μοιράζεσαι τα πάντα μαζί της

Φαγητό, φιλίες, ρούχα… η αδερφή μου και εγώ μοιραζόμαστε σχεδόν τα πάντα. Και παρόλο που πλέον δεν ζούμε στο ίδιο σπίτι ξέρουμε πως μπορούμε να “ενοχλήσουμε” η μια την άλλη ό,τι ώρα θέλουμε και να ζητήσουμε ό,τι μας κατέβει στο κεφάλι.

kl_aderfes01

Οι ντουλάπες σας είναι Μια (ακόμα και αν αυτό δεν σας αρέσει)

Το να έχεις αδερφή σημαίνει πως αυτομάτως έχεις τα διπλάσια ρούχα. Ακόμα και αν αυτό δεν σου αρέσει (συχαίνεσαι να παίρνει τα ρούχα σου χωρίς να σε ρωτάει) είναι μια πραγματικότητα την οποία μερικές φορές-όταν θέλεις εσύ να δανειστείς κάτι-εκτιμάς και αγαπάς. Αυτό που σου τη δίνει είναι όταν έχεις φυλάξει ένα καινούργιο ρούχο για κάποια ειδική περίσταση και εκείνη το φοράει πριν προλάβεις να το φορέσεις εσύ. Αν, όμως, μπουν κάποια όρια (στις δικές μας ντουλάπες δεν μπήκαν ποτέ, εξού και οι επικοί καυγάδες) τότε η ντουλάπα της αδερφής σου θα σε σώσει πολλές φορές.

Οι άνθρωποι πάντα σε συγκρίνουν μαζί της

Ακόμα και αν δεν της μοιάζεις καθόλου και έχετε εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες, οι άνθρωποι πάντα θα σας συγκρίνουν. Πού και πού θα συγκρίνουν και τα ταλέντα σας. Αν η αδερφή σου τραγουδάει, όλοι θα υποθέτουν πως τραγουδάς και εσύ. Το χειρότερο, βέβαια, είναι όταν σε αποκαλούν με το όνομα της αδερφής σου ενώ δεν έχετε καμιά σχέση εμφανισιακά. Χαλάρωσε γιατί αυτό δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ.

kl_aderfes02

Ακόμα και όταν τσακώνεστε, συνεχίζεις να την αγαπάς μέχρι θανάτου

Μπορεί να έχεις ζήσει ομηρικούς καυγάδες με την αδερφή σου και το σίγουρο είναι πως θα ζήσεις πολλούς ακόμα. Καμιά από τις δυο δεν κάνει πίσω και τα μαλλιοτραβήγματα, ειδικά σε πιο μικρές ηλικίες, είναι συχνό φαινόμενο. Ό,τι κι αν γίνει, όμως, θα τα βρείτε και θα συγχωρήσετε η μια την άλλη γρήγορα. Δεν κρατάει ποτέ κακία η μια στην άλλη και η αγάπη είναι τόσο μεγάλη που μπορεί να ξεπεράσει τον οποιοδήποτε καυγά.

Οι οικογενειακές μαζώξεις είναι πιο υποφερτές όταν είναι και εκείνη παρούσα

Μπορεί να βαριέσαι τις οικογενειακές μαζώξεις και να μην θέλεις με τίποτα να φας τα Κυριακάτικα μεσημέρια με όλο σου το σόι. Όταν, όμως, η αδερφή σου είναι εκεί όλα μοιάζουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να αντέξεις τις ατελείωτες ερωτήσεις για το “Πότε παντρεύεσαι”, “Πότε θα βρεις δουλειά” και “Πόσα κιλά είσαι”. Και ξέρεις πώς αν κάποιος συγγενείς σε φέρει σε δύσκολη θέση, η αδερφή σου θα είναι εκεί για να επέμβει.

Με λίγα λόγια, η σχέση μεταξύ αδερφών είναι μοναδική και αν είσαι σε φάση να δημιουργήσεις οικογένεια, τότε σκέψου το πριν μείνεις στο ένα παιδί. Σίγουρα θα θέλεις να έχει το παιδί σου έναν σύμμαχο σε όλα… όπως ακριβώς είχες και εσύ!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News